Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους

έχω ένα καινούριο toshiba satelite L755D το έχω σχεδόν 3 βδομάδες

όταν το αγόρασα ειτανε όλα μια χαρά επεζε και το παιχνιδι που ηθελα και ολα

όμως επηδει κατι επαθε μετα απο 2 μέρες και ήθελε φορματ το έκανα μόνος μου για να μην πληρώσω 45 ευρώ

του έβαλα τα windows 7 ultimate 32bit πρωτα ειχε τα windows 7 home κατι τετοιο 64bit

ομως τωρα το προβλημα ειναι οτι μαλλον δεν μου αναγνωρισε την καρτα γραφικων πιγενω στις ιδιοτιτες να δω αλλα μου λει

""τυπικος προσαρμογεας γραφικων vga"" γιατι μπορει να συμβενει αυτο ξερει καποιος να με βοηθησει???

η καρτα γραφικων που εχει ειναι : AMD Radeon HD 6510G2

αυτο εδω ειναι το λαπτοπ:http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/toshiba-satellite-l755d-21q-laptop-kafe/prod2080061pp/?gclid=CJq23tDo1K4CFU8MfAodqm3TcA

και μαλλον αυτο ειναι ο λογος που τωρα δεν μπορω να πεξω το game που θελω τι μου προτινεται να κανω??? καποια λυση να το φτιαξω ωστε να μην λεει τυπικος προσαρμογεας.......κτλ και να μου αναγνωριζει την καρτα μου????

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους

έχω ένα καινούριο toshiba satelite L755D το έχω σχεδόν 3 βδομάδες

όταν το αγόρασα ειτανε όλα μια χαρά επεζε και το παιχνιδι που ηθελα και ολα

όμως επηδει κατι επαθε μετα απο 2 μέρες και ήθελε φορματ το έκανα μόνος μου για να μην πληρώσω 45 ευρώ

του έβαλα τα windows 7 ultimate 32bit πρωτα ειχε τα windows 7 home κατι τετοιο 64bit

ομως τωρα το προβλημα ειναι οτι μαλλον δεν μου αναγνωρισε την καρτα γραφικων πιγενω στις ιδιοτιτες να δω αλλα μου λει

""τυπικος προσαρμογεας γραφικων vga"" γιατι μπορει να συμβενει αυτο ξερει καποιος να με βοηθησει???

η καρτα γραφικων που εχει ειναι : AMD Radeon HD 6510G2

αυτο εδω ειναι το λαπτοπ:http://www.public.gr/prod/computers-and-software/computers/laptops/toshiba-satellite-l755d-21q-laptop-kafe/prod2080061pp/?gclid=CJq23tDo1K4CFU8MfAodqm3TcA

και μαλλον αυτο ειναι ο λογος που τωρα δεν μπορω να πεξω το game που θελω τι μου προτινεται να κανω??? καποια λυση να το φτιαξω ωστε να μην λεει τυπικος προσαρμογεας.......κτλ και να μου αναγνωριζει την καρτα μου????

θέλει λογικά τους drivers για την κάρτα γραφικών . ψάξε στο site της toshiba ή της amd να τους βρεις.

Δημοσ.

τελικά ναι αυτό ει ταν ει θελε driver για την κάρτα γραφικών

εγώ τον είχα δει αλλά είχε όνομα display dirver και δεν μου πήγε στο μυαλό οτι μπορεί να ει τανε της κάρτας και δεν τον είχα κατεβάσει τώρα είναι ολλα μια χαρά παίζουνε και τα game που θέλω όλα τέλεια......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...