Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κ στο ebay .μπορεις να παραγγειλης αντιγραφα.. Ο δασκαλος βαζει μαθητες κ φτιαχνουν απιστευτα αντιγραφα ως ασκηση μετα του κανεις παζαρι ενα ποσο πχ 50 ευρω για 170χ50 κ δικο σου!

:confused:

• 3 χρόνια αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/10/2012 στις 8:41 ΠΜ, μαφαλντα είπε

BIZART: Είναι ελαιοτυπίες-τυπωμένα δηλ σε μουσαμά και περασμένα με βερνίκι για να δίνουν την εντύπωση του αυθεντικού-μεταξοτυπίες,ψηφιακές εκτυπώσεις και φιγουράτες κορνίζες.

Ξεθάβω και εγώ το θέμα γιατί είναι το πιο σχετικό εδώ...

Σχετικά με το βερνίκι που περνάνε στα Bizart, αυτό θα μπορούσα να το κάνω και μόνος μου δηλαδή ? Να πάρω μια εκτύπωση και να το περάσω, για να δίνει την εντύπωση ελαιοτυπίας ?

Αν ναι, είναι ειδικό το διάφανο αυτό βερνίκι, ποιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

οι τιμες που ειδα στις προτασεις των συνφορμιτων ειναι υπερβολικες.Αφηνω στην ακρη τις σφηνες περι κουλτουρας και επενδυσης σε τεχνη μιας και το βαλαντιο ειναι περιορισμενο.Να σου προτεινω τι εκανα εγω.Εψαξα στο web,θεματογραφια που με ενδιεφερε (Jazz) κατεβασα  οτι μου αρεσε και με οτι γνωσεις ειχα τις επεξεργαστηκα,ωστε σε ψηφιακη εκτυπωση σε καμβα να ειναι αξιοπρεπεις.Κατοπιν αρχισα να παιρνω προσφορες σε διαφορα μαγαζια σχετικα.Προσπερασα τις διαφορες παραινεσεις σχετικα με dpi και αναλυσης ,καθως οπως προανεφερα ηταν το ρισκο μου το αποτελεσμα και θα το αναλαμβανα ουτως ή αλλως.Μετα πηγα σε ξυλουργειο πηρα πηχακια 3χ3 cm και εφτιαξα τα τελαρα ,γιατι αυτα που ζηταγαν ηταν εξωφρενικα για τελαρωμα ασε που παιζανε σε συγκεκριμενες διαστασεις ενω εγω τα εκοβα σε οτι cm μου βγαιναν οι καμβαδες.Η στερεωση των καμβαδων με καρφωτικο.Αποτελεσμα σωστο αφου το δεχτηκε η γυναικα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εγω γνωρισα τον ζωγραφο αγερα κοσμα..ειναι ενας 30 χρονος φανταστικος καλλιτεχνης απο την θεσσαλονικη,,δειτε στο ιντερνετ μιληστε μαζι του,,φοβερη δουλεια υπεροχoi πινακες ζωγραφικης..χαμηλες τιμες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...