kkostas77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Και οι σειρες... ξερεις ποσο χρονο θελεις να μαζεψεις ολα αυτα τα Gbs? :mad: Ευτυχως που γλυτωσαν ! A εγώ δεν έχω τέτοια πράγματα του διαβόλου στο πιτσι μου!!!! αλλοδαποι ηταν. Βρε και ο Grand Papas να ταν δε με απασχολεί. Ξένος, αλλοδαπός, το ίδιο έγκλημα ειναι...(από το πρωί έχω ξεσκιστεί να μαζεύω τα ασυμάζευτα...και ο πλακάς θέλει και 100 ευρω να φτιάξει 1 τρύπα...Θα πάρει τα παπάκια μου. Εδώ δε μας φτάνουν για τα βασικά πλέον!
Marria Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Στη Λαρισα λεει ανοιγαν σπιτια, και αφηναν πισω τους ενα κουτι με γλυκα ως ενα ευχαριστω προς τους ιδιοκτητες. 63 σπιτια ειχαν ανοιξει. Ευγενικοι ληστες, μη τους κακοχαρακτηρισουν οι ιδιοκτητες
kfyros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ζωντόβολα ήταν πάντως... Για τις περισσότερες κλειδαριές ασφαλείας υπάρχουν αντικλείδια, και οι νορμάλ κλέφτες δεν ταλαιπωρούνται καν να τις σπάσουν, απλά τις ξεκλειδώνουν (κι ας είναι και ασφαλείας και τα τέτοια μου)... Βάλε κανένα συναγερμό, να είσαι πιο ήσυχος. Με αυτοκόλλητα σε πόρτες " ο χώρος προστατεύεται από την Μήτσος ντεμέκ security" και τέτοια... Τίποτα γύφτοι μάλλον...
ApSiMan Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πριν 2 χρόνια ανοίγουν στο Μαρούσι 2 πόρτες ασφαλείας χωρίς ίχνος παραβίασης. Πριν ένα χρόνο άνοιξαν πόρτα ασφαλείας στην Ν.Ιωνία (εξώπορτα κ μέσα πόρτα μονοκατοικίας) επίσης χωρίς ίχνος παραβίασης. Προχτές άνοιξαν πόρτα ασφαλείας στο Γαλάτσι επίσης χωρίς ίχνος παραβίασης. Ενδεικτικά αναφέρω περιπτώσεις που έτυχαν σε φιλικά πρόσωπα τον τελευταίο καιρό... Όλα τα σκηνικά έγιναν στο ωράριο 9-5 και μερικά σε ημέρες λαϊκής αγοράς.... Πόρτες ασφαλείας κ κουραφέξαλα. Κουράγιο κ υπομονή σε όλους τους παθόντες κ μακριά από εμάς.
caution Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Προχτές άνοιξαν πόρτα ασφαλείας στο Γαλάτσι επίσης χωρίς ίχνος παραβίασης. Ωωω ναι. Και όχι 1-2... Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει. Αν δεν είσαι μέσα, ok θα πάρουν ότι μπορούν να βρουν. Αν είσαι, τότε παίζουν δύο σενάρια: -είτε αποθαρρύνονται και φεύγουν (πιθανό) -είτε δεν αποθαρρύνονται, οπότε θα ήταν αρκετά χρήσιμο να έχεις όπλο Doggy dog καταστάσεις, αλλά αυτή είναι η ρεαλιστική προσέγγιση :/
traganeus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά και εμάς χτες άνοιξαν το σπίτι της γιαγιάς μου ακριβώς δίπλα στο δικό μας, δεν πήραν τίποτα γιατί δεν είχαμε και τίποτα, αφού έχει 6-7 μήνες που πέθανε η γιαγιά. Το θέμα μου είναι τώρα οτι επειδή θα μείνει και το δικό μας σπίτι τώρα για αρκετό καιρό έρημο. Θέλουμε να βάλουμε συναγερμό, γιατί έχουμε αρκετά πράγματα αξίας και μηχανήματα στο υπόγειο. Λέτε να πάμε σε εταιρεία ή να βρούμε κάτι πολύ καλό απο ίντερνετ και να το βάλουμε εμείς (αφού ο father είναι μηχανικός και το έχει το άθλημα), να πάρω και καμια ip camera. Οι εταιρείες αν χτυπήσει συναγερμός θα πάνε ή θα λένε οτι είναι καμια ακρίδα που ενεργοποίησε τον συναγερμό και άλλα τέτοια?
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πριν 2 χρόνια ανοίγουν στο Μαρούσι 2 πόρτες ασφαλείας χωρίς ίχνος παραβίασης. Πριν ένα χρόνο άνοιξαν πόρτα ασφαλείας στην Ν.Ιωνία (εξώπορτα κ μέσα πόρτα μονοκατοικίας) επίσης χωρίς ίχνος παραβίασης. Προχτές άνοιξαν πόρτα ασφαλείας στο Γαλάτσι επίσης χωρίς ίχνος παραβίασης. Ενδεικτικά αναφέρω περιπτώσεις που έτυχαν σε φιλικά πρόσωπα τον τελευταίο καιρό... Όλα τα σκηνικά έγιναν στο ωράριο 9-5 και μερικά σε ημέρες λαϊκής αγοράς.... Πόρτες ασφαλείας κ κουραφέξαλα. Κουράγιο κ υπομονή σε όλους τους παθόντες κ μακριά από εμάς. ειχαν κλειδαριες της πλακας γιαυτο και τις ανοιξαν. συνηθες φαινομενο αυτοι που εγκαθιστουν πορτες ασφαλειας να χρησιμοποιουν φθηνες κλειδαριες για να μειωνουν το κοστος προς οφελος τους.
caution Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά και εμάς χτες άνοιξαν το σπίτι της γιαγιάς μου ακριβώς δίπλα στο δικό μας, δεν πήραν τίποτα γιατί δεν είχαμε και τίποτα, αφού έχει 6-7 μήνες που πέθανε η γιαγιά. Το θέμα μου είναι τώρα οτι επειδή θα μείνει και το δικό μας σπίτι τώρα για αρκετό καιρό έρημο. Θέλουμε να βάλουμε συναγερμό, γιατί έχουμε αρκετά πράγματα αξίας και μηχανήματα στο υπόγειο. Λέτε να πάμε σε εταιρεία ή να βρούμε κάτι πολύ καλό απο ίντερνετ και να το βάλουμε εμείς (αφού ο father είναι μηχανικός και το έχει το άθλημα), να πάρω και καμια ip camera. Οι εταιρείες αν χτυπήσει συναγερμός θα πάνε ή θα λένε οτι είναι καμια ακρίδα που ενεργοποίησε τον συναγερμό και άλλα τέτοια? Άντε και βάζεις συναγερμό με IP, και πες ότι "κάθεται" και τους καταγράφει. Πιστεύεις ότι θα τους πιάσει η αστυνομία; Στα αλήθεια το πιστεύεις ότι ασχολείται με τέτοια η αστυνομία; Ρε παιδιά, no offense, πολύ CSI βλέπετε...
christiana78 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 μα και να τους πιάσει σε 2 μήνες έξω θα είναι...
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 μα και να τους πιάσει σε 2 μήνες έξω θα είναι... Άρα γιατί να κάτσουν να ασχοληθούν;
christiana78 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ρε έχουν ξεφύγει τα πράγματα τελείως Συνέβει στον άντρα μου : στην Πειραιώς μέρα μεσημέρι του την πέφτουν για να τον ληστέψουν, παραλίγο να τον ρίξουν κάτω και τον κυνηγούσαν 3-4, τρέχοντας φτάνει μέχρο το υπουργείο και βρίσκει τους μπάτσους που το φυλάνε και τους λέει με κυνηγάνε με μαχαίρια είναι εδώ στα 10 μέτρα και ξέρεις τί του απάντησε; Κι εγώ τί θες να κάνω;
kkostas77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Oι εταιρίες που "προστατεύουν" τα σπίτια, (συναγερμος συνδεδεμένος με εταιρία) λειτουργούν ως εξης: Βαράει για οποιονδήποτε λόγο ο συναγερμός. Αυτοί παίρνουν τηλέφωνο στο σπιτι. Αν το απαντήσεις έχει καλός, ζητάνε τον κωδικό και όλα οκ. Αν δεν απαντήσεις αρχίσουν να παίρνουν στο κινητό σου ή σε συγγενικά πρόσωπα, ή γενικά σε τηλέφωνα που έχεις δώσει. Αν συγγενείς κάνει το λάθος να απαντήσει, του λένε να πάει να δει ο ίδιος τι συμβαίνει. Οι ίδιοι δε θα πάνε με τίποτε και σε σπάνια περίπτωση θα καλέσουν αστυνομία να δει τι έχει συμβεί. Η αστυνομία η οποία ακόμα και ανοιχτη πόρτα να βρει, δε μπορει να μπει στο σπίτι σου διότι απαγορεύεται!! Αχρηστη υπηρεσία λοιπόν. Να είμαι εγώ εξωτερικό που λέει ο λόγος και να με πάρουν να μου πουν οτι βαράει ο συναγερμός μου. Και τι να κάνω ρε μεγάλε. Τι σε πληρώνω?Τράβα εκει να δεις τι συμβαίνει!! Ο Συναγερμος είναι μόνο για εκφοβισμό. Βαράει, ακούνε οι γείτονες και ο κλέφτης σαστίζει, φοβούμενος μην ειδοποιήσει κάποιος το 100. Στο 99% των περιπτώσεων όταν ακούς τον συναγερμό του γείτονά σου να βαράει, καλείς 100. Εγώ τουλάχιστον θα το έκανα.
le Gaulois57 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Άντε και βάζεις συναγερμό με IP, και πες ότι "κάθεται" και τους καταγράφει. Πιστεύεις ότι θα τους πιάσει η αστυνομία; Στα αλήθεια το πιστεύεις ότι ασχολείται με τέτοια η αστυνομία; Ρε παιδιά, no offense, πολύ CSI βλέπετε... Μα δεν βάζεις το συναγερμό με ipcam για να τους καταγράψεις απλώς.Απλό είναι
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ωραία "φύλαξη" προσφέρουν οι εταιρείες "φύλαξης". Σοβαρά τώρα, οι Αστυνομικοί δεν μπορούν να μπουν σε σπίτι αν πχ η εξωτερική πόρτα έχει εμφανή σημάδια παραβίασης;;;
caution Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ^Μπορούν να μπουν αν εκτιμήσουν ότι διατρέχει κάποιος κίνδυνο / εγκληματική ενέργεια σε εξέλιξη. Αλλά ΔΕΝ θα μπουν γιατί στα @@ τους. Στάνταρ όμως. Μην πληρώνετε άδικα securitάδες, ο kkostas τα είπε όπως είναι Δεν θα πάει ο άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις