Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τρόπους ώστε να μεγαλώσουν τα γένια μου…

Είμαι 17 χρονών και έχω βγάλει τρίχες κάτω από τις φαβορίτες(δλδ εκεί που τελειώνουν τα μαλλιά και ξεκινούν τα γένια)(αρκετά πυκνές), στο μουστάκι (πυκνές) και κάτω από τα χείλη και λίγες στα μάγουλα

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μη βιάζεσαι. Σε 3-4 χρόνια θα καταριέσαι τη ζωή σου που θα θέλεις ξύρισμα κάθε μέρα. Εδώ θα είμαστε και θα βάλεις κι άλλο θέμα τότε, για τον αντίθετο λόγο όμως.

:devil:

• Like 2
Δημοσ.

Μη βιάζεσαι. Σε 3-4 χρόνια θα καταριέσαι τη ζωή σου που θα θέλεις ξύρισμα κάθε μέρα. Εδώ θα είμαστε και θα βάλεις κι άλλο θέμα τότε, για τον αντίθετο λόγο όμως.

Καλη απαντηση αλλα η Ελενιτσα απτο Β2 πρεπει να μας εγκρινει και αν δεν βγαλουμε αμεσα γενια θα κοιταει τον Μηνα του Γ3 που εχει φαβοριτα Σφακιανακη, μηχανακι και καπνιζει.

Δε φτανει να βαζουμε πολλα γκολ στην αντιπαλη ομαδα την ωρα της γυμναστικης για να αυξησουμε τις πιθανοτητες μας...

• Like 3
Δημοσ.

Καλη απαντηση αλλα η Ελενιτσα απτο Β2 πρεπει να μας εγκρινει και αν δεν βγαλουμε αμεσα γενια θα κοιταει τον Μηνα του Γ3 που εχει φαβοριτα Σφακιανακη, παπακι με εξατμιση kerker ελευθερας, και καπνιζει.

Δε φτανει να βαζουμε πολλα γκολ στην αντιπαλη ομαδα την ωρα της γυμναστικης για να αυξησουμε τις πιθανοτητες μας...

Φιξντ :mrgreen:

Δημοσ.

Καλη απαντηση αλλα η Ελενιτσα απτο Β2 πρεπει να μας εγκρινει και αν δεν βγαλουμε αμεσα γενια θα κοιταει τον Μηνα του Γ3 που εχει φαβοριτα Σφακιανακη, μηχανακι και καπνιζει.

Με την ευχή μου λοιπόν η Ελενίτσα. Το Β2 έχει ακόμα Αλεξάνδρα, Νίκη, Ελευθερία, Αγγελική, ... B)

Δημοσ.

Πιο παλιά λέγαμε να ξυριζόμαστε συχνά για να "δυναμώσουν" τα γένια μας.

Δεν ξέρω κατά πόσον ίσχυε εγώ το έκανα με πολύ πάθος όμως (ακόμα κ 2-3 σκατοτριχούλες να είχα έπεφτε ξουράφι).

Γένια της προκοπής έβγαλα πλέον μετά τα 20 (της προκοπής=να τα αφήνεις και να καλύπτουν όλο το πρόσωπο χωρίς κενά) και μετά από μερικά χρόνια όπως λένε οι προλαλήσαντες καταριόμουν το πρωινό ξύρισμα...

Βέβαια εύκολα υιοθετήθηκε το αξύριστο λουκ και ησύχασα....

Βοήθησα? Δεν βοήθησα...Βοήθησα?? ^_^ ^_^ ^_^ :-D

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορεις να κανεις κατι, απλα το μονο που εχω να πω ειναι να ξυριζεσαι συχνα εφοσον δεν εχεις... ποσοτητες τριχας, μιας που ειναι ασχημο. Το λεω γιατι εχω συμμαθητες(και γω 17 ειμαι) οι οποιοι φετος εβγαλαν τριχες και ξουραφι δεεε ριχνουν και αυτο που εχουν ειναι χνουδι αλλα οι μαλακες δε το καταλαβαινουν.

Δημοσ.

ποιος ξυρίζεται καθε μερα :P

Δημοσ.

ελα ντε.. ουτε στρατο να ηταν...οταν πηγαινα σχολειο καπου στα 14-15 που εβγαλα μουσια θυμαμαι ξυριζομουν -σχετικα- συχνα οποτε δοκιμασε το μπας και "δυναμωσουν" τα γενια.. αλλα αμφιβαλλω μαλλον urban legend ειναι

καλα ειδικα τωρα που εδω κ χρονια ειμαι στο αξυριστο λουκ πεφτει ξυρισμα με μηχανη ανα +- 17-20 μερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...