Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι στο ψυγειο δεν ψαχνανε για λεφτα απλως βαρεθηκαν να ξυλωνουν το σπιτι και ειπαν να τσιμπησουνε τιποτα !

Δημοσ.

Ρε παιδιά και εμάς χτες άνοιξαν το σπίτι της γιαγιάς μου ακριβώς δίπλα στο δικό μας, δεν πήραν τίποτα γιατί δεν είχαμε και τίποτα, αφού έχει 6-7 μήνες που πέθανε η γιαγιά. Το θέμα μου είναι τώρα οτι επειδή θα μείνει και το δικό μας σπίτι τώρα για αρκετό καιρό έρημο. Θέλουμε να βάλουμε συναγερμό, γιατί έχουμε αρκετά πράγματα αξίας και μηχανήματα στο υπόγειο. Λέτε να πάμε σε εταιρεία ή να βρούμε κάτι πολύ καλό απο ίντερνετ και να το βάλουμε εμείς (αφού ο father είναι μηχανικός και το έχει το άθλημα), να πάρω και καμια ip camera. Οι εταιρείες αν χτυπήσει συναγερμός θα πάνε ή θα λένε οτι είναι καμια ακρίδα που ενεργοποίησε τον συναγερμό και άλλα τέτοια?

Βαλε ενα κινεζικο συναγερμο, με επαφες στα "δυσκολα" σημεια, και μια εξτρα σειρηνα, και συνδεμενο με τηλεφωνο να παιρνει τηλεφωνο στο 100 και μετα σε εσενα, με ενα αυτοποιημενο μηνυμα, που να λεει διαρρηξη στο ταδε ονομα, διευθυνση, περιοχη κλπ.

Με 150 ευρω θα εισαι καπως πιο σιγουρος οτι τουλαχιστον θα τους τρομαξεις και θα εχεις και γνωση του τι γινεται.

Δημοσ.

ειχαν κλειδαριες της πλακας γιαυτο και τις ανοιξαν.

συνηθες φαινομενο αυτοι που εγκαθιστουν πορτες ασφαλειας να χρησιμοποιουν φθηνες κλειδαριες για να μειωνουν το κοστος προς οφελος τους.

Πόρτες ασφαλείας από τις "καλές" υποτίθεται της αγοράς και με κλειδαριές αξίας 300+ ευρώ η κάθε μια (οι κλειδαριές, όχι οι πόρτες).

Οι πόρτες όλες αγορασμένες με 4 ψηφία στο τελικό check που δώσανε....

Ακόμα και οι "φτηνές" κλειδαριές ασφαλείας δεν θα έπρεπε να ανοίγουν τόσο εύκολα.

Τεσπα, όπως είπε κ πιο πάνω ο φίλος ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει.

Δεν υπάρχει πόρτα ασφαλείας που να μην ανοίγει.

Τσάμπα τα λεφτά για τις πόρτες...

Δημοσ.

Βαλε ενα κινεζικο συναγερμο, με επαφες στα "δυσκολα" σημεια, και μια εξτρα σειρηνα, και συνδεμενο με τηλεφωνο να παιρνει τηλεφωνο στο 100 και μετα σε εσενα, με ενα αυτοποιημενο μηνυμα, που να λεει διαρρηξη στο ταδε ονομα, διευθυνση, περιοχη κλπ.

Και ταχυδρομικό κωδικό να λέει το μήνυμα - να ξέρουν που να στείλουν τα καλτσόν οι αστυνομικοί :-D

Δημοσ.

Άντε και βάζεις συναγερμό με IP, και πες ότι "κάθεται" και τους καταγράφει. Πιστεύεις ότι θα τους πιάσει η αστυνομία; Στα αλήθεια το πιστεύεις ότι ασχολείται με τέτοια η αστυνομία; :wub:

Ρε παιδιά, no offense, πολύ CSI βλέπετε...

Όχι δεν το είπα για να τους πιάσει η αστυνομία, αλλα για να μπορώ άμεσα να δώ αν χτυπήσει ο συναγερμός τι γίνεται στο σπίτι. Αν είναι κλέφτης ή χτυπάει απο κανα ζωύφιο ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι στο ψυγειο δεν ψαχνανε για λεφτα απλως βαρεθηκαν να ξυλωνουν το σπιτι και ειπαν να τσιμπησουνε τιποτα !

Mπα...είχα μέσα ζαμπόν τυρί, κέτσαπ και μπύρες (ότι δηλαδή ένας άντρας στο ψυγείο του) αλλά και χοιρινό από τη γυναίκα, αλλά δε τα άγγιξαν. Απορώ μάλιστα πως και δεν άνοιξαν και τα ψωμιά για τοστ μήπως ειχα κρυμμένα εκεί τα ευρω...

Δημοσ.

Με 150 ευρω θα εισαι καπως πιο σιγουρος οτι τουλαχιστον θα τους τρομαξεις και θα εχεις και γνωση του τι γινεται.

Επειδή θα είναι οι 2 γονείς μου εξωτερικό και εγώ στην άλλη άκρη της Ελλάδας θέλουμε να βάλουμε κάτι καλό. Η μάνα μου έχει κολλήσει με ιδιωτική εταιρεία. Αυτό που προτείνω εγώ είναι να πάρουμε κάτι καλό απο ebay, να βάλουμε σε όλα τα παράθυρα σπίτι και υπόγειο 16 επαφές θέλουμε συνολικά (πόρτες και παράθυρα).

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς να συνδέσεις τον συναγερμό με παραπάνω απο 1 τηλέφωνο όπως λες, πρώτα στην αστυνομία και μετά σε μένα πχ ή σε μια γειτόνισσα να πεταχτεί να κοιτάξει. Για ip cam έλεγα σε σύγκριση με τα λεφτά που θέλει να δώσει η μάνα μου για ιδιωτική εταιρεία να βάλουμε ένα καλό μόνοι μας και μια ip cam να μπορεί να μπαίνει και να το τσεκάρει.

Με κανα 500-600€ θα γίνει καλή δουλειά πιστεύεις?

Δημοσ.
Πόρτες ασφαλείας από τις "καλές" υποτίθεται της αγοράς και με κλειδαριές αξίας 300+ ευρώ η κάθε μια (οι κλειδαριές, όχι οι πόρτες).

τι μαρκα ηταν οι κλειδαριες;

Δημοσ.

Mπα...είχα μέσα ζαμπόν τυρί, κέτσαπ και μπύρες (ότι δηλαδή ένας άντρας στο ψυγείο του) αλλά και χοιρινό από τη γυναίκα, αλλά δε τα άγγιξαν. Απορώ μάλιστα πως και δεν άνοιξαν και τα ψωμιά για τοστ μήπως ειχα κρυμμένα εκεί τα ευρω...

τοτε ητανε γκευ οι λιστες.

Μια καλη λυση ειναι να βαλεις καμια ψευτικη καμερα απο αυτες που μοιαζουν αληθινες και κανουν 50 € και μια ετικετα οτι ο χωρος φυλασσεται και σου εγγυομαι δεν θα ξαναπατησει κανενας

Δημοσ.

Επειδή θα είναι οι 2 γονείς μου εξωτερικό και εγώ στην άλλη άκρη της Ελλάδας θέλουμε να βάλουμε κάτι καλό. Η μάνα μου έχει κολλήσει με ιδιωτική εταιρεία. Αυτό που προτείνω εγώ είναι να πάρουμε κάτι καλό απο ebay, να βάλουμε σε όλα τα παράθυρα σπίτι και υπόγειο 16 επαφές θέλουμε συνολικά (πόρτες και παράθυρα).

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς να συνδέσεις τον συναγερμό με παραπάνω απο 1 τηλέφωνο όπως λες, πρώτα στην αστυνομία και μετά σε μένα πχ ή σε μια γειτόνισσα να πεταχτεί να κοιτάξει. Για ip cam έλεγα σε σύγκριση με τα λεφτά που θέλει να δώσει η μάνα μου για ιδιωτική εταιρεία να βάλουμε ένα καλό μόνοι μας και μια ip cam να μπορεί να μπαίνει και να το τσεκάρει.

Με κανα 500-600€ θα γίνει καλή δουλειά πιστεύεις?

Αυτους που εχω δουλεψει εγω (και απο εμπεϊ αλλα και απο ελλαδα, εχει ας πουμε η doorado, ιδια μηχανηματα, αλλαζουν το ονομα), μπορεις να βαλεις μεχρι 6 τηλεφωνα, και μεχρι 2 τηλεφωνικες εταιριες σεκιουριτι. Τωρα γιατι εχει ξεχωριστα τις δυο θεσεις για σεκιουριτι, δεν το εψαξα.

Δημοσ.

τοτε ητανε γκευ οι λιστες.

Μια καλη λυση ειναι να βαλεις καμια ψευτικη καμερα απο αυτες που μοιαζουν αληθινες και κανουν 50 € και μια ετικετα οτι ο χωρος φυλασσεται και σου εγγυομαι δεν θα ξαναπατησει κανενας

...απλά, αφού εγγυάσαι, δώσε στον άνθρωπο και τα στοιχεία σου, να τον αποζημιώσεις αν οι κάμερες του 5ευρου που είναι για να αποθαρρύνουν 12χρονα να σουφρώνουν από τα mall, δεν τρομάξουν τους κουκουλοφόρους Ρουμάνους*... :rolleyes:

*Έλληνες/Γάλλους/whatever, no racism intended

Δημοσ.

...απλά, αφού εγγυάσαι, δώσε στον άνθρωπο και τα στοιχεία σου, να τον αποζημιώσεις αν οι κάμερες του 5ευρου που είναι για να αποθαρρύνουν 12χρονα να σουφρώνουν από τα mall, δεν τρομάξουν τους κουκουλοφόρους Ρουμάνους*... :rolleyes:

*Έλληνες/Γάλλους/whatever, no racism intended

πιστεψε με οι ρουμανοι τρομαζουν ποιο ευκολα απο τα δωδεκαχρονα

Δημοσ.

Έλα εντάξει μη τσακωθείτε κιόλας.

Δεν έχω σκοπό να βάλω ούτε κάμμερες ούτε τίποτε.

Αξίας δεν έχω κάτι. Αν τώρα θέλουν να μου πάρουν τον υπολογιστή και τα ρούχα μου αυτό είναι άλλο. Λεφτά δεν υπάρχουν ποτέ στο σπίτι, οπότε αν είναι να ξαναμπούν...ε τι να πω. Το σίγουρο ειναι πως έκανα φασαρία στη πολυκατοικία γιατί κατ επανάληψη τους έχω πει να κλειδώνουμε όλη μέρα τη πόρτα και ειδικά πρωινές ώρες που όλοι λείπουν αλλά με γράφανε. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ήμουν άτυχος διότι μπήκαν μόνο σε μένα.

Δημοσ.

@nikolas16 Ρε άνθρωπε, καθόντουσαν και έσπαγαν πλακάκια στο σπίτι του ΟΤ και θα τρομάξουν με την κάμερα; Ακούς τι λες; :-D

(θα είσαι πολύ τρομακτικός μάλλον εσύ)

@kkostas77 Να την κλειδώνετε την πόρτα της εισόδου - κάτι είναι και αυτό. "Περαστικά" σου man και εύχομαι να 'ναι η τελευταία στραβή ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...