Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρνάς ψόφιος απ τη δουλειά το βραδάκι και σε περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η πόρτα σου σπασμένη, ορθάνοιχτη και στο σπίτι πανικός.

Καναπέδες αναποδογυρισμένοι με σκισμένα τα μαξιλάρια, στρώμα κατεστραμμένο με μαχαίρι, ντουλάπα όλα τα ρούχα πεταμένα έξω, συρτάρια ανοιχτά...

Πατάρι; Όλα έξω!! Μέχρι και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έβγαλαν και άνοιξαν.

Εντύπωση μου προκάλεσαν τα εξής:

•  
  • Ανοιχτό το καπάκι στο καζανάκι.
  • Όλα τα τρόφιμα έξω από το ψυγείο και ότι τρόφιμο ήταν με ανοιχτή συσκευασία άδειο (πχ η ζάχαρη ήταν αδειασμένη στον νεροχύτη και το χάρτινο σακουλάκι της σκισμένο), η κατάψυξη, ακόμα και τα παγάκια.
  • Τα βιβλία μου, όλα πεταμένα κάτω και τα περισσότερα ανοιχτά ή τσαλακωμένα.
  • Ανοικτό το καπάκι από το tower του υπολογιστή (ο οποίος ναι δεν εκλάπει)
  • Βγαλμένο το κάλυμμα της σιδερώστρας..
  • Η μεγαλύτερη ζημιά? Σπασμένα πλακάκια στα πλάγια της μπανιέρας!!!!!!!

Και το καλύτερο απ΄ όλα; Δεν έλειπε τίποτα. Τηλεόραση (μια μικρή δηλαδή που έχω και pc ήταν στη θέση τους, όπως και το ρολόι μου)

Η ασφάλεια είπε πως έψαχναν για λεφτά, δε βρήκαν και έφυγαν (μα δε ρώταγαν πρώτα; Εδώ δεν έχουμε για τα βασικά θα έχουμε να φυλάμε και στο σπίτι?..έλεος.)

Η κλειδαριά να τονίσω πως είναι ασφαλείας, αλλά δε χρειάστηκε. Κατέβασαν τη πόρτα!

Φυσικά κανείς γείτονας δεν άκουσε τίποτε. Μέρα μεσημέρι!!!!

Σχολιάστε. Το αφήνω πάνω σας!!!

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λυπάμαι φίλε.

Πράγματι πάντως, είναι ολοφάνερο ότι το μόνο που έψαχναν ήταν κρυμμένα χρήματα. Ίσως πολλοί νομίζουν ότι υπάρχει κόσμος που τα κρατάει σπίτι του, λόγω φόβου χρεωκοπίας.

Μου έκαναν εντύπωση, ομολογώ, τα μέρη που έψαξαν. Στη σιδερώστρα; Δε θα το σκεφτόμουν εύκολα... Βέβαια, η ιστορία σου αποδεικνύει πως δεν είναι ασφαλές μέρος.

Δημοσ.

Η κλειδαριά να τονίσω πως είναι ασφαλείας, αλλά δε χρειάστηκε. Κατέβασαν τη πόρτα!

Φυσικά κανείς γείτονας δεν άκουσε τίποτε. Μέρα μεσημέρι!!!!

Σχολιάστε. Το αφήνω πάνω σας!!!

WTF! Σε πια περιοχή μένεις;

Δημοσ.

Σε όλα τα σημεία που ψάξαν νόμιζαν ότι θα βρούν λεφτά, ήταν λογικά μέρη με εξαίρεση τη μπανιέρα, αυτό ήταν όντως τραβηγμένο.

Δημοσ.

Νέα Φιλαδέλφεια στην Αθήνα.

Δε με απασχολεί το ότι μπήκαν στο σπίτι, εφόσον έλειπα αλλά πως γενικά μπαίνουν σε σπίτια που ξέρουν πως υπάρχουν λεφτά. Σε εμένα από που και ως που;Tώρα μπαίνουν και στη τύχη δηλαδή; Την επόμενη φορά θα βάλω το στεγαστικό και το χαράτσι αναρτημένα στη πόρτα μου μπας και αλλάξουν γνώμη :-P Μη πω και τη φορολογική μου δήλωση να ξέρουν οτι δεν έχω καταθέσεις :mrgreen:

Kαλά αυτό με τη μπανιέρα γέλαγαν και απ την ασφάλεια.

Δημοσ.

Nα κανεις και καταγγελια στην Αστυνομια.

Μα στο ψυγειο? Να εψαχναν χρηματα εκει? Μου φαινεται λιγο απιθανο... εκτος απο την απογνωση τους να εψαχναν και να καταστρεφαν οτιδηποτε.

Εμεις παντως σημερα βαλαμε νεες εξωπορτες ασφαλειας, με ματακι, διπλες τριπλες κλειδαριες. Σε λιγο δεν θα βγαινουμε απο το σπιτι για να το φυλαμε μη μας κλεψουν.

Δημοσ.

Ειναι φανερό παντως πως έψαχναν μονο για λεφτα και τιποτα λύρες ή κοσμηματα. Χειρότερη εντυπωση μου κανει πως κανεις δεν το αντιλήφθηκε ή κανεις αν το αντιληφθηε δεν εκανε κατι για να το αποτρεψει.

Δημοσ.

Χειρότερη εντυπωση μου κανει πως κανεις δεν το αντιλήφθηκε ή κανεις αν το αντιληφθηε δεν εκανε κατι για να το αποτρεψει.

Υπαρχει και ο φοβος μη μπλεξεις ή για αντιποινα αλλα και η αδιαφορια που υπαρχει γενικα.

Δημοσ.

Εγω εχω καταληξει στο συμπερασμα πως μερα/μεσημερι ειναι πολυ πιο δυσκολο να τους πιασει καποιος, καθως το 90%+ των γειτονων βρισκονται ειτε στην δουλεια, ειτε στην βολτα, ειτε ειναι πολυ ηλικιωμενοι και δεν παιρνουν χαμπαρι ουτε το κουδουνι.

Σε αντιθεση με το απογευμα/βραδυ που το 90%+ ειναι στο σπιτι, ειτε γιατι ειναι απο την δουλεια κουρασμενοι, ειτε γιατι δεν εχουν χρηματα να βγουν εξω (για ψωνια, διασκεδαση κλπ).

Οποτε μη σου κανει εντυπωση αυτο. Εντυπωση να σου κανει που ψαχνουν μονο για μετρητα.

Γιατι, αν πετυχουν ανθρωπο μεσα στο σπιτι την ωρα που μπαινουν, δεν δισταζουν να χρησιμοποιησουν βια για ποσα οπως 50-60-100 ευρω. Μια βολτα στα ειδησεογραφικα sites θα σου δειξει πλεον για τι ποσα μπαινουν στα σπιτια.

Δημοσ.

Μα στο ψυγειο? Να εψαχναν χρηματα εκει? Μου φαινεται λιγο απιθανο...

Kαθόλου απίθανο. Είναι αρκετά παλιά ''κρυψώνα'', όπως και το στρώμα.

Δημοσ.

Πρώτη σελίδα με αποτελέσματα σχετικά με εγκληματικότητα στην Νέα Φιλαδέλφεια:

• Ληστεία σε βενζινάδικο στη Νέα Φιλαδέλφεια (2 Φεβ. 2012 )
  • Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια (21 Ιαν. 2012)
  • Ληστεία σε οίκο ανοχής στη Νέα Φιλαδέλφεια (10 Δεκ. 2011)
  • Ένοπλη ληστεία σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια (4 Οκτ. 2011)
  • Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι στο υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Ιουλ 25th, 2011)

Μήπως να σκεφτείς να μετακομίσεις? ^_^

Δημοσ.

λεω να φτιαξω ενα Α4 που να λέει σε 4-5 γλώσσες "Αγαπητοί ληστές, τσάμπα ο κόπος σας και θα μου χαλάσετε και την πόρτα, δεν έχουμε φράγκο ούτε να πληρώσουμε το ρεύμα και το δάνειο." και να το αναρτήσω στο πλάι της πόρτας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...