Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Μέχρι το τέλος του χρόνου σκοπεύω να αντικαταστήσω το παλιό μου Nokia 5800 με κάποιο νεότερο και καλύτερο smartphone. Εδώ να σημειώσω οτι είμαι σχετικά casual χρήστης κινητού, δεν θέλω να μπλέκω με τις πολύπλοκες διαδικασίες και OS του Android, και απ' ότι ξέρω τα iPhone είναι ιδανικά για τους χρήστες που απλά θέλουν μια συσκευή που να λειτουργεί απροβλημάτισμα χωρίς πολλά-πολλά. Να σημειώσω οτι δεν με ενδιαφέρουν οι νεότερες versions του iOS, κτλ, απλά ζητώ ένα καλό και εξελιγμένο smartphone που απλώς να λειτουργεί σωστά. Προσωπικά θεωρώ οτι το 3GS καλύπτει όλες τις ανάγκες μου αυτή την στιγμή, ΑΛΛΑ: Το ερώτημα είναι: Αξίζει το 3GS; Η μόλις βγεί το iPhone 5, το 4 θα πέσει στην τιμή του 3GS και έτσι θα με συμφέρει ακόμα περισσότερο αφού ουσιαστικά το 4 θα κοστίζει όσο το 3GS; Τι μου προτείνετε να κάνω λοιπόν εν τέλει;
*Kezar* Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 εγω γενικα ποτε ξανα iphone .. 1 χρονο και εναμιση μηνα.. το ειχα και φορτιζε στην πριζα ζεσταθηκε και καηκε η πλακετα.. και φαντασου οτι ειχα προλαβει να το βγαλω.. το ανοιξα να δω μηπως φουσκωσε η lipo μπαταρια μετα απο μιση ωρα.τπτ η μπαταρια μια χαρα.. το πηγα για ελεγχο καηκε η κεντρικη πλακετα του..δλδ η μητρικη.. 500 ευρω κινητο.. ποτε μα ποτε ξανα.. (p.s απο την πρωτη στιγμη ητανε μεσα σε θηκη και δεν ειχε πεσει ποτε μα ποτε κατω φαντασου.) που να επεφτε κιολας.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Αυτό φαντάζομαι τυχαίνει μια στις τόσες...
lexmark Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Προσωπικά θα σου πρότεινα να πας σε Windows Phone. Απλό στη χρήση του, με skydrive/facebook/msn integration, ενοποιημένο inbox για να τελειώνεις στα γρήγορα με τα emails σου και, προσωπικό γούστο, μια ευχάριστη αλλαγή με τα tiles αντί του κλασικού desktop σε μικρογραφία που έχουν τα άλλα. Facebook/msn τα έχω κάνει strike γιατί έτσι κι αλλιώς εμένα δεν με ενδιαφέρουν αλλά το skydrive με έχει καταβολέψει.
panos2000gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δε νομίζω ότι είναι "σοφή" επιλογή η αγορά καινούργιου 3GS στο 2012. Καλύτερα προσπάθησε να βρεις ένα ελαφρώς μεταχειρισμένο iphone 4 στην ίδια τιμή. Επίσης εγώ θα σου πρότεινα το Galaxy S plus που μπορείς να το βρεις σε αρκετά προσιτή τιμή. Το Android είναι το ίδιο απλό με το ios και φυσικά πολύ πιο ευέλικτο.
equalizer43 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Μέχρι το τέλος του χρόνου σκοπεύω να αντικαταστήσω το παλιό μου Nokia 5800 με κάποιο νεότερο και καλύτερο smartphone. Εδώ να σημειώσω οτι είμαι σχετικά casual χρήστης κινητού, δεν θέλω να μπλέκω με τις πολύπλοκες διαδικασίες και OS του Android, και απ' ότι ξέρω τα iPhone είναι ιδανικά για τους χρήστες που απλά θέλουν μια συσκευή που να λειτουργεί απροβλημάτισμα χωρίς πολλά-πολλά. Να σημειώσω οτι δεν με ενδιαφέρουν οι νεότερες versions του iOS, κτλ, απλά ζητώ ένα καλό και εξελιγμένο smartphone που απλώς να λειτουργεί σωστά. Προσωπικά θεωρώ οτι το 3GS καλύπτει όλες τις ανάγκες μου αυτή την στιγμή, ΑΛΛΑ: Το ερώτημα είναι: Αξίζει το 3GS; Η μόλις βγεί το iPhone 5, το 4 θα πέσει στην τιμή του 3GS και έτσι θα με συμφέρει ακόμα περισσότερο αφού ουσιαστικά το 4 θα κοστίζει όσο το 3GS; Τι μου προτείνετε να κάνω λοιπόν εν τέλει; Εγώ στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Τώρα πήρα ένα 3gs από επιδότηση γιατί ήθελα ένα iphone (είχα πριν κάνα 6μηνο το 3g αλλά μου το κλέψανε) αλλά δεν ήθελα να σκάσω και ε΄να σωρό λεφτά που θέλει το 4. Το 3 gs το πήρα τζάμπα τελείως και είναι τζάμι. Καμία σχέση με το 3g είναι πολύ γρήγορο και το software το ios που έχει πάνω είναι το τελευταίο, αυτό που έχει και το 4 και 4s. Μια χαρά είναι το 3gs παρτό αν δεν θες να δίνεις τα λεφτά σου σε κινητά...
BigAlbert Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 iphone και μονο.Το 3gs το ειχα απο τοτε που βγηκε και το αλλαξα τον Απριλιου του 11 με το 4.Εχει πεσει πανω απο 100 φορες και περα το σπασιμο στην προσοψη και την οθονη δουλευει αψογα. Θα σου προτινα κ γω μεταχειρισμενο ,σιγουρα θα βρεις καποιο σε καλη κατασταση και οταν βγει το 5 γυρω στο 140αρι θα πεσουν τα μεταχειρισμενα..Καινουγιο δεν αξιζει για κανενα λογο να παρεις το 3gs.
makis855 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 συμφωνώ απόλυτα, έχω το 3GS 1,5 χρόνο τώρα, το πήρα μεταχειρισμένο και δουλεύει απροβλημάτιστα. μεταχειρισμένο μπορείς να το βρείς και κάτω από 200 ευρώ
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 τι θες να κανει το κινητο που δε το κανει το 5800?
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Μέχρι το τέλος του χρόνου σκοπεύω να αντικαταστήσω το παλιό μου Nokia 5800 με κάποιο νεότερο και καλύτερο smartphone. Εδώ να σημειώσω οτι είμαι σχετικά casual χρήστης κινητού, δεν θέλω να μπλέκω με τις πολύπλοκες διαδικασίες και OS του Android, και απ' ότι ξέρω τα iPhone είναι ιδανικά για τους χρήστες που απλά θέλουν μια συσκευή που να λειτουργεί απροβλημάτισμα χωρίς πολλά-πολλά. Να σημειώσω οτι δεν με ενδιαφέρουν οι νεότερες versions του iOS, κτλ, απλά ζητώ ένα καλό και εξελιγμένο smartphone που απλώς να λειτουργεί σωστά. Προσωπικά θεωρώ οτι το 3GS καλύπτει όλες τις ανάγκες μου αυτή την στιγμή, ΑΛΛΑ: Το ερώτημα είναι: Αξίζει το 3GS; Η μόλις βγεί το iPhone 5, το 4 θα πέσει στην τιμή του 3GS και έτσι θα με συμφέρει ακόμα περισσότερο αφού ουσιαστικά το 4 θα κοστίζει όσο το 3GS; Τι μου προτείνετε να κάνω λοιπόν εν τέλει; Έχω 3GS από τότε που βγήκε (δεν θυμάμαι πόσο είναι ακριβώς σε χρόνο). Έχω συγκρίνει με άλλα smartphones και πραγματικά δεν μετανιώνω που το αγόρασα, κυρίως λόγω της απόκρισης των gestures αλλά και της άψογης συνεργασίας με τα άλλα Apple μηχανήματα. Έχοντας δώσει 400+€ για το 3GS, δεν θα έδινα άλλα για το 4. Προτιμώ να περιμένω να πάρω το 5. Εάν δεν έχεις άλλο iPhone, τότε προτείνω να πάρεις το 4 όταν βγει το 5.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Εάν δεν έχεις άλλο iPhone, τότε προτείνω να πάρεις το 4 όταν βγει το 5. Δεν έχω άλλο iPhone. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω, γιατί κάποια features του 4 τα θέλω.
Cygnus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Αν βρεις ένα μεταχειρισμένο 3Gs σε αγγελία εδώ σε καλή κατάσταση και τιμή κάτω από 250 πάρτο χωρίς σκέψη. Προσωπικά έχω το 4 αλλά και το 3Gs ενός φίλου που δούλεψα πάει πολύ καλά με το iOS5 σε σημείο που να φαίνεται ότι η διαφορά 3Gs και 4 είναι το σχήμα και η retina. Αν και μπορεί αυτό να ακούγεται υπερβολικό, θέλω να πω ότι η διαφορά 3G με 3Gs είναι χαώδης μπροστά στη διαφορά 3Gs με 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα