alekosaekara21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ψάχνω εικόνες με φράσεις όπως πχ Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων Να είστε όλοι καλά Έχω ψάξει στο 9gag και στο θέμα που υπάρχει στο φορουμ αλλα δεν εχω βρει κατι τετοιο...
PARASwrite Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 εαν εχεις android, ios, wp7 μπορεις να βρεις πολλες μεσω εφαρμογων
tsifotis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=inspirational+quotes&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&hl=el&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=2p9cT9yeC-Pc4QT3ppy0Dw&biw=1024&bih=493&sei=5Z9cT9_zL-GM4gTl7MTbDw βαλε inspirational quotes στο google images 'Ή το ιδιο σαν web search (απ οτι βλεπω τα πρωτα site εχουνε αυτο που θες) Τωρα το να ψαχνεις στα τυφλα την ατακα που σε εκφραζει ειναι αλλο. Προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να σε βρει αυτη Τωρα ανα ημουν wash cloud ή εστω ηξερα μια σταλα απο γρηγορο image editing θα το εκανα και motivational καδρακι το τσιτατο... -------------------------------------------------- ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ - ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ ΑΥΤΗ .............................................tsifotis -------------------------------------------------- ή κατι τετοιο μπροστα απο μια γενικουρα εικονα
alekosaekara21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 εαν εχεις android, ios, wp7 μπορεις να βρεις πολλες μεσω εφαρμογων Ευχαριστω πολύ Μιπως μπορειτε να μου δωσετε παραπανω πληροφοριες για αυτα τα προγραμματα, βλεπετε ειμαι αρχαριος... Να στε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα