insomniaK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 υπάρχουν και μεγάλες θυρίδες. Κάντε τα κοκό και σε 3 χρονάκια, την ανοίγετε και τριπλασιάζετε το κεφάλαιο.
Marria Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Βρηκα και αλλη ιδανικη κρυψωνα. Σπιτι μου εχουμε και τζακι που δεν το αναβουμε ποτε. Σιγα μη σκεφτουν να ψαξουν εκει
kkostas77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Βρηκα και αλλη ιδανικη κρυψωνα. Σπιτι μου εχουμε και τζακι που δεν το αναβουμε ποτε. Σιγα μη σκεφτουν να ψαξουν εκει χαχαχαχαχαχα...μη σου πω οτι θα σου ξυλώσουν και τις πέτρες..χεχε Βρε εμένα μου σπάσαν τα πλακάκια της μπανιέρας!
Marria Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 χαχαχαχαχαχα...μη σου πω οτι θα σου ξυλώσουν και τις πέτρες..χεχε Βρε εμένα μου σπάσαν τα πλακάκια της μπανιέρας! Γμτ μου χαλατε ολα τα ονειρα ! To χειροτερο θα ειναι το αλλο. Να μη βρουν τιποτα, να τα εχω κρυψει στο τζακι, και να το αναψουν να ζεσταθουν. Παθαινεις το εγκεφαλικο μετα ή οχι?
PCharon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Σημείωση, οι θυρίδες δεν είναι τσάμπα, πληρώνεις ενοίκιο με το χρόνο. Χωράει αρκετά πραγματάκια στη θυρίδα. Πάντως έχει συμβεί να κλαπούν και θυρίδες με «ριφιφί». Τίποτα δεν είναι 100% ασφαλές. Ασφαλές είναι να μην έχεις πολλά τιμαλφή. Όσο λιγότερη περιουσία, τόσο πιο ελεύθερος άνθρωπος.
le Gaulois57 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 @Μαρία,έχεις σκεφτεί τη λύση της ...τράπεζας; Όσο για το gps στο χρηματοκιβώτιο,αυτοαναιρείται,παίζει κλωβός Φαρεντέϋ....
Dark_Duck Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μας είχαν ανοίξει πριν 4 χρόνια στην Καλλιθέα. Δεν υπήρχε κλειδαριά ασφαλείας, οπότε ήταν πολύ ευκολο να σπασουν τον αφαλό και να μπουν. Εκαναν όλο το σπίτι ταναπου και μετρήσαμε κανενα 4000Ε σε ζημιά. Εμενα μου πήραν 400 σε μετρητά, 400 ενα δερμάτινο και 200 ενα gps που ηταν του κουτιού. Τα υπόλοιπα ηταν της αδερφής μου σε ρολόγια κοσμήματα και ρούχα. Δεν ηταν κανεις μεσα στο σπίτι και οι γείτονες ενώ άκουσαν φασαρία δεν εκανα τίποτα. Οι ασφάλεια ήρθε μας έκανε το σπίτι δυο φορές χειρότερα ψαχνοντας για δακτυλικα και φυσικα δεν ξανασχοληθήκε κανενας. Τώρα έχοντας άκρες πεταχτήκαμε μέχρι ΓΑΔΑ όπου και συναντήσαμε τον διευθυντή διαρρήξεων. Ο ανθρωπος ευγενικότατα αφού ξανακράτησαν όλα τα στοιχεία μας είπε να μην ελπίζουμε σε πολλα και πως αν βρουν κάτι θα μας ενημερώσουν. Έχοντας ακόμα περισσότερες άκρες πήρα τηλέφωνο κάποια παιδιά της νύχτας τα οποία μου είπαν πως θα ψάξουν και αν είναι αλβανοί θα τους βρούν. Μετα απο 6 ώρες μάθαμε πως δεν ηταν αλβανοι και δεν ηταν απο καλλιθέα. Πραγματα που πρέπει να ξερεται. Οι οργανωμένες συμμορίες δεν χτυπάνε ποτε στην περιοχή που μένουν. Δηλαδή μια συμμορία διαρρηκτών που μένει καλλιθέα δεν χτυπάει ποτε την καλλιθέα, είναι κάτι σαν άγραφος νόμος. Ολα τα υπόλοιπα που συμβαινουν είναι είτε απο ευκαιριακούς διαρηκτες ή απο γύφτους. Οι ημέρες που έχετε λαική είναι πολυ επικινδυνες. Η παρουσία γύφτων πάντα ψυλιάζει τους αστυνομικούς αλλά μέρες που έχει λαική η παρουσία τους ειναι αυτονόητη. Οι γύφτοι δεν εχουν συνήθως τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπουν σε σπιτι με κλειδιαριές ασφαλείας κτλ, αντε να κόψουν κανένα αφαλό. Τα πραγματα σας είναι πολυ πιθανό να τα βρείτε κάπου στο μοναστηράκι η στο κέντρο να πουλιούνται την αμέσως επόμενη που σας εκλέψαν. Αν έχετε άκρες και παρέα κάντε μια βόλτα γνωρίζοντας οτι μπορει να παιξετε κλωτσιές με πολύ κόσμο. Έγω έκανα αλλα δεν βρήκα κατι. Φίλε σε νιώθω απόλυτα καλό κουράγιο με το μάζεμα και να μην σου ξανασυμβεί ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις