Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λιγότερο από 2 ώρες, στις 8.00μμ, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η παρουσίαση της Apple η οποία θα λάβει μέρος στο San Fransico και κατά τη διάρκεια της αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά το iPad 3 ή iPad HD όπως άλλες φήμες ισχυρίζονται.

Η παρουσίαση της Apple δεν θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω βίντεο και η μόνη πηγή ενημέρωσης είναι τα liveblogs από γνωστές τεχνολογικές ιστοσελίδες όπως το Engadget, The Verge, Arstechnica, που θα παρευρεθούν στην παρουσίαση μεταδίδοντας φωτογραφίες και όλες τις σχετικές ανακοινώσεις.

Στο Insomnia για μια ακόμη φορά έχουμε δημιουργήσει μια ειδική σελίδα στην οποία θα "ανεβαίνουν" όλες οι ανακοινώσεις καθώς και οι καλύτερες φωτογραφίες από τις παραπάνω ιστοσελίδες ενώ όπως πάντα θα υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού από τους insomniacs.

Οι φήμες αναφέρουν ως σίγουρο τον διπλασιασμό της ανάλυσης του iPad σε επίπεδα Retina και η οποία από 1024x768 θα φτάσει τα 2048x1536. Άλλες φήμες αναφέρουν την μνήμη να φτάνει στο 1gb αλλά και την παρουσία του Siri, του προσωπικού εικονικού βοηθού που μετά το iPhone 4s αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του και στο νέο iPad.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες φήμες είναι ο ισχυρισμός ότι το επόμενο iPad θα διαθέτει την τεχνολογία της εταιρείας Senseg με την οποία ο χρήστης "νοιώθει" τα αντικείμενα που εμφανίζονται στην οθόνη του tablet προσφέροντας διαφορετική αίσθηση στην αφή από την κλασσική που έχουμε συνηθίσει του γυαλιού. Για μια πιο επεξηγηματική παρουσίαση της τεχνολογίας μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο βίντεο.

Εκτός του νέου iPad, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τον αντικαταστάτη του Apple TV το οποίο θα ενσωματώνει επεξεργαστή ικανό για αναπαραγωγή 1080p video.

apple_ipad_3_invite-580x481-728-75.jpg

Δημοσ.

Εκτιμώμενο κόστος 2000ευρώ το 16άρι... :)

fashion victim τοτε οποιος το αγορασει. Ενα οποιοδηποτε γρηγορο ταμπλετ εχει δυνατοτηττες να καλυψει το 99.9% των υποψηφιων χρηστων.

Δημοσ.

Δηλαδή είναι fashion victim όσοι αγοράζουνε mercedes ας πούμε ενώ θα έκαναν τη δουλειά τους και με...hyundai. Δεν θέλω να αρχίσω flame καθώς ούτε είμαι ούτε θα είμαι σύντομα κάτοχος ipad αλλά αυτή τη λογική δεν την κατάλαβα ποτέ.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη ανάλυση (2048 x 1536) κάθε άλλο παρά retina (326+ ppi) είναι. Η μέση τιμή είναι περίπου στα 270ppi ενώ η οριζοντια στα 235ppi. (Υποθέτω ένα tablet 10.1" με αναλογία πλευρών 16:9.)

Δημοσ.

Το παράδειγμα είναι άτοπο με την Mercedes...

Εδώ μιλάμε για ένα tablet που κάνει ότι και όλα τα άλλα απλά πλέον έχει μια καλύτερη οθόνη ( σύντομα θα δούμε ανάλογες προτάσεις και από άλλες κατασκευάστριες android tablet πιστεύω) και κοστολογείται πολύ παραπάνω επειδή έχει ένα μήλο από πίσω... το ίδιο προϊόν χωρίς το μήλο είναι 200ευρώ κάτω και όποιος θέλει ας μην το δεχτεί...

Δημοσ.

Βγάζοντας έξω το πόσο καλό μπορεί να είναι...

Έλα, μεταξύ μας τώρα...

Το 90% θα το αγοράσουν για μόστρα και παρεμφερείς λόγους, και όχι γιατί μόνο με αυτό θα κάνουν σοβαρά τη δουλειά τους...

Δημοσ.

Πραγματικά αρχίζω και τσαντίζομαι με διάφορα σχόλια που διαβάζω. Αν δεν έχεις κάτι χρήσιμο να πεις, shut the fuck up, που λένε και στο χωριό μου! Έλεος πια.

Anyway.

Πριν λίγες ώρες διάβασα κάτι σχετικό με τη CPU του iPad 3/HD. Λέγεται ότι δε θα φοράει τον Apple A6 που περιμένουμε, αλλά έναν που θα λέγεται Apple A5X.

Δημοσ.

Εδώ μιλάμε για ένα tablet που κάνει ότι και όλα τα άλλα απλά πλέον έχει μια καλύτερη οθόνη ( σύντομα θα δούμε ανάλογες προτάσεις και από άλλες κατασκευάστριες android tablet πιστεύω) και κοστολογείται πολύ παραπάνω επειδή έχει ένα μήλο από πίσω... το ίδιο προϊόν χωρίς το μήλο είναι 200ευρώ κάτω και όποιος θέλει ας μην το δεχτεί...

μα καθολου ατοπο.....η Μερσεντες κανει ακριβως το ιδιο με το Χιουνται που ειπε ο φιλος. Ο καθενας αγοραζει αυτο που θελει με βαση το πορτφολι του και τις αναγκες του. αυτο το δηθεν ξερολε νταβατζιλικι ποτε δεν το καταλαβα....

Δημοσ.

Δηλαδή είναι fashion victim όσοι αγοράζουνε mercedes ας πούμε ενώ θα έκαναν τη δουλειά τους και με...hyundai. Δεν θέλω να αρχίσω flame καθώς ούτε είμαι ούτε θα είμαι σύντομα κάτοχος ipad αλλά αυτή τη λογική δεν την κατάλαβα ποτέ.

Κοιτα αν το αυτοκινητο το παιρνεις για τη μοστρα τοτε σου προσφερει πολλα. Ειμαι της αποψης οτι στα αμαξια δεν εχουμε το φαινομενο apple βεβαια. Σιγουρα καποια ειναι υπερτιμημενα , οχι ομως κατα αντιστοιχια με τα 2000€ του ipad 3. Μια mercedes αν ειανι σειρα Α ειανι κατα τη γνωμη μου υπερτιμημενη αν τη συγκρινιες με καποιο μικρομεσσαιο δεν κοστιζει ομως 3 φορες πανω οπως συμβαινει με το ipad 3 ! Νομιζω ειναι αισθητη η διαφορα.

Η εμπειρια χρησης του ipad 1 ηταν πρωτογνωρη, κι αυτο οφειλεται οχι στα specs του αλλα στο σωστο optimization που ολες οι εφαρμογες του ειναι σχεδιασμενες μονο γι αυτο. Η εξελιξη και η διαδοση της τεχνολογιας ομως εχει οδηγησει στη δημιουργια tablets με εξαιρετικη εμπειρια χρησης που κοστιζουν ομως ελαχιστα. Αυτο που μας αρεσε σε ολα τα ipad/iphone ειναι το flow χωρις σπασιμο στην κινηση, το οποιο ειναι πλεον εφικτο με ελαχιστο κοστος. Οι δυνατοτητες των ipad 1 και 2 δεν αυξηθηκαν κατακορυφα ωστε να δικαιολογουν την τιμη τους. Οσο optimized και να ειναι , οσο καλα και να τρεχυον δε δικαιολογυν αυτα τα κοστη. Ας κοστιζαν 50% πανω απο ενα αντιστοιχων χαρακτηριστικων android , οχι 200% οπως συμβαινει σημερα.

Βεβαια η apple καλα κανει και πουλαει τοσο , γιατι ξερει πως καποιοι θα πανε να τα σκασουν. Ερευνα αγορας εχει κανει , ξερει ποσο πιστους αγοραστες εχει , οποτε τα στατιστικα τής λενε ποσο να πουλησει το καθε προιον ωστε να εχει μεγιστο κερδος.

Πρακτικα ενα tablet πρεπει να ειναι περιπου 10 ιντσες , οσο πιο ελαφρυ γινεται, με οσο καλυτερη αυτονομια. Μια οθονη με hd αναλυση ειναι υπεραρκετη (τρομαρα τους εβαλαν 1280*720 σε 4" οθονες - καταναλωτισμος χωρις ουσια) που να εχει καλη εικονα κατω απο τον ηλιο και οσο πιο ζωντανα χρωματα, ενω καποιος διπυρηνος επεξεργαστης ειανι υπεραρκετος για ολες τις εφαρμογες και τα παιχιδια. Ασε που πλεον ειανι πανφθηνος. Ενα τετοιο μηχανημα λοιπον δες ποσο θα κοστιζει το καλοκαιρι, και δες και ποσο θα κοστιζει κι το ipad3 που δε θα προσφερει πρακτικα τιποτα παραπανω. Προγραμματα υπαρχουν σε ολες τις πλατφορμες για ολα τα γουστα.

Δημοσ.

Κι όμως δεν είναι. Δύο αυτοκίνητα με ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν τεράστια διαφορά στην τιμή μόνο και μόνο από το διαφορετικό brand. Το ίδιο ισχύει και στα tablets αλλά και σε όλα τα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση η Apple πουλάει πολυτέλεια και όποιος διαθέτει χρήμα αγοράζει. Είναι λάθος όμως και η λογική του πουλάω μούρη επειδή έχω idevice και η λογική του..ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Δημοσ.

Σιγουρα καποια ειναι υπερτιμημενα , οχι ομως κατα αντιστοιχια με τα 2000€ του ipad 3.

Είναι καρατσεκαρισμένο αυτό; Εγώ κάτι άκουσα για 3.000 ευρώ με δερμάτινο smartscreen.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σταματήστε επιτέλους τις μπούρδες για τις τιμές κάθε φορα που η apple ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα προϊόντα.

B)

Είναι καρατσεκαρισμένο αυτό; Εγώ κάτι άκουσα για 3.000 ευρώ με δερμάτινο smartscreen.

Και πολύτιμο λίθο στη θέση του home button!

B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...