Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα τρόπους ώστε να μεγαλώσουν τα γένια μου…

Είμαι 17 χρονών και έχω βγάλει τρίχες κάτω από τις φαβορίτες(δλδ εκεί που τελειώνουν τα μαλλιά και ξεκινούν τα γένια)(αρκετά πυκνές), στο μουστάκι (πυκνές) και κάτω από τα χείλη και λίγες στα μάγουλα

Ακόμα μικρός είσαι για να βγάζεις πολύ γρήγορα γένια. Κάνε αυτό που σου είπαν για το ξύρισμα διότι έτσι δυναμώνουν και βγαίνουν και ποιο γρήγορα και σε 4-5 χρόνια θα βγάζεις πάρα πολλά. Εγώ πλέον χρειάζομαι ξύρισμα με απλή ηλεκτρική μηχανή κάθε 3 μέρες αλλιώς μετά χρησιμοποιώ μια κουρευτική. Ήμουν αξύριστος για 6-7 μήνες και έγινα σαν παπάς.

Δημοσ.

τα diesel Ειναι αργοστροφα δε κανουν για κοντρες

Εμένα ο ξάδερφός μου που έχει το μοβ το ερπετό το φτιαγμένο με τα neon κάτω από τη μάσκα, με είπε ότι έχουν χαμηλή ροπή και σε πατάνε εσένα με το κορεάτικο κονσερβοκούτι σου

Δημοσ.

Παίδες εγώ γιατί δεν μπορώ να βγάλω πολλά γενιa όσες εβδομάδες και να τα αφήσω? :cry:

Δυστυχώς ποτε μου δεν πρόκειται να κάνω γενειάδα.Μονο στα πόdια μου έχω πολλές τρίχες. :mad:

Δημοσ.

Παίδες εγώ γιατί δεν μπορώ να βγάλω πολλά γενιa όσες εβδομάδες και να τα αφήσω? :cry:

Δυστυχώς ποτε μου δεν πρόκειται να κάνω γενειάδα.Μονο στα πόdια μου έχω πολλές τρίχες. :mad:

Τι αμαξι εχεις;

Δημοσ.

Βλέπεις αυτό το θρεντ, βλέπεις και το άλλο με την αποτρίχωση και προβληματίζεσαι.

Τι εννοεί ο ποιητής?Χωρίς γκρίνια δεν ζούμε.

Εγώ θέλω να κάνω αποτρίχωση στα πόδια και να έχω γενειάδα.Πειράζει?

Δημοσ.

Τι εννοεί ο ποιητής?Χωρίς γκρίνια δεν ζούμε.

Εγώ θέλω να κάνω αποτρίχωση στα πόδια και να έχω γενειάδα.Πειράζει?

Σε πλάτη/στήθος/χέρια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...