Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To Paypal είναι και τράπεζα;

Oχι υπηρεσια για να κανεις συναλαγες ονλαιν αλλα μπορεις να εχεις λογαριασμο με λεφτα.

Δημοσ.

Σύνδεση σε κάρτα κάνεις, το ξέρω.

Τότε μερικοί γιατί το αναφέρουν ως ασφάλεια κατά κλοπής;

Σαν νάχεις έναν εισπράκτορα που παίρνει τα λεφτά σου και πληρώνει τις αγορές σου,με το αζημείωτο.

Άμα έχεις υποψίες ότι σε κλέβουνε και παραπονεθείς,στα δίνει πίσω.

Δημοσ.

Σε καρτα και σε τραπεζικο λογαριασμο.

Ουσιαστικα ειναι ενας ενδιαμεσος για τις αγορες που κανεις στο διαδικτυο, χωρις να εμφανιζει καπου την καρτα σου αλλα μπορεις και να διεκδικησεις τα χρηματα σου σε περιπτωση που κατι παει στραβα.

Εχμ τωρα για το αλλο, εγω ειπα πως δεν ειναι ασφαλες :P

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο ετσι μπορεις να εχεις λεφτα χωρις λογαριασμο πχ να σου στειλουν η να τα βαλεις με paysafe σε καποιο site και μετα στο paypal.

Σε καρτα και σε τραπεζικο λογαριασμο.

Ουσιαστικα ειναι ενας ενδιαμεσος για τις αγορες που κανεις στο διαδικτυο, χωρις να εμφανιζει καπου την καρτα σου αλλα μπορεις και να διεκδικησεις τα χρηματα σου σε περιπτωση που κατι παει στραβα.

Εχμ τωρα για το αλλο, εγω ειπα πως δεν ειναι ασφαλες :P

Εγω πιστευω πως ειναι αλλα οπως ειπα υπαρχει και η θυριδα :-D

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως ειναι αλλα οπως ειπα υπαρχει και η θυριδα :-D

Νομιζω οτι και η θυριδα ειναι για μικρα αντικειμενα πχ κοσμηματα και τετοια.. δεν θα πρεπει να χωραει €3.000 ας πουμε.

Τι λετε για το χρηματοκιβωτιο σε καποιο κρυφο σημειο στο σπιτι (πχ πισω απο πινακα)? Βαζεις και εναν δυσκολο κωδικο και αντε μετα να περιμενεις να το ανοιξουν ^_^

Δημοσ.

Νομιζω οτι και η θυριδα ειναι για μικρα αντικειμενα πχ κοσμηματα και τετοια.. δεν θα πρεπει να χωραει €3.000 ας πουμε.

Τι λετε για το χρηματοκιβωτιο σε καποιο κρυφο σημειο στο σπιτι (πχ πισω απο πινακα)? Βαζεις και εναν δυσκολο κωδικο και αντε μετα να περιμενεις να το ανοιξουν ^_^

μπααα,το βουτανε ολοκληρο γινονται καπνος και τελος..

Δημοσ.

μπααα,το βουτανε ολοκληρο γινονται καπνος και τελος..

Σου βρηκα την λυση, τοποθετεις και ενα gps μεσα και μεχρι να το ανοιξουν, το εχεις βρει :P

Μου θυμιζει μια σειρα που ειδα πριν λιγο καιρο, ειχαν αρπαξει ενα ολοκληρο atm απο μια τραπεζα και μετα δεν μπορουσαν να το ανοιξουν, τι δοκιμασαν με τρυπανια και τετοια, δεν ανοιγε με τιποτα το ρημαδι. Και επρεπε να κανουν και ησυχια για να μην τους ακουσουν οι γειτονες :-D

Δημοσ.

πφφφ καλα μιλαμε για ακρως πραγματοποιησιμο σχεδιο:P:Pλες και αυτοι θα μεινουν εκει κοντα ή θα το αφησουν καμια βδομαδα πριν το ανοιξουν:P:P

κατι τετοιο μου θυμιζει την ταινια italian job!

Δημοσ.

πφφφ καλα μιλαμε για ακρως πραγματοποιησιμο σχεδιο:P:Pλες και αυτοι θα μεινουν εκει κοντα ή θα το αφησουν καμια βδομαδα πριν το ανοιξουν:P:P

κατι τετοιο μου θυμιζει την ταινια italian job!

Nα μη το πατενταρω ε? Καλα ελπιζω μονο να μη βλεπουν απο εταιριες ασφαλειας, και μου αρπαξουν την ιδεα :P

Οχι απο μια ελληνικη σειρα ηταν, η 'Εργαζομενη Γυναικα΄ με την Ραντου αν δεν κανω λαθος. Στο τελος βεβαια δεν το ανοιξαν το atm , κριμα και την ληστεια που εκαναν :-D

Δημοσ.

Nα μη το πατενταρω ε? Καλα ελπιζω μονο να μη βλεπουν απο εταιριες ασφαλειας, και μου αρπαξουν την ιδεα :P

Οχι απο μια ελληνικη σειρα ηταν, η 'Εργαζομενη Γυναικα΄ με την Ραντου αν δεν κανω λαθος. Στο τελος βεβαια δεν το ανοιξαν το atm , κριμα και την ληστεια που εκαναν :-D

ωρε αν ειναι να στην παρουν την ιδεα καλα ειμαστε...μην ανοιξεις δικη σου εταιρια με βαση αυτη την ιδεα ειναι το θεμα:Pτσαμπα λεφτα,τσαμπα κοπος,τσαμπα ταλαιπωρια για τους (κλεμμενους!) πελατες..:P

Δημοσ.

Οχι βαζεις οτι θες εννωειτε οτι δεν θα τα βαλεις χυμα αλλα σε βαλιτσα.

Οσο για το χρηματοκιβωτιο απλα τα πραγματα σου βαζουν το πιστολι στο κεφαλι και τους ξερνας τον συνδιασμο αν ειναι και στραβομενοι σου τραβουν και μια στο ποδι για εκφοβισμο.

Δημοσ.

Τα 3.000€ είναι μόλις 6 χαρτονομίσματα. Δε θα τα βάλεις σε κέρματα στη θυρίδα. :)

Χρηματοκιβώτιο πίσω από πίνακα = η κλασσικότερη κρυψώνα ever.

Δημοσ.

@REDODIN7

Nομιζω πως οι θυριδες ειναι μικρα κουτια, απο οσο εχω δει απο το ταχυδρομειο της περιοχης μου που εχει. Δεν χωρανε και πολλα πραγματα.

@Haldol

Οπως ελεγε και μια ξανθια παλιοτερα, αυτα ειναι τα μωβ ε? Την λεγανε και Νταλια μου φαινεται :P

Ο πινακας ενα παραδειγμα ηταν, οπως και το ποσο, δεν θα βαζεις μονο χρηματα αλλα και κοσμηματα και αλλα πολυτιμα πραγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...