Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι αλβανοι με τα καλασνικοφ που βιασανε την αλλη μπροστα στον αντρα και τα παιδια της και μετα τους κλεψανε πως σου φαινονται? κλεφτες-διαρρηκτες ή assasins?

ή να τους ρωτησω πρωτα, θα τα παρετε και θα φυγετε ή θα φαμε και καμια τσαπου?

οι τυποι αυτοι δεν ηταν κλεφτες μονο προφανως. Ηταν κατι αλλο. Το θεμα ειναι οτι αν εσυ εγω ολοι μας αρχισουμε να αντιδρουμε αναλογα σε οποιοδήποτε μεσο κλεφτη ενδεχομένως και αυτος να κανει πραματα η να αντιδράσει άσχημα κατι που δεν ειχε ποτε σκοπο να κανει ουτε ηθελε.

lol το star εβαλε το mortal kombat χαχααχ

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το οποιο βεβαια ανα πασα στιγμη μπορει να κλεισει, πως ειναι λυση αυτο? Εγω παντως σπιτι μου δεν εχω τοσα τρομερα ποσα για να κρυψω, οποτε τζαμπα θα ρθουν , αν ερθουν, οι κλεφτες.

να κλεισει η bwin ή η bet365 ειναι απλα αδυνατο :P

οι τυποι αυτοι δεν ηταν κλεφτες μονο προφανως. Ηταν κατι αλλο. Το θεμα ειναι οτι αν εσυ εγω ολοι μας αρχισουμε να αντιδρουμε αναλογα σε οποιοδήποτε μεσο κλεφτη ενδεχομένως και αυτος να κανει πραματα η να αντιδράσει ασχημα και να κανει πραματα που δεν ειχε ποτε σκοπο να κανει ουτε ηθελε.

lol το star εβαλε το mortal kombat χαχααχ

και σε ξαναρωταω, εγω πως ξερω τις προθεσεις?

Δημοσ.

να κλεισει η bwin ή η bet365 ειναι απλα αδυνατο :P

Ποτε μη λες ποτε, και για αλλα sites ετσι λενε και ιντερνετ ειναι αυτο :)

Πιο σιγουρο το βλεπω να τα βαζω στο paypal, παρα σε sites τυχερων παιχνιδιων.

Δημοσ.

Το οποιο βεβαια ανα πασα στιγμη μπορει να κλεισει, πως ειναι λυση αυτο? Εγω παντως σπιτι μου δεν εχω τοσα τρομερα ποσα για να κρυψω, οποτε τζαμπα θα ρθουν , αν ερθουν, οι κλεφτες.

Ρε μαρακι δεν τα αφηνεις στο σαιτ αλλα τα μεταφερεις στο paypal κλπ.

Τωρα αν κλησει το paypal θα εισαι μεγαλος γκαντεμις :P

Δημοσ.

Ποτε μη λες ποτε, και για αλλα sites ετσι λενε και ιντερνετ ειναι αυτο :)

Πιο σιγουρο το βλεπω να τα βαζω στο paypal, παρα σε sites τυχερων παιχνιδιων.

μη κοντραρεις σε παρακαλω 3 τη νυχτα

Δημοσ.

Ρε μαρακι δεν τα αφηνεις στο σαιτ αλλα τα μεταφερεις στο paypal κλπ.

Τωρα αν κλησει το paypal θα εισαι μεγαλος γκαντεμις :P

Κατσε και γιατι να μη τα μεταφερεις κατευθειαν στο paypal? Καποια τρυπα εχει το σκεπτικο σου :P

μη κοντραρεις σε παρακαλω 3 τη νυχτα

To κοντραρισμα που λες, εγω το ονομαζω συζητηση.

Δημοσ.

Κατσε και γιατι να μη τα μεταφερεις κατευθειαν στο paypal? Καποια τρυπα εχει το σκεπτικο σου :P

To κοντραρισμα που λες, εγω το ονομαζω συζητηση.

εγω το ονομαζω χιουμορ..

αραξε πλακα εκανα ;)

Δημοσ.

και σε ξαναρωταω, εγω πως ξερω τις προθεσεις?

Εχεις λογικη/κριση και κρινεις. Οταν δεις 3 κουκουλοφορους με καλασνικοφ και μπαζουκα, απλα μοκο και σκεφτεσε να δεις πως θα την γλυτώσετε (πχ δωστα τους ολα κοψε και καμια επιταγη κτλ) δεν κανεις μαγκιές εκει.

Οταν πετυχεις εναν μονο του που εχει πανικοβληθεί ξαφνιαστεί, δεν αντιδράς ακραια που περιεγραψα ποιο πανω, γιατι μπορει να εξελιχθεί ασχημα κατι που κανενας να μην ηθελε εξαρχής!

Δημοσ.

Εχεις λογικη/κριση και κρινεις. Οταν δεις 3 κουκουλοφορους με καλασνικοφ και μπαζουκα, απλα μοκο και σκεφτεσε να δεις πως θα την γλυτώσετε (πχ δωστα τους ολα κοψε και καμια επιταγη κτλ) δεν κανεις μαγκιές εκει.

Οταν πετυχεις εναν μονο του που εχει πανικοβληθεί ξαφνιαστεί, δεν αντιδράς ακραια που περιεγραψα ποιο πανω, γιατι μπορει να εξελιχθεί ασχημα κατι που κανενας να μην ηθελε εξαρχής!

εχεις την εντυπωση οτι οταν ξυπνησεις και δεις απο πανω σου καποιον πχ θα κοιταξεις τι οπλο κραταει, αν ειναι και αλλοι μαζι του ή οτι κανεις οποιαδηποτε αξιολογηση της καταστασης?

αντιδρας οπως σου ερθει εκεινη την ωρα και πιστευω οι περισσοτεροι ανθρωποι αντιδρουν βιαια

Δημοσ.

το να αντιδράσεις "οπως σου έρθει" βιαστικά χωρις αξιολόγηση της κατάστασης οπως λες, δεν σου φαίνεται κακος σύμβουλος? Εμενα ναι

Δημοσ.

Γιατι για νε τα μεταφερεις κατευθειαν θελει τραπεζικο λογαριασμο και νομιζω εχεις πλαφον.

Δημοσ.

Γιατι για νε τα μεταφερεις κατευθειαν θελει τραπεζικο λογαριασμο και νομιζω εχεις πλαφον.

Αν εννοεις το lift ειναι στα $2,500 το χρονο. Μετα θα πρεπει να στειλεις καποια εγγραφα για να γινει η ταυτοποιηση. Αλλα και παλι , αν δουν οτι ανεβαζεις/ κατεβαζεις πολλα χρηματα σου ζητανε αυτα τα εγγραφα μηπως γινεται ξεπλυμα μαυρου χρηματος. Και παλι ομως το paypal ειναι υπηρεσια, και οχι τραπεζικος οργανισμος οποτε δεν θα το εμπιστευομουν για 'αποθηκευση΄ των χρηματων μου. Σε αλλους εχει κλεισει λογαριασμους ετσι απλα, επειδη εκαναν πολλες συναλλαγες με το ebay. Οποτε καταλαβαινεις οτι και το paypal δεν ειναι οτι πιο σιγουρο.

Δημοσ.

και πες ότι μπουκάρει ένας και τον σπας στο ξύλο και φέυγει σα βρεγμένο γατί ή τον κλείνουν για κανά μήνα μέσα..

θα αισθάνεσαι μετά άνετος εσύ?

και ποιός σου λέει ότι δε θα φωνάξει την παρέα του να σε κάνουν εσένα, το σπίτι σου και το αμάξι σοθλυ λαμπόγυαλο??

για μένα καλύτερα να μη μπλέκει κανείς.δεν ξέρεις τι καπνό φουμάρει το κάθε κλεφτρόνι

Δημοσ.

φιλε λυπαμαι ειχα την ιδια τυχη οταν εμενα μεταξουργειο ειναι να μην σου τυχει εμενα μου φαγανε ενα ολοκληρο καρπουζι και οτι αλλο ειχε μεσα στο ψυγειο οπως γαλα κτλ κτλ

οταν φευγανε περνοντας το playstation 2 tv κτλ βριζανε τους ακουσε η γειτονισα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...