jimpoul Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 καλησπερα...ξερει καποιος πως μπορω να βαλω username και password στις ρυθμισεις του router?αυτο που συνήθως ειναι admin και admin..αλλα στο συγκεκριμενο router για να μπω στις ρυθμίσεις δε μου ζητάει απολύτως τιποτα..βαζω 192.168.1.254 και μπαινει αμεσως στις ρυθμίσεις του router..και θελω να μπορω μονο εγω να μπαινω εκει...ξερει καποιος?ευχαριστω!!!
Tetix Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Το βγάζει νομίζω όταν πατήσεις setup my thomson gateway από το Home (ή κάτι παρόμοιο) όπου σου ζητάει κωδικούς internet κτλ και στο τέλος σε βάζει να διαλέξεις κωδικούς admin.
jimpoul Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ρε συ πηγα εκει εβαλα αυτα ενταξει αλλα δε μπορω να μπω ιντερνετ μπηκα με 3g σκεψου τωρα εβαλα connection type PPPoA σωστο δεν ειναι?
SPANK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Φίλε μου δεν ειναι PPPoA αλλα PPPOE ασχέτως αν μπορεί να λειτουργήσει και ετσι, συγκεκριμένα έλεγξε τις ρυθμίσεις σου να ειναι οι παρακάτω VPI : 8 VCI : 35 Encapsulating Type : LLC/SNAP Protocol : PPPOE Modulation : Multimode
jimpoul Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 φιλε σ ευχαριστω πολυ...εκανα reset το router βασικα γιατι δεν εφτιαχνε με τιποτα ουτε με PPPoE εκανε συνδεση με το router αλλα δεν εμπαινε ιντερνετ
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 καλησπερα...ξερει καποιος πως μπορω να βαλω username και password στις ρυθμισεις του router?αυτο που συνήθως ειναι admin και admin..αλλα στο συγκεκριμενο router για να μπω στις ρυθμίσεις δε μου ζητάει απολύτως τιποτα..βαζω 192.168.1.254 και μπαινει αμεσως στις ρυθμίσεις του router..και θελω να μπορω μονο εγω να μπαινω εκει...ξερει καποιος?ευχαριστω!!! 192.168.1.254 toolbox user management. τα Thomson απο default δενζητανε τιποτα στο web interface Τους ενω στο telnet εχουν username Administrator και password τιποτα. Το βγάζει νομίζω όταν πατήσεις setup my thomson gateway από το Home (ή κάτι παρόμοιο) όπου σου ζητάει κωδικούς internet κτλ και στο τέλος σε βάζει να διαλέξεις κωδικούς admin. αμα κανεις το wizard πρωτα σε ρωταει username kai password για την συνδεση στο ιντερνετ και μετα σε ρωταει στην επομενη καρτελλα ακριβως Username και Password για το ρουτερ. ρε συ πηγα εκει εβαλα αυτα ενταξει αλλα δε μπορω να μπω ιντερνετ μπηκα με 3g σκεψου τωρα εβαλα connection type PPPoA σωστο δεν ειναι? εσυ θες να βαλεις κωδικο να μην μπαινει αλλο στο interface Του ρουτερ?θες να βαλεις κωδικο να μην μπαινει αλλος στο ιντερνετ η δεν μπορεις να σεταρεις το ρουτερ για να εχεις ιντερνετ?για το πρωτο σου ειπα για το δευτερο απλα βαζεις κωδικο στο wireless για το τριτο μην τρεξεις το wizard.απλα πηγαινε 192.168.1.254 μετα boradband connection μετα Internet connection πως το γραφει αποκατω και βαλε το Username σου και το Password πχ [email protected] και mpla mpla κωδικο.και πατα connect.αμα δεν μπει θα σου βγαλει καποιο μυνημα λαθους.πχ authentication failer η concentrator not found.απο default ειναι Pppoe το ρουτερ γιατι ολοι οι Providers παιζουν με πρωτευον το Pppoe/σε σπανιες περιπτωσεις μπορει να υπαρχει ασυμβατοτητα και να μην παιζει με Pppoe και να παιζει μονο με Pppoa.εκει βεβαια μπορεις να κανεις και Firmware update.εκτος αν βαζεις λαθος τα στοιχεια οποτε θα βγει authentication failed.Οποτε ασε τον wizard>και μετα κανε αυτο που σου ειπα πιο πανω για να αλλαξεις τα στοιχεια προσβασης στο μενου του ρουτερ. φιλε σ ευχαριστω πολυ...εκανα reset το router βασικα γιατι δεν εφτιαχνε με τιποτα ουτε με PPPoE εκανε συνδεση με το router αλλα δεν εμπαινε ιντερνετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα