Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Tenshi σε ολα οσα ειπε και προσθετω οτι απο την στιγμη που εχεις καλη σχεση με την οικογενεια σου δεν χρειαζεσαι κανεναν αλλον

απο κει και περα αν δεν εχεις καταλαβαινω οτι χρειαζεσαι να βρεις αυτο το συναισθημα οτι καποιος εκει εξω ανα πασα στιγμη θα σε βοηθησει σε οτι και αν χρειαστεις

συμφωνω απολυτα με αυτο!!!

εχω 2 αδερφες και εναν αδερφο και το συναισθημα οτι μπορω να στηριχτω σε καποιον που μου προσφερουν αυτοι..δεν το εχω βρει πουθενα αλλου..ισως να μην το εχω ψαξει κιωλας..αλλα ειμαι σιγουρος πως ειναι πολυ δυσκολο να βρεις τετοια ατομα εκτος οικογενειας..και ειμαι πολυ χαρουμενος που εχω βρει ατομα να με ξερουν τοσο καλα,να ξερουν καθε σκεψη μου να με στηριζουν και να ειναι παντα εκει..πιστευω πως δεν το εχουν ολοι αυτο..

παρεα για να περνας την ωρα σου θα βρεις και πολυ ευκολα..επειδη στα καλα ολοι θελουν να ειναι κοντα σου..στα ασχημα ομως ποιος θελει??

καθως μεγαλωνω λοιπον βλεπω πως οι σχεσεις γινονται ολο και πιο βαση του συμφεροντος..ακομα και με ατομα που εχω μεγαλωσει μαζι τους..χαθηκαμε σιγα σιγα..αλλαξαμε..θελαμε αλλα πραγματα..το θεμα ειναι πως οσο και να αλλαξεις οι οικογενεια θα ειναι παντα εκει..

καιθα θεσω ενα απλο παραδειγμα πες οτι συμβαινει κατι και μενεις αναπηρος ή κατι τετοιο ..σκεφτητε ποσο θα εκαναν οι τωρινοι σας φιλοι να απομακρυνθουν??1 μηνα??2 μηνες??

αρα λοιπον εγω φιλο μου δεν θεωρω καποιον που εχουμε καποια κοινα μαζι..γιατι αυτη ειναι μια καθαρα συμφεροντολογικη σχεση..θεωρω φιλο μου καποιον που θα ειναι παντα εκει αυτος για μενα και εγω γιαυτον..καποιον που τον εμπιστευομαι και με εμπιστευεται..καποιον που η λυπη μου ειναι και δικια του και το αντιστροφο..

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τα καλύτερα. Δηλαδή το ενδεχόμενο να έχεις και τα δύο δεν παίζει ξέρω γω?

Τελικά ώρες ώρες έχει δίκιο κι η Εύα ρε γμτ. Κουλάρετε λίγο η ζωή είναι ωραία και πολλά άτομα γαμάτα.

Ειπα κατι τετοιο?

Οχι, απλα εξηγησα γιατι εγω δεν εχω αναγκη απο φιλους και δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μπω στο τρυπακι με το ζορι απλα για να ειμαι αποδεχτος απο την κοινωνια

η απο ρηχα ατομα που σε κρινουν απο ποσους φιλους εχεις, λες και αν δεν εχεις εισαι ψυχακιας,δολοφονος,βιαστης,μισανθρωπος και αν εχεις και τατουαζ εισαι σιγουρα φυλακοβιος παιδεραστης.

Καλα το λες κουλαρετε η ζωη ειναι ωραια και πολλα ατομα γαματα αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε grin.png

Δημοσ.

Συμφωνω με τον Tenshi σε ολα οσα ειπε και προσθετω οτι απο την στιγμη που εχεις καλη σχεση με την οικογενεια σου δεν χρειαζεσαι κανεναν αλλον

απο κει και περα αν δεν εχεις καταλαβαινω οτι χρειαζεσαι να βρεις αυτο το συναισθημα οτι καποιος εκει εξω ανα πασα στιγμη θα σε βοηθησει σε οτι και αν χρειαστεις

Φιλος δεν ειναι μονο ο αγνωστος που θα γινει καποτε φιλος σου, η ο συμμαθητης απο το σχολειο. Και τα ατομα της οικογενειας σου, στην ιδια μοιρα ειναι, αλλος εχει φιλικες σχεσεις με αυτα, αλλοι ειναι στα μαχαιρια, αλλοι απλα βρισκονται μια φορα τα δεκα χρονια.

Δεν καταλαβαινω λοιπον το διαχωρισμο του φιλου απο την οικογενεια. Αν εισαι καλυμενος με την οικογενεια σου και αυτα που σου προσφερει, καλως κανεις, αν δε εισαι ομως τι γινεται; Μενεις μονος και ερημος, και σε μια ασχημη στιγμη ποιανου το τηλεφωνο θα καλεσεις;

Δημοσ.

δεν υπάρχουν φίλοι (και αν υπάρχουν είναι μακριά) αλλά μόνο συμφέροντα.

Δημοσ.

δεν υπάρχουν φίλοι (και αν υπάρχουν είναι μακριά) αλλά μόνο συμφέροντα.

Έτσι. Άμα έρθει κοντά ο φίλος, γίνεσαι συμφέρον.

Δημοσ.

psn-network-exploit-facepalm.jpg

Δημοσ.

psn-network-exploit-facepalm.jpg

Τα μισά να μ' έλεγε, θα φώναζα τους φίλους μου.

Δημοσ.

Οχι, απλα εξηγησα γιατι εγω δεν εχω αναγκη απο φιλους και δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μπω στο τρυπακι με το ζορι απλα για να ειμαι αποδεχτος απο την κοινωνια

η απο ρηχα ατομα που σε κρινουν απο ποσους φιλους εχεις, λες και αν δεν εχεις εισαι ψυχακιας,δολοφονος,βιαστης,μισανθρωπος και αν εχεις και τατουαζ εισαι σιγουρα φυλακοβιος παιδεραστης.

Καλα το λες κουλαρετε η ζωη ειναι ωραια και πολλα ατομα γαματα αλλα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που συζηταμε.

Έχει στο ότι τον έχετε πάρει πατριωτικά το μισανθρωπισμό. Δεν γουστάρω ανθρώπους πάει και τέλειωσε, γούστο και καπέλο του καθενός.

Εδώ όμως βλέπεις ξεχειλώματα, ΔΕΝ, επειδή όλοι συμφέροντα, όλοι μαλάκες, όλοι ρηχά άτομα, όλοι κριτές. Κι απο πότε η κοινωνία σε αποδέχεται ανάλογα με τους φίλους σου, τι διάολο στο facebook μένετε?

Δημοσ.
Έχει στο ότι τον έχετε πάρει πατριωτικά το μισανθρωπισμό. Δεν γουστάρω ανθρώπους πάει και τέλειωσε, γούστο και καπέλο του καθενός.

Αν δε γουστάρει κάποιος τους ανθρώπους τότε τι κάνει σε μια σελίδα απευθηνομενος σε ανθρώπους?

Εδώ όμως βλέπεις ξεχειλώματα, ΔΕΝ, επειδή όλοι συμφέροντα, όλοι μαλάκες, όλοι ρηχά άτομα, όλοι κριτές. Κι απο πότε η κοινωνία σε αποδέχεται ανάλογα με τους φίλους σου, τι διάολο στο facebook μένετε?

Η κοινωνία δεν έχει σχέση με αυτό. Η κοινωνία αποδέχετε αυτούς που πάνε με το μέρος των πολλών. Ολοι οι άλλοι θεωρουντε "¨αναρχικοι" μέχρι να αποδειχθεί πως οι "αναρχικοι" έχουν δίκιο. Μη το πας στην μάζα αλλά στον κάθε ένα προσωπικά που είναι μια ξεχωριστή οντότητα :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...