PARASwrite Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοτζίλας, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Νώντας ο Ανακόντας είναι ΟΛΟΙ φίλοι μου. ξεχασες τον Σταματη τον χασαπη και την Σολα τη μπριζολα
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το δικο μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω πολλους φιλους λογο πολυ υψηλου I.Q, εχω παρατησει ατομα που ενω με εκτιμουσαν πολυ και ηταν αριστοι χαρακτηρες δεν υπηρχε επικοινωνια λογο διαφορας στο I.Q. Λιγοι θα καταλαβετε τι θελω να πω για ευνοητους λογους....πραγματικα ωρες ωρες ευχομαι να ημουν βλακας οπως ολοι σας..... εχω 1 φιλο πλακα κανω μην παρεξηγηθειτε
PARASwrite Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Το δικο μου προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω πολλους φιλους λογο πολυ υψηλου I.Q, εχω παρατησει ατομα που ενω με εκτιμουσαν πολυ και ηταν αριστοι χαρακτηρες δεν υπηρχε επικοινωνια λογο διαφορας στο I.Q. Λιγοι θα καταλαβετε τι θελω να πω για ευνοητους λογους....πραγματικα ωρες ωρες ευχομαι να ημουν βλακας οπως ολοι σας..... εχω 1 φιλο πλακα κανω μην παρεξηγηθειτε αυτος ο ενας φιλος που εχεις πρεπει να λεγεται αινσταιν
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Συμφωνω με τον Tenshi σε ολα οσα ειπε και προσθετω οτι απο την στιγμη που εχεις καλη σχεση με την οικογενεια σου δεν χρειαζεσαι κανεναν αλλον απο κει και περα αν δεν εχεις καταλαβαινω οτι χρειαζεσαι να βρεις αυτο το συναισθημα οτι καποιος εκει εξω ανα πασα στιγμη θα σε βοηθησει σε οτι και αν χρειαστεις
Marria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Να προσθεσω και μια αλλη παραμετρο? Αποκλειεται η σχεση μας να ειναι και καλος φιλος? Που να μας καλυπτει και αυτο το κενο, και να μη χρειαζομαστε αλλους. Πραγματικα εγω θελω με αυτο που ειμαι μαζι του να μπορω να συζητω, να μοιραζομαι πραγματα, να με καταλαβαινει αλλα και να υπαρχει και αυτο το ερωτικο στοιχειο. Εξαλλου προσωπικα για εμενα, θελω ο αλλος να ειναι πρωτα καλος φιλος μου και επειτα ολα τα αλλα. Και τελευταια βλεπω ολο και περισσοτεροι φιλοι, να παντρευονται μεταξυ τους, γιατι καπου στην πορεια προεκυψε και ο ερωτας.
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Marraki, σορρυ ρε, αλλά δε μιλάω για γκομενάκια με την κοπέλα μου, ούτε για τα ταρζανικά που μου κάνει, ούτε θέλω να της πω τον πόνο μου όταν μου σπάει τα αρχίδια κι επίσης, μπάσκετ βλέπω με άντρες. Ντάξει; όσους για αυτούς που παντρεύονται κι υπήρξαν κάποτε φίλοι, δεν ξέρω αν ήταν φίλοι ποτέ, αλλά σίγουρα ήταν άγαμοι για πολύ καιρό και βολεύτηκαν.
Marria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εμενα παντως μου εχει τυχει, να μπορω να συζητω τα παντα με καποιον. ΑΛλα και για να εισαι με καποιον μαζι (ουσιαστικα μαζι) ε πρεπει να βρειτε και θεματα να συζητατε εκτος απο το κρεβατι. Προσωπικα πρωτα τσεκαρω αν καποιος με ενδιαφερει πρωτα σαν φιλος και μετα οτιδηποτε αλλο.
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μπράβο Μαρρία, "πόσες φορές του έχεις πει την άποψη σου για αυτόν τον γεροδεμένο που κάθεται από πίσω του και σε καρφώνει τόσην ώρα";
aghsilaos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 συμβουλη μου...... ΒΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ Ναι ρε φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο ότι μια γκόμενα καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη σου για συντροφιά, ο λόγος άλλωστε που ακόμα και κολλητοί σου εξαφανίζονται, αλλά γίνεται να τη βρεις (την γκόμενα) χωρίς φίλους;
Marria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αμα ειναι ωραιος θα την πω, ισως και σαν παιχνιδι, να τον κανω να ζηλεψει λιγο Ναι ρε φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο ότι μια γκόμενα καλύπτει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη σου για συντροφιά, ο λόγος άλλωστε που ακόμα και κολλητοί σου εξαφανίζονται, αλλά γίνεται να τη βρεις χωρίς φίλους; Ενας λογος που εξαφανιζονται/εξαφανιζομαστε ειναι και γιατι τον πρωτο καιρο θες να περνας ολη την ωρα με τον αλλον. Ε μετα τον πρωτο μηνα συνηθιζεις, και ξαναβρισκεις τον χαλαρο σου ρυθμο και παλι.
insomniaK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ε ναι, ο πρώτος μήνας είναι ο μήνας της συζήτησης, που γινόμαστε φίλοι. Ε Μαρρία;
Marria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ε ναι, ο πρώτος μήνας είναι ο μήνας της συζήτησης, που γινόμαστε φίλοι. Ε Μαρρία; Ειναι ο μηνας που δεν θες να αποχωριστεις τον αλλον ουτε λεπτο
Praetorianos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Συμφωνω με τον Tenshi σε ολα οσα ειπε και προσθετω οτι απο την στιγμη που εχεις καλη σχεση με την οικογενεια σου δεν χρειαζεσαι κανεναν αλλον απο κει και περα αν δεν εχεις καταλαβαινω οτι χρειαζεσαι να βρεις αυτο το συναισθημα οτι καποιος εκει εξω ανα πασα στιγμη θα σε βοηθησει σε οτι και αν χρειαστεις Από τα καλύτερα. Δηλαδή το ενδεχόμενο να έχεις και τα δύο δεν παίζει ξέρω γω? Τελικά ώρες ώρες έχει δίκιο κι η Εύα ρε γμτ. Κουλάρετε λίγο η ζωή είναι ωραία και πολλά άτομα γαμάτα.
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 εχω να πω οτι εχετε ολοι σας σοβαρα ψυχολογικα προβληματα η ειστε απλα μουχλες που δεν θελει κανεις να τους κανει παρεα. η απλά έχεις μείνει λίγο πίσω και δεν λες/θες να μεγαλώσεις
athlios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ξεχασες τον Σταματη τον χασαπη και την Σολα τη μπριζολα Mαλώσαμε με τα παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα