Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά ένα τέτοιο θέμα προσανατολίζεται σε πιο.. εφηβικές - μετεφηβικές ηλικίες. Αυτοί που λένε πως φίλοι δεν υπάρχουν κτλ μου θυμίζουν τις γκόμενες που λένε "όλοι οι άντρες είναι γουρούνια" και φυσικά τους άντρες που λένε "όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες!..εκτός τις μανάδες μας". Αντί να κατηγορείτε τους πάντες εκτός από τον εαυτό σας, αφήστε τα κλαψομουνιάσματα, βγείτε καμιά βόλτα, συλλογιστείτε και πάρτε την ευθύνη πάνω σας. Εσείς φταίτε που δεν έχετε φίλους. Όποιος βλέπει μόνο μαυρίλα γύρω του, ας κοιτάξει πιο κοντά και ίσως συνειδητοποιήσει ότι η μαυρίλα υπάρχει μόνο μέσα του.

Το οτι κάποιος δεν έχει φίλους και πιστεύει πως δεν υπάρχουν φίλοι δεν σημαίνει απαραιτήτως οτι φταίει αυτός. Εγώ μέχρι να τελειώσω το λύκειο ήξερα οτι ΦΙΛΟΙ δεν υπάρχουν και το μόνο που υπάρχει είναι διάφορα άτομα για τον χαβαλέ που κατά βάθος σε έχουν χεσμένο και μετά από κάποιο καιρό χάνονται. Όταν έγινα φοιτητής και συναναστρεφόμουν με ωριμότερα άτομα και πέρασαν και 2-3 χρόνια ακόμα κατάλαβα οτι ΦΙΛΟΙ υπάρχουν, απλά έιναι λίγοι και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Δημοσ.

ελπίζω να έγινα κατανοητός γιατι θα αρχίσω να εκνεφρίζομαι αν ακούσω ξανά οτι φιλία υπάρχει αλλα δεν υπάρχει κλπ

θες φίλους? πάρτους! δεν θες !?!? κλείσου στο κλουβί με τα καναρίνια

ααααμα ποια να πουμε :mellow:

εκνεφριζομαι λεει χαχαχχα θεος νικ εισαι καλτ :P

Δημοσ.

Το οτι κάποιος δεν έχει φίλους και πιστεύει πως δεν υπάρχουν φίλοι δεν σημαίνει απαραιτήτως οτι φταίει αυτός.

Αν εγώ δηλαδή δεν έχω δει ποτέ μου λαμποργκίνι και πιστεύω πως δεν υπάρχουν λαμποργκίνι, φταίει κάνας άλλος ή εγώ που είμαι στόκος;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά το "δεν υπάρχουν φίλοι, είναι όλοι ψεύτικοι ψυχοβόροι βρυκόλακες που θέλουν μόνο να τους φιλοξενήσεις και να τους κεράσεις μπύρα" προσβάλει και εμάς που έχουμε λαμπορ... φίλους.

Δημοσ.

Αν εγώ δηλαδή δεν έχω δει ποτέ μου λαμποργκίνι και πιστεύω πως δεν υπάρχουν λαμποργκίνι, φταίει κάνας άλλος ή εγώ που είμαι στόκος;

Όχι τίποτε άλλο, αλλά το "δεν υπάρχουν φίλοι, είναι όλοι ψεύτικοι ψυχοβόροι βρυκόλακες που θέλουν μόνο να τους φιλοξενήσεις και να τους κεράσεις μπύρα" προσβάλει και εμάς που έχουμε λαμπορ... φίλους.

Δεν νομίζω οτι είναι ορθό αυτό το παράδειγμα. Άλλο πράγμα ένα αντικείμενο άλλο πράγμα ένας άνθρωπος που μπορεί να μην έχει φίλους. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια προσωπικότητα έναν χαρακτήρα και συμπεριφορά. Το οτι κάποιος δεν μπορεί να βρεί φίλους γιατί δεν ταιριάζουν η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας του με αυτές των άλλων και βλέπει μαύρη μαυρίλα γύρω του δεν σημαίνει απαραίτητα οτι φταίει αυτός, ο καθένας είναι διαφορετικός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Δημοσ.

Ισως δεν ψαχνει καλα. Καταλαβαινω αυτο που λες γιατι και γω με το 70% των ανθρωπων ας πουμε δεν θα μπορουσα να μαι καλος φιλος παρα μονο 'αντε παρεα' απλα το θεμα ειναι να μην εισαι απολυτος οσο και αν εχεις απογοητευτει απο φιλους (ή απο σχεσεις γενικοτερα)

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι είναι ορθό αυτό το παράδειγμα. Άλλο πράγμα ένα αντικείμενο άλλο πράγμα ένας άνθρωπος που μπορεί να μην έχει φίλους. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια προσωπικότητα έναν χαρακτήρα και συμπεριφορά. Το οτι κάποιος δεν μπορεί να βρεί φίλους γιατί δεν ταιριάζουν η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας του με αυτές των άλλων και βλέπει μαύρη μαυρίλα γύρω του δεν σημαίνει απαραίτητα οτι φταίει αυτός, ο καθένας είναι διαφορετικός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

θα ηταν ποιο σωστο να ελεγες οτι το αντικειμενο εχει μια stadar τιμη

ενω οι φιλοι εχουν διακυμανσεις στις απαιτησεις τους

:mrgreen:

επισης αμα βλεπει μαυριλα παντου και παντα

καλο θα ηταν να κανει μια επισκεψη σε εναν ψυχολογο... :rolleyes:

Δημοσ.

επισης αμα βλεπει μαυριλα παντου και παντα

καλο θα ηταν να κανει μια επισκεψη σε εναν ψυχολογο... :rolleyes:

Αυτό βασικά. Το "δε θέλω φίλους, γιατί όλοι μαλάκες είναι στην τελική" είναι το ανέκδοτο με τον πόντιο στο αντίθετο ρεύμα.

Δημοσ.

ναι σ'αυτό η απάντηση θα ήταν δεν ταιριάζω με τα άτομα που έχω μαζέψει γύρω μου( και γιατί τους μάζεψες; ) όχι δεν υπάρχουν φίλοι

Κάνω 100 ώρες να γράψω μια πρόταση γμτ έριξα τζιν στο πληκτρολόγιο και κολάνε τα πλήκτρα :mad:

Δημοσ.

Τόπε κι ο Νίκοκ πιό πάνω,τόπε κι ο Εωσφόρος μετά,η ζωή είναι μια διαρκής σύμβαση.

Θες φίλους;Πάρτους.Δεν γινόταν να ειπωθεί πιό απλά...

Δημοσ.

Τόπε κι ο Νίκοκ πιό πάνω,τόπε κι ο Εωσφόρος μετά,η ζωή είναι μια διαρκής σύμβαση.

Θες φίλους;Πάρτους και χειραγωγησε τους οπως ποθεις.Δεν γινόταν να ειπωθεί πιό απλά...

fixed for the great justice

Δημοσ.
Αυτό βασικά. Το "δε θέλω φίλους, γιατί όλοι μαλάκες είναι στην τελική" είναι το ανέκδοτο με τον πόντιο στο αντίθετο ρεύμα.

+1

Σέβομαι την άποψη κάποιου που θα πει πως του αρέσει η μοναξιά και δε γουστάρει φιλίες. Δικαίωμά του.

Αντίθετα χλευάζω αυτούς που βριζουν όλο το κόσμο λόγω της δικής τους ανικανότητας να κερδίσουν την εκτίμηση έστω και ενος ανθρώπου

Δημοσ.

οχι αν είσαστε πράγματι φίλοι.γιατί αν είσαστε φίλοι και όχι γνωστοί το πιο σίγουρο είναι οτι κάποια στιγμή-ες έχετε σφαχτεί άγρια , άγρια όμως σε στιλ θέλω να σου πετάξω το τραπέζι στο κεφάλι- και όλα αυτά έχουν ειπωθεί.. και μετά επειδή είστε φίλοι καλμάρετε και τα συζητάτε πολιτισμένα και παραδέχεστε τις μαλακίες σας και συνεχίζετε...

Δημοσ.

οχι αν είσαστε πράγματι φίλοι.γιατί αν είσαστε φίλοι και όχι γνωστοί το πιο σίγουρο είναι οτι κάποια στιγμή-ες έχετε σφαχτεί άγρια , άγρια όμως σε στιλ θέλω να σου πετάξω το τραπέζι στο κεφάλι- και όλα αυτά έχουν ειπωθεί.. και μετά επειδή είστε φίλοι καλμάρετε και τα συζητάτε πολιτισμένα και παραδέχεστε τις μαλακίες σας και συνεχίζετε...

ενταξει βρε κοπελια δεν ειναι ολοι τοσο θερμοαιμοι. καποιοι σφαζονται και χωρις χειροδικιες και φωνες.

Δημοσ.

ενταξει βρε κοπελια δεν ειναι ολοι τοσο θερμοαιμοι. καποιοι σφαζονται και χωρις χειροδικιες και φωνες.

οι γυναικες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...