geots Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Παιδιά για εσωτερική σκάλα: ξύλινη, laminate ή μάρμαρο? Αναμένω απόψεις...
panos2171 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Mάρμαρο θα σου βγεί μια περιουσία. Νομίζω η λύση του ξύλου είναι καλύτερη.
Haldol Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Η καλύτερη είναι η μαρμάρινη, αλλά εφόσον δε σχεδιάστηκε έτσι το σπίτι... ξέχνα την. Διάλεξε ανάμεσα σε κανονική ξύλινη και laminate, τις ουσιαστικές διαφορές τους δε τις ξέρω δυστυχώς.
bluesattack Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Παιδιά για εσωτερική σκάλα: ξύλινη, laminate ή μάρμαρο? Αναμένω απόψεις... Μου αρεσει πολυ το ξυλο. Απο κει και περα, οτι ταιριαζει αισθητικα με το υπολοιπο σπιτι σου (μπορει να ειναι και μεταλλικη η ακομα και απο γυαλι http://www.homeguide.gr/modern-indoor-stairs-ideas-christian-siller/)
geots Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Και εγώ μεταξύ ξύλου και laminate είμαι αν και το φοβάμαι λίγο λόγω γρατζουνιών. Πιστεύετε ότι έχει μεγάλη διαφορά το ξύλο από το laminate σε θέματα γρατζουνιών?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα