skipperas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Σούπερ κρυψώνα που σκέφτηκα. Παίρνεις πιστολέτο, σκάβεις τον τοίχο. Χώνεις μέσα κουτάκι με λίρες, λεφτά, οτιδήποτε. Στοκάρεις από πάνω. Τρίβεις να έρθει στα ίσα. Βάφεις ξανά όλο τον τοίχο. Win. Αυτό όχι πίσω από πίνακα. Όχι σε κεντρικό τοίχο, όχι στο κέντρο του τοίχου. Σε άκυρο και «τυχαίο» σημείο. Το σημείο θα το ξέρεις μόνο εσύ. «Στο περίπου». Όχι χάρτες. Ε, άμα τα βρούνε και έτσι, χαλάλι τους. +1 εγώ έχω σκεφτεί τα κουτιά αυτά που περνάνε διάφορα καλώδια (πχ τηλεφώνου), που είναι συνήθως ψηλά, δε ξέρω πως λέγονται.Τα ανοίγεις, βάζεις ότι χωράει, το κλείνεις ξαναβάφεις και είσαι άρχοντας!!Για πείτε καμιά άλλη τρελή ιδέα!
kkostas77 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 +1 εγώ έχω σκεφτεί τα κουτιά αυτά που περνάνε διάφορα καλώδια (πχ τηλεφώνου), που είναι συνήθως ψηλά, δε ξέρω πως λέγονται.Τα ανοίγεις, βάζεις ότι χωράει, το κλείνεις ξαναβάφεις και είσαι άρχοντας!!Για πείτε καμιά άλλη τρελή ιδέα! Και μετά στα τρώνε τα ποντικια!! Ποντίκια ροκάνισαν 45000 ευρω!
kabamaru21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ρε παιδιά αμα ειναι τοσα πολλα τα λεφτά σας στείλτε τα Ελβετια
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Επειδή γράφονται κατι ομορφιές περι αυτοδικίας, του στυλ εαν τον πιάσω μέσα στο σπίτι μου θα τον πλακώσω στο ξυλο θα τον βασανίσω ή στην τελικη θα τον σκοτώσω, να εχετε κατα νου τις συνέπειες της πράξης που κάνετε! Ο δικαστής δεν πρόκειται να πει καλα του εκανες του Κ@ριολη μπράβο! Ουτε επειδή μπήκε στο σπιτι σου και κλεβει σου δινει καποιο ελεύθερο εσένα. Να εξηγηθώ και εγώ θα παιξω μάπες και τσαμπουκά οσο μπορώ και όσο με παίρνει αλλά εν πλήρη γνώση μου το τι δύνασθε να ακολουθήσει μετα. Μην διαβάζουμε και διαδιδουμε μαλακιες Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην ξέρει οτι υπάρχουν συνέπιες αν σκοτώσεις τον άλλον είτε μπήκε σπίτι σου είτε οτιδήποτε άλλο, γενικώς σωστά είναι αυτά που είπες. Αλλά σίγουρα ο καθένας μας θα πρεπει να έχει έστω κάτι στο σπίτι του (κλόμπ, μαχαίρι π.χ) τόσο για αυτοάμυνα όσο και για το ότι αν το δεί ο δράστης μπορεί να αποθαρρυνθεί και να μην προχωρήσει στα σχέδιά του. Αν ο άλλος έχει πιστόλι εννοείται οτι δεν χωράνε μαγκιές, αλλά μην πάμε και στο αντίθετο άκρο να μπαίνει ο άλλος στο σπίτι σου να σου επιτεθεί και να σε πλακώσει και να τον παρακαλάς κιόλας.
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Σούπερ κρυψώνα που σκέφτηκα. Παίρνεις πιστολέτο, σκάβεις τον τοίχο. Χώνεις μέσα κουτάκι με λίρες, λεφτά, οτιδήποτε. Στοκάρεις από πάνω. Τρίβεις να έρθει στα ίσα. Βάφεις ξανά όλο τον τοίχο. Win. Αυτό όχι πίσω από πίνακα. Όχι σε κεντρικό τοίχο, όχι στο κέντρο του τοίχου. Σε άκυρο και «τυχαίο» σημείο. Το σημείο θα το ξέρεις μόνο εσύ. «Στο περίπου». Όχι χάρτες. ...κι άμα χρειαστείς κα'να πενηντάρικο να βγει ο μήνας, τον ξανασκάβεις-τον ξαναστοκάρεις/ξαναβάφεις; Κόπος κι έξοδα. Αν αφήσεις ένα πενηντάρι απ' όξω, μπούνε και στο κλέψουν (το πενηντάρι), πάλι θα χρειαστεί να ξανασκάψεις (και να ξαναστοκάρεις/ξαναβάψεις). Άμα πάλι δεν μπουν, τί το θες το σκάψιμο του μπηγκίν γουίθ; Δεν ξέρω, δεν μου φαίνεται και τόσο Γουίν.
kabamaru21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να μην ξέρει οτι υπάρχουν συνέπιες αν σκοτώσεις τον άλλον είτε μπήκε σπίτι σου είτε οτιδήποτε άλλο, γενικώς σωστά είναι αυτά που είπες. Αλλά σίγουρα ο καθένας μας θα πρεπει να έχει έστω κάτι στο σπίτι του (κλόμπ, μαχαίρι π.χ) τόσο για αυτοάμυνα όσο και για το ότι αν το δεί ο δράστης μπορεί να αποθαρρυνθεί και να μην προχωρήσει στα σχέδιά του. Αν ο άλλος έχει πιστόλι εννοείται οτι δεν χωράνε μαγκιές, αλλά μην πάμε και στο αντίθετο άκρο να μπαίνει ο άλλος στο σπίτι σου να σου επιτεθεί και να σε πλακώσει και να τον παρακαλάς κιόλας. Ναι σίγουρα δεν θα του κεράσουμε καμια παστα, απλα παρατηρώ οτι πολύ ευκολα κάποιοι λενε οτι: θα τα παιξουν ολα για ολα, ειναι ετοιμοι για ολα, σπαθια ιστοριες κτλ. και οχι μονο μεσα απο το forum! Δηλαδη εαν καποιος σκεφτεται ετσι, τωρα που ειναι ηρεμος στο pc του, τι θα γινει οταν συμβει η φαση μαζι με το σοκ τον πανικο και την μη καθαρη σκεψη της στιγμης? Μακελειό! Γιατι και ο κλεφτης δεν θα κατσει να τις τρωει ουτε θα ειναι ηρεμος χαλαρος και λογικος εκεινη την στιγμη!
Alxnks Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ναι σίγουρα δεν θα του κεράσουμε καμια παστα, απλα παρατηρώ οτι πολύ ευκολα κάποιοι λενε οτι: θα τα παιξουν ολα για ολα, ειναι ετοιμοι για ολα, σπαθια ιστοριες κτλ. και οχι μονο μεσα απο το forum! Δηλαδη εαν καποιος σκεφτεται ετσι, τωρα που ειναι ηρεμος στο pc του, τι θα γινει οταν συμβει η φαση μαζι με το σοκ τον πανικο και την μη καθαρη σκεψη της στιγμης? Μακελειό! Γιατι και ο κλεφτης δεν θα κατσει να τις τρωει ουτε θα ειναι ηρεμος χαλαρος και λογικος εκεινη την στιγμη! Μα ήδη ζούγκλα είναι...και στη ζούγκλα επιβιώνει ο πιο αποφασισμένος και προετοιμασμένος! Εννοείται ότι σε πιστόλι δεν χωράνε μαγκιές, κατά τα άλλα όμως είναι η ζωή σου (εισβολέα) για τη ζωή μου! Ας ζήσω και μετά βλέπουμε...υπάρχει και η αυτοάμυνα, αναστολή κτλ.
kabamaru21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Εγω δεν το καταλαβαίνω αυτο, γιατι απαραίτητα ειναι η ζωη σου η ζωη μου? Κλέφτης-διαρρήκτης ειναι, δεν ειναι assasin
Alxnks Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Εγω δεν το καταλαβαίνω αυτο, γιατι απαραίτητα ειναι η ζωη σου η ζωη μου? Κλέφτης-διαρρήκτης ειναι, δεν ειναι assasin Πρώτον...μάλλον δεν βλέπεις ειδήσεις/διαβάζεις νέα/ακούς τι γίνεται τριγύρω σου εδώ και πολύ καιρό. Δεύτερον...αν θες εσύ, όταν τον δεις μπροστά σου κερνα τον κι ένα ποτήρι νερό για τον κόπο του να μπει και ρωτά τον (ευγενικά πάντα ε, μην τον προσβάλλεις κιόλας), τι ειναι και τι σκοπεύει να κάνει με εσένα μέχρι να του πεις αν και τι έχεις και που. Η και να μην έχεις...μιας και τον είδες απλά. Τρίτον...γιατί άραγε να έχουμε καταντήσει έτσι που εκτός του ότι είμαστε αναγκασμένοι να κλειδαμπαρωνομαστε, να απολογουμαστε κι από πάνω για το ότι θέλουμε να υπερασπιστούμε την περιουσία μας, την οικογένεια μας, την ίδια μας τη ζωή? WTF δηλαδη?!?!
kabamaru21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ειπα παραπανω οτι δεν θα ειμαι "ευγενικός" ουτε θα τον καλωσορίσω. Ουτε προτείνω σε κάποιον να το κανει ημαρτον. Αλλα δεν ειναι η στρατηγική μου να φτασουμε σε ακραίες καταστασεις, τυπου you or me. Καλυτερα να φωναξεις, να κανεις φασαρια, να ξεσηκωσεις πολυκατοικία να πληκτρολογήσεις κρυφά το 100 να προσπαθήσεις να τον κλειδώσεις σε κανα μπανιο η κανα δωματιο, να του κανεις κανα choke κατι αλλο τελος παντων. Δηλαδη πρεπει να ειναι mortal kombat σονι και καλα το σεναριο? Πες εισαι κλέφτης μπενεις μεσα ενω νομιζεις οτι ιδιοκτητης λείπει .. ξαφνικα τον βλεπεις μπροστα σου με μαχαιρι και να φωναζει: Θα σκωτοσω τωρα Π%@##%στη! Τι θα κανεις, θα κατσεις να τις φας θες να πεθανεις? Οχι αλλα θα αντιδρασεις απο φοβο και εσυ ακραια, ε δεν θελει πολυ! Να υπερασπιστείς την περιουσια σου οκ, μεχρι σε ποιο σημειο? μέχρι ποιο ρισκο? Θα ρισκαρεις μώλωπες καμια διάσειση κανα σπασμενο χερι για την tv και το laptop? Οκ! Μπορει να μην ειναι τοσο light ομως, δεν ξερεις. Στην τελικη στα κομματια το χ-ψ laptop δεν αξιζει στο ρισκο στο πως θα εξελιχθει η κατασταση! Ριξτου εκει κανα κλοτσιδι κανα σπρωξιδι πετα του κανα ταπερ ε οκ κατι εκει light. Αρκει να παρει δρομο. Αμα αντιδρασεις χειροτερα οι περιπτωσεις ειναι χαοτικες. Η οικογένεια σου και την ζωη σου σε πρώτη φαση δεν μπαινει σε απόλυτο κίνδυνο. Γιατι στο σπιτι σου μπαινει ΚΛΕΦΤΗΣ. Εχει αλλο objective πως να το κανουμε τωρα. Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι τα ακραια αντίμετρα δεν εχουν καλα αποτελεσματα.
QQTilt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Εγω δεν το καταλαβαίνω αυτο, γιατι απαραίτητα ειναι η ζωη σου η ζωη μου? Κλέφτης-διαρρήκτης ειναι, δεν ειναι assasin οι αλβανοι με τα καλασνικοφ που βιασανε την αλλη μπροστα στον αντρα και τα παιδια της και μετα τους κλεψανε πως σου φαινονται? κλεφτες-διαρρηκτες ή assasins? ή να τους ρωτησω πρωτα, θα τα παρετε και θα φυγετε ή θα φαμε και καμια τσαπου?
PCharon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ο κλέφτης δεν έρχεται μόνος του, θα είναι 2-3 άτομα. Επίσης αν έχουν πρόβλημα να βρουν κόσμο μέσα, θα ξέρουν πως λείπεις αλλιώς δε μπαίνουν. Αν δε τους νοιάζει να βρουν κόσμο, θα είναι καλά εξοπλισμένοι για τη περίπτωση που βρουν, με ότι σημαίνει αυτό. Σιγά που θα γίνετε αγρίμια από τη μια στιγμή στην άλλη για να τα βγάλετε πέρα με 2-3 προετοιμασμένα άτομα που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, γκιβμιεμπρεκ.
REDODIN7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Το θεμα ειναι μην μπει ο αλλος στο σπιτι σου καθαρα απο θεμα ψυχολογιας-φοβου κλπ. Οσο για τα λεφτα αν δεν θες να τα εχεις στην τραπεζα υπαρχουν οι εξης λυσεις α)αν ειναι πολλα τα βγαζεις εξω β)Τα βαζεις σε θυριδα γ)κανεις λογαριασμους σε sites με τυχερα παιχνιδια και τα καταθετεις.
QQTilt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Το θεμα ειναι μην μπει ο αλλος στο σπιτι σου καθαρα απο θεμα ψυχολογιας-φοβου κλπ. Οσο για τα λεφτα αν δεν θες να τα εχεις στην τραπεζα υπαρχουν οι εξης λυσεις α)αν ειναι πολλα τα βγαζεις εξω β)Τα βαζεις σε θυριδα γ)κανεις λογαριασμους σε sites με τυχερα παιχνιδια και τα καταθετεις. αντε να υποθεσουμε οτι εχω 5000ε βαζω 2500 στην poker.gr και 2500 στην bet365 τα 2 που χρησιμοποιω μου δινω 1% σε 2 μερες να τα χω κανει 50000 και 99% να τα χω φαει ολα, δεν ειναι λυσεις αυτες
Marria Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 γ)κανεις λογαριασμους σε sites με τυχερα παιχνιδια και τα καταθετεις. Το οποιο βεβαια ανα πασα στιγμη μπορει να κλεισει, πως ειναι λυση αυτο? Εγω παντως σπιτι μου δεν εχω τοσα τρομερα ποσα για να κρυψω, οποτε τζαμπα θα ρθουν , αν ερθουν, οι κλεφτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις