strat92man Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Να ρωτήσω κάτι η Visa Electron ΤΤ επιτρέπει αγορές απο amazon ..? συνήθως κάνω αγορές με της Πειραιώς..αλλα εβγαλα νεα κάρτα και δεν ξέρω έχω πρόβληματα.. We're writing to let you know that we are having difficulty processing your Visa (exp. 2021/12) for the above transaction. We will try charging your credit card again shortly. It is not necessary to place a new order, but you may want to review the payment information for your order and make sure it is correct and current.
chill Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Electron είναι κάρτα καταθέσεων. Βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις μέσα το απαιτούμενο ποσό. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα με αγορές με την electron μου απλά ΔΕΝ θυμάμαι αν την έχω χρησιμοποιήσει στο amazon (συνήθως usaρω την bonus της alpha για να μαζέυω ποντάκια)
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Σίγουρα έχεις μέσα στην κάρτα αρκετά χρήματα για να καλύψεις την αγορά;
LOULATRANS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ελεκτρον της εθνικης και της κυπρου δεν τις δεχεται το paypal
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Visa Electron της Alpha αγοράζει χωρίς πρόβλημα. Επιβεβαιώνω και την χρησιμοποιώ και μέσω Paypal. Γενικά, παντού.
The_Judas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Οχι δεν δουλεύει για αγορές στο εξωτερικό η visa electron από ΤΤ όπως και η πλειοψηφία των καρτών visa electron. Το είχα ρωτήσει παλιότερα και στο τμήμα εξυπηρέτησης. Οι electron από Πειραιώς και Αλφα δουλεύουν σίγουρα.
pOLoS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 visa electron Πειραιώς τη χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα
Porg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Οχι δεν δουλεύει για αγορές στο εξωτερικό η visa electron από ΤΤ Αυτό ξέρω και εγώ.Βασικά για αγορές απο internet, για εξωτερικό με την έννοια να είσαι Γερμανία και να ψωνίσεις κάτι δεν ξέρω, ίσως να δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα