Προς το περιεχόμενο

Motorola Fire 99 Euro - Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλα μονο εγω ψηνομαι ρε παιδια; Το ειδα το πρωι το θεμα, το εψαξα λιγο - ειδα οτι καλολεει το τηλεφωνο για την τιμη του, ερχομαι πριν λιγο να διαβασω κατι και δεν βλεπω ακομα τιποτα. :shock:

Δεν εχω μπει ακομα στο παιχνιδι "smartphone" και (ως ασχετος βεβαια με το σπορ) το βλεπω να ειναι παρα πολυ καλη επιλογη, στα 100 ευρω μαλιστα μονοδρομος. Για πειτε οι γνωστες του αντικειμενου.

Μια απορια μου, το gps του δουλευει και χωρις wifi; Παιρνουμε δλδ το κινητο χωρις να συνδεομαστε με wifi η 3G και λειτουργει ως gps;

Δημοσ.

Εαν ειναι το FIRE XT http://www.skroutz.gr/s/402308/Motorola-Fire-XT.html

λεει..Αν είναι το αλλο που δειχνεις στο link μπορει να είναι φθηνο αλλά πρέπει να είναι μπακατέλα :)

Εχοντας απο οταν πρωτοβγηκε το Galaxy S ,Και εχοντας δει καποια οικονομικά κινητα με 600αρη επεξεργαστη ,απλώς δε παλευονται.Μετα απο λίγο σου σπαν τα νευρα. Τσαμπα λεφτα τα 99 ευρώ αν ειναι το 311. Δινεις κατι παραπανω και παιρνεις ενα καλυτερο κινητο πχ το Fire XT και δε θες να πεταξεις το κινητο κάτω απτο παράθυρο καθε μέρα επειδη σέρνεται :)

Δημοσ.

Βρε εκεί στα ΜΜ αφήστε τις motoroles και βάλτε κανένα Galaxy 2 στα 250-300 τώρα που μας έχουν μείνει κάτι λίγα. Γιατί σε λίγο καιρό ούτε τόσο δεν θα μπορούμε να το πάρουμε.

Δημοσ.

Αν μιλαμε για το XT311 τοτε δε λεει και πολλα πραγματα:

-CPU 600 MHz ARM 11

-2.8-inch touch screen

-3 mega pixel camera

http://todaynewz.com/motorola-fire-xt311-andriod-smartphone-review/

Με αυτα τα χαρακτηριστικα τι σοι smartphone μπορει να ειναι δεν ξερω. Αν απο την αλλη θελεις να παρεις μια φτηνη all-round συσκευη τοτε στα 99Ε δε βλεπω οτι ειναι κακη.

Καποια user reviews:

http://www.gsmarena.com/motorola_fire_xt311-reviews-4045.php

Δημοσ.

Στα 100 ευρώ καλύτερα να πάρει κάποιος το xperia mini

http://www.skroutz.gr/s/270056/Sony-Ericsson-Xperia-X10-mini.html

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3947&idPhone2=4045

Καλύτερο σε όλα, και κυρίως στην οθόνη.

Οπότε για GPS δεν κάνει κατά τη γνώμη μου, καλύτερα να παρει καποιος σκέτο gps από την αγορά με λιγότερα.

ΥΓ: Μόνο κάποιος που θέλει ντε και καλά πληκτρολόγιο ισως το σκεφτεί.

ΥΓ2: Φιλε matrixx δεν έχεις παράπονο, ήρθαν 3 απαντήσεις σε 2 λεπτα!

Δημοσ.

Δεν θα το πρότεινα γιατί έχει μόλις 600 mhz επεξεργαστή.

Για να ευχαριστηθείς εφαρμογές και παιχνίδια θέλεις 1 ghz πχ se xperia mini , se live with walkman και πιστεύω το se neo v είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή για τα λεφτά του.

Δεν είμαι se fan boy για να πω την αλήθεια δεν την πάω μια.

Υ.Γ. Το Gps δουλεύει χωρίς wifi αρκεί να βάλεις πρόγραμμα που να έχει τους χάρτες και να μην χρειάζεται Intenet για να τους κατεβάζει. Εγώ χρησιμοποιώ τον IGO, απλά τα σπάει.

Δημοσ.

Καμια απο τις 2 προτασεις δε με βρισκει συμφωνο. Πιστευω οτι η επιλογη τηλ ειναι συμφωνα με τις αναγκες του καθενος. Ομως με 2,8 η 2,55 οθονη ομως δε μπορεις να κανεις (η να δεις ) και πολλα πραγματα αρα σερφαρισμα στο νετ ειναι σκετη τυραννια. Για το gps τωρα θα συμφωνησω διοτι κατω απο 3,5 οθονη δε λεει και πολλα, οποτε προτιμω να εχω ενα αυτοκινητου με 4 οθονη για να μη μου τρωει και την μπαταρια στο κινητο γρηγορα.

Δημοσ.

Καμια απο τις 2 προτασεις δε με βρισκει συμφωνο. Πιστευω οτι η επιλογη τηλ ειναι συμφωνα με τις αναγκες του καθενος. Ομως με 2,8 η 2,55 οθονη ομως δε μπορεις να κανεις (η να δεις ) και πολλα πραγματα αρα σερφαρισμα στο νετ ειναι σκετη τυραννια. Για το gps τωρα θα συμφωνησω διοτι κατω απο 3,5 οθονη δε λεει και πολλα, οποτε προτιμω να εχω ενα αυτοκινητου με 4 οθονη για να μη μου τρωει και την μπαταρια στο κινητο γρηγορα.

Οι 3.2 ίντσες παλεύονται που έχουν τα περισσότερα.

Στο neo v μια χαρά το gps φαίνεται που έχει 3,7 ίντσες.

• Moderators
Δημοσ.

Gps εχω 4.3'', το gps στο κινητο θα το χρειαστω 5-10 φορες το χρονο ως πεζος πχ, να εντοπισω ενα σημειο, να αποθηκευσω πιθανον ενα σημειο και οχι για κανονικη χρηση στο αυτοκινητο, αλλοιμονο.

Επισης παιχνιδι δεν προκειται να παιξω ποτε στο κινητο μου. Εδω δεν παιζω στο pc πλεον...

Επειδη απο το πρωι ειδα στο gsmarena βαθμο στο κινητακι που δεν το εχει αλλο (8.7 κλπ) αλλα και μονο καλα σχολια πιστευα οτι ειναι πολυ καλο.

Βλεποντας τωρα καποια hands on στο youtube ουτε τρελαθηκα αλλα ουτε ξενερωσα.

Δεν μπορω να ξερω ποσο χρησιμο θα φανει το qwerty και κατα ποσο ειναι προτιμητεο ενα κινητο με αυτο παρα ενα με το κερδος της μεγαλυτερης οθονης σε βαρος του. To xperia mini το βλεπω μικροτερο αλλα πολυ πιο παχυ, η μπαταρια του ειναι αρκετα μικροτερη απο του moto, διαβαζω πολλα προβληματα οπως υπερθερμανση, reboots, μικρη ζωη μπαταριας (κατι στο οποιο οπως διαβαζω τα παει πολυ καλα το μοτο και ειναι σημαντικο κριτήριο για μενα, οπως και η αξιοπιστια σε θεματα reboots κλπ - δεν θελω κανενα reboot το μηνα, οχι πολλα τη μερα που διαβαζω για πολλα τηλεφωνα) κ.α.

Δημοσ.

Αν προσεξες ομως τα περισσοτερα σχολια ειναι απο κατοχους στην Ινδια οπως και τα περισσοτερα reviews. Εκεινο που θελω να πω ειναι οτι το συγκεκριμενο φαινεται να ειναι στοχευμενο για μια δεδομενη αγορα κινητων που εχει πολυ λιγοτερα χρηματα να διαθεσει για ενα εξεληγμενο κινητο και καταληγω το επιχειρημα μου στο εξης, αν η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι φτηνιαρικη τοτε ειναι αριστη επιλογη για αυτα που φαινεται απο τα λεγομενα σου οτι το θελεις και αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις μονο απο κοντα.

Δημοσ.
Gps εχω 4.3''' date=' το gps στο κινητο θα το χρειαστω 5-10 φορες το χρονο ως πεζος πχ, να εντοπισω ενα σημειο, να αποθηκευσω πιθανον ενα σημειο και οχι για κανονικη χρηση στο αυτοκινητο, αλλοιμονο.

Επισης παιχνιδι δεν προκειται να παιξω ποτε στο κινητο μου. Εδω δεν παιζω στο pc πλεον...

Επειδη απο το πρωι ειδα στο gsmarena βαθμο στο κινητακι που δεν το εχει αλλο (8.7 κλπ) αλλα και μονο καλα σχολια πιστευα οτι ειναι πολυ καλο.

Βλεποντας τωρα καποια hands on στο youtube ουτε τρελαθηκα αλλα ουτε ξενερωσα.

Δεν μπορω να ξερω ποσο χρησιμο θα φανει το qwerty και κατα ποσο ειναι προτιμητεο ενα κινητο με αυτο παρα ενα με το κερδος της μεγαλυτερης οθονης σε βαρος του. To xperia mini το βλεπω μικροτερο αλλα πολυ πιο παχυ, η μπαταρια του ειναι αρκετα μικροτερη απο του moto, διαβαζω πολλα προβληματα οπως υπερθερμανση, reboots, μικρη ζωη μπαταριας (κατι στο οποιο οπως διαβαζω τα παει πολυ καλα το μοτο και ειναι σημαντικο κριτήριο για μενα, οπως και η αξιοπιστια σε θεματα reboots κλπ - δεν θελω κανενα reboot το μηνα, οχι πολλα τη μερα που διαβαζω για πολλα τηλεφωνα) κ.α.[/quote']

Τότε ΓΤ ρώταγες για το GPS και για τα αλλα;

Δημοσ.

αφου είπε οτι θα το χρησιμοποιει οχι σα βασικο GPS βεβαια αλλα ξερει οτι καποια στιγμη θα το χρειαστει ως πεζος να μη μαθει για τη λειτουργια του;

• Moderators
Δημοσ.

Ειμαι καπου εξω που δεν υπαρχει wifi ή 3G και θελω να αποθηκευσω συντεταγμενες ή να βαλω το σημειο στα αγαπημενα! Δεν θα επρεπε να ρωτησω αν το gps δουλευει;

Για ποια αλλα ρωτησα στο πρωτο μου μηνυμα; :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...