PARASwrite Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αν δε γουστάρει κάποιος τους ανθρώπους τότε τι κάνει σε μια σελίδα απευθηνομενος σε ανθρώπους? ψαχνει τον εξωγηινο
Marria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αν δε γουστάρει κάποιος τους ανθρώπους τότε τι κάνει σε μια σελίδα απευθηνομενος σε ανθρώπους? To φορουμ ομως ειναι πιο απροσωπο, απο το να βγεις εξω, να κοινωνικοποιηθεις. Μπορει να μιλας με καποιον για χρονια και να μην ξερεις πως ειναι φατσικα, να μην εχετε βγει καν για ενα καφε.
viper2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 To φορουμ ομως ειναι πιο απροσωπο, απο το να βγεις εξω, να κοινωνικοποιηθεις. Μπορει να μιλας με καποιον για χρονια και να μην ξερεις πως ειναι φατσικα, να μην εχετε βγει καν για ενα καφε. skype his ass
BaLsAmoMenos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 To φορουμ ομως ειναι πιο απροσωπο, απο το να βγεις εξω, να κοινωνικοποιηθεις. Μπορει να μιλας με καποιον για χρονια και να μην ξερεις πως ειναι φατσικα, να μην εχετε βγει καν για ενα καφε. Και που'ναι πιο απρόσωπο; Το ότι εγώ μιλάω με'σένα τώρα δεν είναι δείγμα κοινωνικοποίησης; Όλο αυτό με τη φιλία είναι πραγματικά πολύ αστείο. Είναι το ίδιο αστείο με το "δεν πιστεύω στη αγάπη γιατί ποτέ δεν αγάπησα". Και εγώ ποτέ δεν είχα καρκίνο. Δεν υπάρχει καρκίνος; Καλές οι φιλοσοφίες αλλά ο άνθρωπινος εγκέφαλος είναι πολύ πιο απλός απότι φαντάζομαστε. Και η φιλία είναι υπαρκτή. Η αληθινή φιλία, προσωρινή φιλία, φιλία απο συμφέρον και άλλα τόσα είδη φιλίας είναι μηδαμινές λεπτομέρειες και απλά δείχνουν την αδυνατότητα του ανθρώπου να εξηγήσει κάτι τόσο απλό.
Pantelwolf Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ναι αλλα.... Πόσο γαμάτο βιβλιαράκι. απο τις καλύτερες αγορές κατατά οι φίλοι είναι η οικογένεια που εσύ επιλέγεις.
Marria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Και που'ναι πιο απρόσωπο; Το ότι εγώ μιλάω με'σένα τώρα δεν είναι δείγμα κοινωνικοποίησης; Δεν ειναι το ιδιο , με το να βγεις εξω, να πιεις και καμια μπιρα και να πεις και καμια βλακεια και να γελανε ολοι. Ενω εδω εχεις την σιγουρια της ανωνυμιας, μπορεις να πεις οιτιδηποτε και να εισαι και οτι θελεις. Σημερα εισαι γυναικα, αυριο ανδρας.. μεθαυριο παλι κατι αλλο. Ποιος σε ξερει εξαλλου?
tsifotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δεν ειναι το ιδιο , με το να βγεις εξω, να πιεις και καμια μπιρα και να πεις και καμια βλακεια και να γελανε ολοι. Ενω εδω εχεις την σιγουρια της ανωνυμιας, μπορεις να πεις οιτιδηποτε και να εισαι και οτι θελεις. Σημερα εισαι γυναικα, αυριο ανδρας.. μεθαυριο παλι κατι αλλο. Ποιος σε ξερει εξαλλου? Σοβαρα τωρα, τι ποσοστο εδω μεσα ειναι trans-gender στο insomnia; να πω ητανε και το μεγαλο νυφοπαζαρο; ή οτι ειχε μια ενεργη gay κοινοτητα; κατι! Νομιζω η συντριπτικοτατη πλειοψηφια εδω ειναι ο εαυτος τους. Στα βασικα σημεια ετσι; Δεν λεω για αυτους που τα φουσκωνουνε πχ καποιους που το παιζουνε ιστορια ενω ειναι φελλοι. Αυτοι και στον καφε παλι παπαρολογοι ειναι, δεν αλλαζει κατι. Αντε σε ενα irc να τρολαρεις υποκρινομενος καποιον/κατι αλλο. Αλλα εδω; για ποσο; Ειμαστε και σε ενα τεχνολογικο φορουμ. Μιας που ανεφερα για gay ας πουμε, στατιστικα μονο εναν θυμαμαι να ειναι ανοιχτος για αυτο το θεμα (ΟΚ ορθανοιχτος αλλα τεσπα αυτο ειναι αλλο). Τι διαολο ολοι οι καμμενοι γουιντοσομακιντοσολινουξαδες ειναι 100% στρηετ που ουτε στην ανωνυμια του φορουμ δεν εκδηλωνονται; μιλαω για το μπλα-μπλα οχι σε ερωτηση πως ελεγχουμε αν καηκε η μητρικη να πεταξει οτι σταχτη και πουρμπερη ολα αφου ερωτευτηκε τον φανταρο του διπλανου θαλαμου. Βεβαια κουβεντα θα παει αλλου, τι λεγαμε;
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 φεισπαλμ χωρις επιχειρηματα για ποιο λογο διαφωνεις = Έχει στο ότι τον έχετε πάρει πατριωτικά το μισανθρωπισμό. Δεν γουστάρω ανθρώπους πάει και τέλειωσε, γούστο και καπέλο του καθενός. Εδώ όμως βλέπεις ξεχειλώματα, ΔΕΝ, επειδή όλοι συμφέροντα, όλοι μαλάκες, όλοι ρηχά άτομα, όλοι κριτές. Κι απο πότε η κοινωνία σε αποδέχεται ανάλογα με τους φίλους σου, τι διάολο στο facebook μένετε? Τι να σου πω ρε φιλε ο καθενας εχει τις εμπειριες του και εμενα αυτες οι εμπειριες μου εμαθαν οτι αναποφεκτα καποτε θα σε απογοητευσουν/προδοσουν πες το οπως θες. Οχι δεν μενω στο φεισμπουκ δεν εχω καν λογαριασμο αλλα εχει τυχει να με κρινουν λογω το οτι δεν γουσταρω να εχω φιλους οπως πολλοι το κρινουν και εδω δεν το βλεπεις?
Marria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 @tsifotis Απλως ενα παραδειγμα ηθελα να δειξω, για την ανωνυμια στα φορουμ και στο ιντερνετ γενικοτερα. Οταν ο αλλος ειναι πισω απο μια οθονη μπορει να το παιξει οτιδηποτε.. το εχω κανει και εγω στο irc παλιοτερα οταν ηθελα να σταματησουν να με πρηζουν
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Τι να σου πω ρε φιλε ο καθενας εχει τις εμπειριες του και εμενα αυτες οι εμπειριες μου εμαθαν οτι αναποφεκτα καποτε θα σε απογοητευσουν/προδοσουν πες το οπως θες. Το φαιδρό σε παρεμφερή σκεπτικά είναι πως το και_καλά_πρόβλημα είναι πως "θα με απογοητεύσουν" όχι πως "θα απογοητεύσω". Οπότε είτε θεωρείς τον εαυτό σου τον τέλειο φίλο μέσα σε 6.999.999.999 ανάξιους εμπιστοσύνης, είτε δε δίνεις μία για το ότι είσαι ΚΑΙ εσύ ατελής αλλά κοιτάς μόνο την πάρτη σου. Αν δεν ισχύει κανένα από τα 2 παραπάνω, θεωρώ πολύ πιο τίμιο απλώς να πείτε πως απλώς είστε ανίκανοι να χειριστείτε ρεαλιστικά και ενήλικα την όποια κοινωνική αλληλεπίδραση.
Lucifer Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Σιγά να μην. Απλώς θα είμαι ο "τέτοιοι μαλάκες σαν εσένα υπάρχουν και δε γουστάρω τους ανθρώπους, πάω να το ποστάρω σε ένα φόρουμ με 342423423 μέλη".
panagos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Γενικά ένα τέτοιο θέμα προσανατολίζεται σε πιο.. εφηβικές - μετεφηβικές ηλικίες. Αυτοί που λένε πως φίλοι δεν υπάρχουν κτλ μου θυμίζουν τις γκόμενες που λένε "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" και φυσικά τους άντρες που λένε "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες!..εκτός τις μανάδες μας". Αντί να κατηγορείτε τους πάντες εκτός από τον εαυτό σας, αφήστε τα κλαψομουνιάσματα, βγείτε καμιά βόλτα, συλλογιστείτε και πάρτε την ευθύνη πάνω σας. Εσείς φταίτε που δεν έχετε φίλους. Όποιος βλέπει μόνο μαυρίλα γύρω του, ας κοιτάξει πιο κοντά και ίσως συνειδητοποιήσει ότι η μαυρίλα υπάρχει μόνο μέσα του.
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 μάγκες φίλοι υπάρχουν , απλά είναι αρκετά σπάνιοι. λάθος να λες δεν υπάρχουν φίλοι γενικά(αν και το θέμα ρωτάει αν έχουμε και όχι τι πιστεύουμε για την φιλία... ουγκ) αλλα επίσης λάθος να λες οτι κάποιος που δεν έχει πραγματικούς φίλους φταίει αυτός γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα κλπ (ναι αναφέρθηκε και αυτό). οι περισσότεροι άλλωστε κάνουν τα κορόιδα για να περνάνε καλά και σκοτίστηκαν αν ο κολλητός/κολλητή τους δεν είναι αυτό που δείχνει. οι σχέσεις είναι ένα διαρκές αλισβερίσι και όποιος δεν το γουστάρει παει και κάνει παρέα με τους πιγκουίνους γιατι έχουν φτερούγες αλλα όχι φτερά πούπουλα και τα λοιπά οπότε δεν πετάνε αν και παλιά πετούσαν τώρα κρίμα δεν είναι ? ελπίζω να έγινα κατανοητός γιατι θα αρχίσω να εκνεφρίζομαι αν ακούσω ξανά οτι φιλία υπάρχει αλλα δεν υπάρχει κλπ θες φίλους? πάρτους! δεν θες !?!? κλείσου στο κλουβί με τα καναρίνια ααααμα ποια να πουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα