le Gaulois57 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/Wireless-IP-Webcam-Camera-Night-Vision-11-LED-WIFI-Cam-/320577413461?pt=UK_CCTV&hash=item4aa3e72155 Θα φαίνεται στο άϊόφωνο;Καμια άλλη ιδέα; 10Q4coop.
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αν κατάλαβα καλά θες να βλέπεις πχ το σπίτι σου από το μηλόφωνο. Και λέω αν κατάλαβα καλά καθώς πετάς ένα Link και ζητάς ιδέες. Οπότε μια και δεν έχω μήλο ερωτώ. Η εφαρμογή PhonemyPc υπάρχει για μηλόφωνα; Αν ναι δεν χρειάζεσαι ip κάμερα για να βλέπεις στο σπίτι σου αλλά μια απλή κάμερα web στο pc. Απαραίτητη προϋπόθεση δε είναι να είναι ανοικτό το pc
le Gaulois57 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πάμε απ' την αλφαβήτα,btw σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου. Θέλω ό,τι ώρα μου καπνίσει να βλέπω από μακρυά ένα χώρο που θα έχει wireless access.Γι αυτό το σκοπό υπάρχουν οι ip cameras.Βρήκα στο ebay τη συσκευή που παραθέτω και ρωτάω αν τα fps της είναι ικανά να "δονήσουν" την όραση σε οθόνη σαν του iphone. Ευχαριστώ.
stefanidisg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Παρε μια Foscam 8918 αυτήν εχω και εγώ και υπάρχουν πολλα προγράμματα για το iPhone να βλέπεις απο όπου θες Sent from my iPhone using Insomnia Παρε μια Foscam 8918 αυτήν εχω και εγώ και υπάρχουν πολλα προγράμματα για το iPhone να βλέπεις απο όπου θες Sent from my iPhone using Insomnia Παρε μια Foscam 8918 αυτήν εχω και εγώ και υπάρχουν πολλα προγράμματα για το iPhone να βλέπεις απο όπου θες Sent from my iPhone using Insomnia
le Gaulois57 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Το ίδιο container διακρίνω,λες να έχει καμια διαφορά απ' τις άλλες "κίτρινες"; btw,παρήγγειλα απ' το Tom-Tom αυτή που ανέφερα πιό πάνω και λέω να τη συνδυάσω με καναν GSM WIRELESS BURGLAR ALARM SYSTEM...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα