Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Δυστυχώς με καμία από αυτές που διάλεξες δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια πόσο μάλλον καλά. Αναγκαστικά πας σε μεταχειρισμένη και ανεβάζεις λίγο και το μπάτζετ. Για να παίξεις ικανοποιητικά σχετικά καινούρια παιχνίδια υπολόγιζε 60+ για μεταχειρισμένη και 100 για καινούρια. Αν βέβαια τις αντέχει το τροφοδοτικό σου. Επίσης υπολόγιζε και άλλα 25 για ψύκτρα του επεξεργαστή. Ποιό ακριβώς είναι το τροφοδοτικό (μη μου πεις μόνο watt) και ποιά η ανάλυση της οθόνης σου;
sattack Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 μετα την vga, δεν θα του λειψει τοσο η ψηκτρα του επεξεργαστη (πεταμενα λεφτα κατα τη γνωμη μου), οσο η εξτρα μνημη, καθως τα 2 GB ειναι πλεον λιγα.
alexathi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα και Πάλι και ευχαριστώ για τη σύντομη ανταπόκρισή σας! Το τροφοδοτικό που έχω είναι αυτό.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.664080 και δουλεύω στην ανάλυση 1920χ1080 σε 22". Για να γίνω πιο συγκεκριμένος στα παιχνίδια περισσότερο που θέλω είναι το Wolfenstein 2009 Link: http://systemreq.info/2009/08/wolfenstein-2009/ και για counter strike που παίζουμε σε LAN. Δε ζητώ ΤΑ τρελά και για top καινούργια games. Σας ευχαριστώ και πάλι!! :)
sattack Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ψαξε σε αγγελιες για μετχ 5750, 4870(~50-60Ε), 5770(~70Ε), 5830(~80Ε), 5850(~90-100Ε) ή αντιστοιχα καμμια nvidia 260, 275, 450, (δεν τα ξερω καλα τα ρεταλια ) σε καινουργιες θα πληρωσεις πολλα και θα παρεις λιγα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 μετα την vga, δεν θα του λειψει τοσο η ψηκτρα του επεξεργαστη (πεταμενα λεφτα κατα τη γνωμη μου), οσο η εξτρα μνημη, καθως τα 2 GB ειναι πλεον λιγα. Aυτες που σου λέει ο φίλος από πάνω. Ειδικά στην ανάλυσή σου με τίποτα σαν αυτές που σκέφτεσαι. Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων, ουσιαστικά δεν θα μπορείς να παίξεις. Βάλε και άλλα 2gb ram και πάρε και τροφοδοτικό γιατί δεν σε βλέπω καλά μ αυτό. Όπως καταλαβαίνεις το λιγότερο 120 ευρώ θα βγει η δουλειά.
alexathi Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Καλησπέρες και πάλι!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Στην ανάλυση δεν κατάλαβα.. δεν δουλεύουν οι συγκεκριμένες κάρτες που διάλεξα σε 1920? Τελευταία ερώτηση να μην σας κουράζω, το παιχνίδι δηλαδή που σας πόσταρα πιο πάνω άμα βάλω 2GB επιπλέον μνήμη και μία από τις κάρτες που μου αναφέρατε θα τρέχει? Εγώ απλά αυτό θέλω τίποτα παραπάνω.. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!
sattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 οι καρτες που εβαλες εσυ ειναι πολυ αδυναμες για να παιζουν παιχνιδια σε 1920*1080 θα παιζουν με πολυ λιγα FPS και πολλα σπασιματα στην εικονα. εγω σου εκανα μερικες προτασεις ωστε τα λεφτα που θα δωσεις για καρτα γραφικων να πιασουν τοπο. (τωρα αν δεν βρεις ακριβως στις τιμες που σου ειπα και δωσεις και 10Ε παραπανω, και παλι καλα ειναι) απο εκει και μετα, αν μπορεσεις να βρεις αλλα 2GB μνημη σε λογικη τιμη, οκ αλλιως μεινε και με τα 2, και με 2 μονο θα παιξεις αυτο το game αν βρισκεις πολυ ακριβα την εξτρα μνημη, δεν αξιζει να την αγορασεις, μεινε ετσι και αν δεις τα σκουρα πιο καλα ειναι να πουλησεις cpu+mobo+μνημη και να τσονταρεις λιγα ακομα και να παρεις μεταχειρα ΑΜ3+DDR3 αυτα ειναι γενικες συμβουλες για το μελλον, μην κατσεις τωρα να σκασεις οτι πρεπει να τα αλλαξεις ολα. παρε πρωτα την vga και θα εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα