Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι πάει να πει αν είναι πράγματι λάθος; Υπάρχει κάποιος παγκόσμιος νόμος που να καθορίζει τι είναι σώστο και τι είναι λάθος; Για μένα είναι λάθος. Και βασικά, μόνο λάθος δεν είναι. Η εξωτερική πολιτική των Αμερικανών μας αποδυκνυεί χρόνια τώρα το πόσο νοιάζονται για τον υπόλοιπο κόσμο. Και αυτό το αντιαμερικανικό αίσθημα πατάει σε πολύ γερές βάσεις.

Τώρα, το πρόβλημα μου με το film δεν είναι ότι ασχολείται με τον Κόνυ η τον Μίκυ Μαους. Μεγειά τους και χαρά τους. Βαριέμαι όμως να τα ξαναλέω. Διάβασε το post μου.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για πολλές δεκαετίες στην αφρική σφάζονται μεταξύ τους και δημιουργούνται νέοι εμφύλιοι από διαφορους που θέλουν να εκμεταλλευτούν τους πόρους της αφρικής και χρησιμοποιούν τη γνωστη τους τακτική διέρρεε και βασίλευε.

Και εγώ δεν είχα ιδέα για την ιστορία αυτή και ποιος ήταν ο Kony αλλα έχω δει πολλές άλλες περιπτώσεις και ειδικά για την Uganda όπως η ταινία The Last King of Scotland με τον Idi Amin.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να δοθεί μια λύση αλλα σίγουρα αυτή δεν θα έρθει από τους αμερικανους οι οποιοι είναι γνωστη για τα "ειρηνικά" τους και "ανιδιοτελή" αισθήματα όπως στη κουβα, στη κορεα, στο αφγανιστάν, στο ιράκ και πάει λέγοντας.

Αν είναι να γίνει κάτι σε στρατιωτικό επίπεδο επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση θα προτιμούσα να μην ανακατευτεί καθόλου η ""φιλειρηνική"" αμερική....

Δημοσ.
Η εξωτερική πολιτική των Αμερικανών μας αποδυκνυεί χρόνια τώρα το πόσο νοιάζονται για τον υπόλοιπο κόσμο.

ειδαμε και την Ευρωπη...

Δημοσ.

O Jack Russell με ενα video προσπαθησε σε ενα θεμα να σας δειξει κατι που καποιοι αδυνατειτε να καταλαβετε. Ας δουμε και την αλλη του πλευρα.

0-yt4wpk0w-0-fn6w0kk5.jpg

συνεληφθη στις 15 μαρτιου απ' την αστυνομια γιατι ετρεχε στους δρομους γυμνος, να βανδαλιζει αμαξια ουρλιαζοντας.

http://www.guardian.co.uk/world/2012/mar/16/kony-2012-campaigner-detained

Νταμπλ-Γιου Τη Εφ ;

Δημοσ.

Η Ουγκάντα έχει δει χειρότερα με τον Idi Amin παρά με τον Κόνυ.Ωστόσο ήταν άλλες εποχές τότες και άλλες σήμερα.

Οπως και να έχει εμετικοί και οι δύο που γύρισαν το "ντοκιμαντέρ".

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ στο youtube έχουν απενεργοποιήσει τα comments στα βιντεάκια τους.

Τυχαίο; :rolleyes:

αφού τους πήραν χαμπάρι !

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα πως το κατάφεραν να γίνει τόσο γνωστό

Δημοσ.

αφού τους πήραν χαμπάρι !

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα πως το κατάφεραν να γίνει τόσο γνωστό

Επειδη ο καθε παπαρας νομιζει πως κανει κατι λεγοντας "δειτε αυτο ειναι πολυ κριμα!". Ετσι νομιζει οτι παιρνει το οκ για το ποσο χαλια ειναι σαν ανθρωπος αφου "νοιαζεται" για κατι. Σαν εκεινον που εχει γεννηθει χωρις ακρα και λεει κατι γαματα λογια. Ο/Η καθε σκατανθρωπος το linkαρει και λεει "τι ομορφα λογια, δειτα να μαθαινετε" ενω το ιδιο ατομο θα κοροιδευε καποιον σαν και αυτον. Υποκρισια.

Δημοσ.

Επειδη ο καθε παπαρας νομιζει πως κανει κατι λεγοντας "δειτε αυτο ειναι πολυ κριμα!". Ετσι νομιζει οτι παιρνει το οκ για το ποσο χαλια ειναι σαν ανθρωπος αφου "νοιαζεται" για κατι. Σαν εκεινον που εχει γεννηθει χωρις ακρα και λεει κατι γαματα λογια. Ο/Η καθε σκατανθρωπος το linkαρει και λεει "τι ομορφα λογια, δειτα να μαθαινετε" ενω το ιδιο ατομο θα κοροιδευε καποιον σαν και αυτον. Υποκρισια.

Με προβλημάτισε αυτό που έγραψες και ίσως να είναι ακριβώς έτσι. Από την άλλη σκέφτομαι τελικά οτι η όποια Χ αντίδραση τελικά, φιλική ή εχθρική απέναντι στο Χ project, είναι μάλλον αντίδραση άμυνας. Μια αρνητική δηλαδή στάση απέναντι στο Kony θα μπορούσε να σημαίνει "τώρα δεν έχω όρεξη να στεναχωρηθώ για κάνεναν τους" , " μια χαρά είμαι και έτσι κυριακή είναι , ήλιο έχει , εγώ θα στεναχωρηθώ ή θα σώσω το πλανήτη; "

Το μύνημα που πέρνω πάντως από την εξέλιξη του θρεντ είναι τελικά οτι ο Rushell είναι "πρωινός καφές" και οτι αυτά που συμβαίνουν στην ουγκάντα είναι φυσιολογικά πράγματα. Δεν νομίζω οτι θα σώσω τα πιτσιρίκια της ουγκάντα με αυτά που λέω, μια τρύπα στο νερό κάνω κυριακάτικα. Απογοητεύση τελικα βγάζει η συζήτηση και αδιέξοδο. :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...