capten- Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Σε πλάτη/στήθος/χέρια? Αν ξέρεις πως κάνουν emfutevsi τριχών στο στήθος πόσταρε πληροφορίες στον λαό.
z4rx07 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μια πτυχή που δεν συζητήθηκε είναι και η ορμονική πλευρά.
georgemarios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Το θέμα τριχόπτωση/τριχοφυία έχει ήδη λυθεί από έγκριτα μέλη του παρόντος φόρουμ.
Apoll Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Άλλη μία εβδομάδα. Άλλο νέο θέμα σχετικά με τις τρίχες. Φίλε alekosaekara21. Αν η γκόμενα είναι τόσο ριχή που θα κάνει επιλογή για τις τρίχες, και τις δίνεις σημασία, τότε αδελφέ απέτυχες. Είτε την πιάνεις από τα μαλιά είτε όχι. (και αναφέρωμαι θεωριτικά και όχι ως πράξη). Άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν.(Αλλά και αργότερα). Επίσης όταν χτυπήσεις 19-20 θα καταριέσαι το ξύρισμα ακόμα και αν είναι εβδομαδιαίο. Βέβαια όταν χτυπήσει η φαλάκρα και αποφασίσεις το εβδομαδιαίο ξύρισμα της κεφαλής, μπορείς να την γλυτώσεις για ένα πενθήμερο. Είναι θέμα συνήθειας.
Timonkaipumpa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα τρόπους ώστε να μεγαλώσουν τα γένια μου… Είμαι 17 χρονών και έχω βγάλει τρίχες κάτω από τις φαβορίτες(δλδ εκεί που τελειώνουν τα μαλλιά και ξεκινούν τα γένια)(αρκετά πυκνές), στο μουστάκι (πυκνές) και κάτω από τα χείλη και λίγες στα μάγουλα Νομίζω υπάρχει μία εφαρμογή αλλά είναι γραμμένη σε ADA και παίζει μόνο με αρχιτεκτονική CPU RISK.
pournaras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Νομίζω υπάρχει μία εφαρμογή αλλά είναι γραμμένη σε ADA και παίζει μόνο με αρχιτεκτονική CPU RISK. Εχει βγει και για το αιφον, ειναι το ishave.
Panos.Powers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μια ειναι η λυση ξυδι στα μαγουλα η τοπικα στα σημεια που θες γρηγορη αναπτυξη τριχων. 1
athlios Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μια ειναι η λυση ξυδι στα μαγουλα η τοπικα στα σημεια που θες γρηγορη αναπτυξη τριχων. Απλο? Μηλοξυδο? Βαλσαμικο μήπως? Δώσε περισσοτερες πληροφοριες αδερφε!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 βαλσαμικό κα μαγιονέζα επίσης σουσάμι και σπανάκι, φρέσκο
firewalker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Λοιπόν... Θα ρίξεις αλάτι στα σημεία που θέλεις ποιο πολύ τρίχα και μετά θα κάτσεις πάνω από ένα πιάτο με νερό (σε κοντινή απόσταση). Λόγο του αλατιού οι τρίχες θα διψάσουν και θα μεγαλώσουν αρκετά γρήγορα για να φτάσουν στο νερό. 4
panosno1com Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 προσεχε γενικα με το σαμπουαν διπλης δρασης , η μια δραση διωχνει για παντα την πιτυριδα η αλλη δραση διωχνει για πάντα τα μαλλια!!! που ελεγε και ο Ψαλτης (νομιζω)
aghsilaos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παιδιά, έχει συμβεί σε κανέναν τα γένια του να ξεκινούν από λεπτές, ξανθές τρίχες;
alekosaekara21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 θα μπορουσε να με βοηθησει η χρηση ξυριστικης μηχανης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα