Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα:στο vuze ενω κατεβαζω ενα αρχειο μ βγαζει οτι εχω nat problem

εχω hol

εχω το εξης μοντεμ :Vulcan BSP v0.01 / Vulcan CSP v0.01

και προσπαθησα να κανω port forward και εκανα αυτο:post-210084-0-42085600-1331462530_thumb.png

εκανα επανεκινηση και συνεχιζει να μου βγαζει το παραπανω μυνημα.

επεισης η συνδεση κανει σκαμπανεβασματα δηλαδη απο εκει που κατεβαζω το ανωτερο με 300-400kb/s πεφτει στα 0 περνανε καποια δευτερολεπτα(σαν να μην εχω συνδεση) και μετα ξανανεβενει.

τι να κανω?:/

Δημοσ.

192.168.1.1 που έχεις βάλεις φυσιολογικά πρέπει να ειναι η ip του router και gateway, ενω εσυ εκει θέλεις να βάλεις την ip του υπολογιστή σου για να δουλέψει. Αν δεν ξέρεις πια ειναι η ip σου γράψε σε ενα command prompt ipconfig και βάλε την ip που έχεις στο IP Address, δες και παρακάτω ενα παράδειγμα.

post-40279-0-39063400-1331465907_thumb.jpg

Και κλείσε επίσης οτι firewall εχεις μεσα στο router η τον υπολογιστή σου, αλλα αμα κάνεις αυτο που σου ειπα μαλλον θα εισαι ΟΚ

Δημοσ.

ωραιος ευχαριστω εφτιαξε αλλα ξερουμε γιατι μου εκανε(ισως ακομα δν το εχω παρατηρησει ως τωρα) που πεφτει η συνδεση?

Δημοσ.

Μάλλον δεν σηκώνει πολλά connections το router και μπουκώνει με αποτέλεσμα να πέφτει η σύνδεση, δοκίμασε να μειώσεις τα connections στις ρυθμίσεις στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για τα torrents.

Δημοσ.

Στο vuze δεν ξέρω που ακριβώς ειναι δεν το εχω χρησιμοποιήσει, ψάξε στις ρυθμίσεις του για κατι παρόμοιο οπως το utorrent και μειωσε τα connections

post-40279-0-70199000-1331469916_thumb.jpg

Δημοσ.

.οταν λες πεφτει το ιντερνετ πεφτει απλα το ppp?κολλαει το ιντερνετ απλα και πρεπει να κανεις Reboot to router?χανει το adsl?γιατι και να μπουκωνε κανονικα δνε θα επρεπε να κανει κουφα.ουτε επισης και χωρις να κανεις port forward να πηγαινει απο τα 400 στα 0.δες και για πιο νεο firmware για τον ρουτερ.αν εισαι με wireless μπες με καλωδιο μπας και παιξει πιο σωστα ετσι.επισης γενικα μειωσε τα max connections και αν εχεις xp υπαρχει και Patch για να αφηνει περισσοτερα connections ενεργα.και οπως σου ειπε και ο spank στο Port forward δεν βαζουμε την Ip του ρουτερ αλλα βαζεις παντα την Ip που εχει το Pc σου .αν η Ip του Pc σου ειναι πχ 192.168.1.30 που ειδες απο το ipconfig καλο θα ηταν να την δωσεις και καρφωτα στην καρτα δικτυου σου ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να παρει αλλη για χ υ λογο.

επισης κλεισε firewall στο ρουτερ και κλεισε και στον ρουτερ το upnp μηπως και σου κανουν αυτα διαφορα θεματα.εφοσον εκανες port forward δεν χρειαζεται να εχεις ανοιχτο το upnp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...