Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλους εχω εναν αντε δυο (το αντε δυο λεω γιατι μεχρι στιγμης δεν εχει αποδεικτει αν μπορει να ειναι ή και να ειμαι φιλος του)

Γνωστους καμια 15ρια περιπου.

Φιλος για μενα σημαινει αδερφος κατα μια εννοια οποτε δεν χαρακτηριζω ευκολα (πλέον) φιλο καποιον!

Δημοσ.

ε αφου ηθελε .. τι να κανω , να της χαλασω το χατηρι? :P

καλη φιλη παντως. :mellow:

Ναι όχι εντάξει οκ. Η μύτη πού κολλάει;

Δημοσ.

Επισης πες φιλους θα βρεις λιγο πολυ,γνωστους πες να πας εστω για ενα καφε η για καμια μπαλα σε καμια αλανα.

Φιλες πιστευω εγω οτι πολυ πολυ πιο δυσκολο να κανεις.

Sent from my iPhone using Insomnia

Να σου ξύνουν την πλάτη που δεν φτάνεις. Μιζερίλα

Ναι γι αυτο ακριβως τους χρειαζομαι.....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

τα λέει όλα το ρεφρεν ειδικά για τους αθηναίους.

Φίλα γάμα τα, αυτό με τσούζει εμένα. Άντε καμιά κουβεντούλα στο coffee break με τους συναδέλφους να μιλήσουμε για το πως πήγε το meeting, καμιά μπύρα μικρή στο σχόλασμα με τα beer buddies στο diner απέναντι απ' τον ουρανοξύστη που δουλεύω, καμιά κουβεντούλα με τον μαύρο ταρίφα, κανένα κουτσομπολιό με τον θυρωρό και ως εκεί. Μετά, κάτσε πάλεψε με τη μοναξιά σου κρατώντας ένα ποτήρι blend και κοιτώντας κάτω την πόλη από το loft, ενώ στην cable tv που παίζει από πίσω ένας τηλε-ευαγγελιστής φωνάζει... Και η γκόμενα τι, μια ωραία γλάστρα να τη βλέπω μια δυο φορές τη βδομάδα σε κανένα italian και άμα μείνει και καμιά φορά σπίτι και παραγγείλουμε chinese να νοιώθω και ευτυχισμένος...

Δημοσ.

Φίλα γάμα τα, αυτό με τσούζει εμένα. Άντε καμιά κουβεντούλα στο coffee break με τους συναδέλφους να μιλήσουμε για το πως πήγε το meeting, καμιά μπύρα μικρή στο σχόλασμα με τα beer buddies στο diner απέναντι απ' τον ουρανοξύστη που δουλεύω, καμιά κουβεντούλα με τον μαύρο ταρίφα, κανένα κουτσομπολιό με τον θυρωρό και ως εκεί. Μετά, κάτσε πάλεψε με τη μοναξιά σου κρατώντας ένα ποτήρι blend και κοιτώντας κάτω την πόλη από το loft, ενώ στην cable tv που παίζει από πίσω ένας τηλε-ευαγγελιστής φωνάζει... Και η γκόμενα τι, μια ωραία γλάστρα να τη βλέπω μια δυο φορές τη βδομάδα σε κανένα italian και άμα μείνει και καμιά φορά σπίτι και παραγγείλουμε chinese να νοιώθω και ευτυχισμένος...

Και κάνα BBQ στους καταπράσινους τεράστειους πανάκριβους κήπους σας αμα κάτσει, αλλιώς το ρίχνεις στο ποτό..

Δημοσ.

Και κάνα BBQ στους καταπράσινους τεράστειους πανάκριβους κήπους σας αμα κάτσει, αλλιώς το ρίχνεις στο ποτό..

Αυτό με τον γείτονα ο οποίος ενώ θα είμαστε φιλαράκια στο μπαρμπεκιου, άμα πέσει κανένα αχλάδι απ το δέντρο μου στον κήπο του με απειλεί με μηνύσεις....

ααααχ πουτάνα αθήνα........

Δημοσ.

Πωωωπω πραγματικά μιζέρια. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα απο πραγματικούς φίλους που έχετε φάει ψωμί και αλάτι... Η ευτυχία είναι στις σχέσεις, φίλους, γκόμενες, οικογένεια, ακόμα και γνωστούς. Πουθενά αλλού, τίποτα άλλο δεν αξίζει γιατι ότι και να κάνει άμα το κάνεις μόνος σου είναι βαρετό.

Καθίστε στο PC και παίξτε κανα WOW ή κανα Skyrim να να τα πείτε με κανέναν χωρικό καθώς θα πηγαίνετε να φάτε κανα δράκο...

Υ.Γ. Το μήνυμα μου πάει σε όλους αυτούς που λένε, τι να τους κάνεις; κτλ.

Όποιος θέλει και δεν μπορεί, καλό θα ήταν να ξεκινήσει δραστηριότητες. Καμια μπαλίτσα (αν είσαι κάτω απο 30 και ελαφρύς αλλιώς παίζει να δημιουργήσεις τρελά προβλήματα στα πόδια σου), καμια πολεμική τέχνη, καμια ξένη γλώσσα, δημοτικούς χωρούς, ΌΤΙ γουστάρεις. Δεν θα έρθει κάποιος να σου χτυπήσει το κουδούνι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλους έτσι?

Άτομα δηλαδή που ανα πάσα στιγμή θα σκιστούν για πάρτυ σου και θα δώσουν προταιρεότητα στο δικό σου πρόβλημα, που δε θα βαριούντε να σου μιλάνε ακόμα και κάθε μέρα, πού όταν το χα ανάγκη έτρεξαν να δώσουν αίμα, ακόμα και αν δεν μπορούσαν να το κάνουν κτλ κτλ...

Μου ρχονται αυτή τη στιγμή 11, όπου ο καθένας απ αυτούς/ες είναι ο ορισμός του φίλου για δικούς μου διάφορους λόγους.

Ο καθένας αποφασίζει μόνος του, σε ποιόν θα δώσει το τίτλο του φίλου, ανάλογα με τα δικά του κριτήρια "βαθμολογίας" φίλων.

Φίλος μπορει να ειναι κάποιος που έχεις να τον δεις 20 χρόνια επειδή είναι στη Κίνα ξέρω γω αλλά στο παρελθόν σου χει ξηγηθεί τόσο πολύ και ξέρεις πως αν τον ξαναχρειαστείς θα εκμηδενίσει την απόσταση.

Φίλος μπορεί να μην είναι όμως κάποιος που πας μαζί του για καφέ κάθε μέρα. Γενικά...ο φίλος φαίνεται στα δύσκολά. Στα πολύ δύσκολα.

Και στις μέρες μας μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε αν έχουμε ή όχι.

Παρεπιπτόντος μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να λέει πως δεν έχει φίλους. Ισως πρέπει να κοιτάξει λίγο καλύτερα τους γνωστούς του, γιατι προφανώς κάνει λάθος. Αλλιώς θα πρέπει να δει τη συμπεριφορά του απέναντι στους άλλους.

Δημοσ.

Παρεπιπτόντος μου φαίνεται αδιανόητο κάποιος να λέει πως δεν έχει φίλους.

Από την άλλη 11 φίλους μόνο ο προπονητής είχε.

Δημοσ.

Από την άλλη 11 φίλους μόνο ο προπονητής είχε.

Ακόμα και τον προπονητή ανάγκη τον έχουν :mrgreen:

Το θέμα είναι να γουστάρουν τη παρέα σου και να σε σέβοντε για αυτό που είσαι όχι για κάτι που θα θελαν να είναι αυτοί.

Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά νομίζω.

Και επιμένω. Αδιανόητο να λένε κάποιοι πως δεν έχουν φίλους. Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό.

Δημοσ.

Πωωωπω πραγματικά μιζέρια.

22 χρονων

Παρεπιπτόντος μου φαίνεται αδιανόητο

24

Ενθουσιωδη παιδια B)

Δημοσ.

Ε και αν πούμε πόσους φίλους έχουμε τι σημασία έχει ? Στατιστική μελέτη κάνεις ή να αφήνουμε post για να γεμίσει όλο το θέμα 100σελίδες ? Σιγά.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...