alekosaekara21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα τρόπους ώστε να μεγαλώσουν τα γένια μου… Είμαι 17 χρονών και έχω βγάλει τρίχες κάτω από τις φαβορίτες(δλδ εκεί που τελειώνουν τα μαλλιά και ξεκινούν τα γένια)(αρκετά πυκνές), στο μουστάκι (πυκνές) και κάτω από τα χείλη και λίγες στα μάγουλα
Haldol Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μη βιάζεσαι. Σε 3-4 χρόνια θα καταριέσαι τη ζωή σου που θα θέλεις ξύρισμα κάθε μέρα. Εδώ θα είμαστε και θα βάλεις κι άλλο θέμα τότε, για τον αντίθετο λόγο όμως. 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μη βιάζεσαι. Σε 3-4 χρόνια θα καταριέσαι τη ζωή σου που θα θέλεις ξύρισμα κάθε μέρα. Εδώ θα είμαστε και θα βάλεις κι άλλο θέμα τότε, για τον αντίθετο λόγο όμως. Καλη απαντηση αλλα η Ελενιτσα απτο Β2 πρεπει να μας εγκρινει και αν δεν βγαλουμε αμεσα γενια θα κοιταει τον Μηνα του Γ3 που εχει φαβοριτα Σφακιανακη, μηχανακι και καπνιζει. Δε φτανει να βαζουμε πολλα γκολ στην αντιπαλη ομαδα την ωρα της γυμναστικης για να αυξησουμε τις πιθανοτητες μας... 3
Str Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 αφου δεν εισαι εσυ κάγκουρας, τι θέλεις με κοπέλα που γουστάρει κάγκουρες? ψήσου... 1
pournaras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλη απαντηση αλλα η Ελενιτσα απτο Β2 πρεπει να μας εγκρινει και αν δεν βγαλουμε αμεσα γενια θα κοιταει τον Μηνα του Γ3 που εχει φαβοριτα Σφακιανακη, παπακι με εξατμιση kerker ελευθερας, και καπνιζει. Δε φτανει να βαζουμε πολλα γκολ στην αντιπαλη ομαδα την ωρα της γυμναστικης για να αυξησουμε τις πιθανοτητες μας... Φιξντ
Haldol Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλη απαντηση αλλα η Ελενιτσα απτο Β2 πρεπει να μας εγκρινει και αν δεν βγαλουμε αμεσα γενια θα κοιταει τον Μηνα του Γ3 που εχει φαβοριτα Σφακιανακη, μηχανακι και καπνιζει. Με την ευχή μου λοιπόν η Ελενίτσα. Το Β2 έχει ακόμα Αλεξάνδρα, Νίκη, Ελευθερία, Αγγελική, ...
ApSiMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Πιο παλιά λέγαμε να ξυριζόμαστε συχνά για να "δυναμώσουν" τα γένια μας. Δεν ξέρω κατά πόσον ίσχυε εγώ το έκανα με πολύ πάθος όμως (ακόμα κ 2-3 σκατοτριχούλες να είχα έπεφτε ξουράφι). Γένια της προκοπής έβγαλα πλέον μετά τα 20 (της προκοπής=να τα αφήνεις και να καλύπτουν όλο το πρόσωπο χωρίς κενά) και μετά από μερικά χρόνια όπως λένε οι προλαλήσαντες καταριόμουν το πρωινό ξύρισμα... Βέβαια εύκολα υιοθετήθηκε το αξύριστο λουκ και ησύχασα.... Βοήθησα? Δεν βοήθησα...Βοήθησα?? ^_^ 1
sugata Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Φιξντ Watch out, we got a kagouras over here. κάπως έτσι. 2
giorgos147 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δε μπορεις να κανεις κατι, απλα το μονο που εχω να πω ειναι να ξυριζεσαι συχνα εφοσον δεν εχεις... ποσοτητες τριχας, μιας που ειναι ασχημο. Το λεω γιατι εχω συμμαθητες(και γω 17 ειμαι) οι οποιοι φετος εβγαλαν τριχες και ξουραφι δεεε ριχνουν και αυτο που εχουν ειναι χνουδι αλλα οι μαλακες δε το καταλαβαινουν.
andreapaog328 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μη βιάζεσαι. Σε 3-4 χρόνια θα καταριέσαι τη ζωή σου που θα θέλεις ξύρισμα κάθε μέρα. Εδώ θα είμαστε και θα βάλεις κι άλλο θέμα τότε, για τον αντίθετο λόγο όμως. ποιος ξυρίζεται καθε μερα
epp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ελα ντε.. ουτε στρατο να ηταν...οταν πηγαινα σχολειο καπου στα 14-15 που εβγαλα μουσια θυμαμαι ξυριζομουν -σχετικα- συχνα οποτε δοκιμασε το μπας και "δυναμωσουν" τα γενια.. αλλα αμφιβαλλω μαλλον urban legend ειναι καλα ειδικα τωρα που εδω κ χρονια ειμαι στο αξυριστο λουκ πεφτει ξυρισμα με μηχανη ανα +- 17-20 μερες
PARASwrite Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 τωρα που μας κοψαν και το καλοριφερ ζεσταινουν κι ολας
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 τα τραβάς και μεγαλώνουν! ή μήπως αυτό γίνεται στα φρύδια;.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα