bill.rr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι συμβαίνει στην περίπτωση που δεν θέλω τα γραφικά του i5 αλλά θέλω να βάλω μια κάρτα γραφικών. Θα πρέπει να απενεργοποιήσω κάπως του επεξεργαστή ή βάζοντας μια κάρτα γραφικών π.χ ATI Radeon HD6570 2GB DDR3 PCI-E, θα επιλεγεί απο το σύστημα αυτόματα; Είμαι στην αρχή για να επιλέξω υλικά για να συνθέσω ενα πισι. Διαβάζω προσεκτικά αυτά που προτείνετε καθώς και τις συμβουλές και τα σχόλια. Εχω όμως την παραπάνω απορία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Βασίλης ..
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Συνηθως γινεται αυτοματα αυτο.ειναι μια ρυθμιση στο bios οπου ειναι στο auto για το τι καρτα θα χρησιμοποιησει με κυριοτερη οχι αυτη του επεξεργαστη αλλα την αλλη. βεβαια ελπιζω να μην ξεχασεις να συνδεσεις την οθονη στην καρτα γραφικων και την εχεις ακομη στην μητρικη σε περιπτωση που βαλεις καρτα αργοτερα ετσι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 π.χ ATI Radeon HD6570 2GB DDR3 PCI-E, θα επιλεγεί απο το σύστημα αυτόματα; Πάντως τη συγκεκριμένη κάρτα δεν υπάρχει κάποιος λόγος να την πάρεις. Παιχνίδια δεν μπορεί να παίξει για να την αξιοποιήσεις εκεί και σε όλα τα άλλα σε καλύπτει και του i5.
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Πάντως τη συγκεκριμένη κάρτα δεν υπάρχει κάποιος λόγος να την πάρεις. Παιχνίδια δεν μπορεί να παίξει για να την αξιοποιήσεις εκεί και σε όλα τα άλλα σε καλύπτει και του i5. +1. Προφανέστατα. Πρέπει να κατασταλάξεις για ποια χρήση θα προορίζεται η GPU...
bill.rr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παράδειγμα έφερα την κάρτα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα