Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα για ακόμα μια φορά... Ξερω οτι το θεμα ειναι αρκετα μεγαλο και δεν σας πολυ-νοιάζει αλλα θα το εκτιμούσα να μου δινατε την βοήθεια σας!!!

Θελω να σας περιγραψω την τραγική περιπτωση μου και να δεχτώ γνώμες για το τι ειναι καλύτερο να κάνω!

Ειχα το xperia neo V,ολοκαινουριο,2 μερες το ειχα και ξαφνικά χτυπάει τηλ απο γνωστό (18 - 19 ετων ειναι,17 ειμαι εγω) για βόλτα.

Ε,δεν ειχα και τι να κανω,ας παω. Παμε λοιπον και καθομαστε σε ενα παρκακι και βγαζω το μπουφαν γιατι ειχε ζεστη την συγικριμενη μερα (την προηγουμενη Παρασκευη) και καθομαστε συζηταμε εγω, αυτος που με πηρε τηλ. και η κοπελιά του. Σε μια φάση λειπω για ουτε ενα λεπτο και σε ορατή απόσταση απο εκει που καθοταν αυτοι οι δυο (ε οκ,πηγα να κατουρήσω ο ανθρωπος :P ) βλεπω αυτον να ειχε παει καμια 50 μετρα ποιο κατω και να ξαναγυριζει. Γυρναω κι εγω,βαζω το χερι στην τζεπη του μπουφαν και κατι λειπει! το κινητό! τον λεω δωστο κτλπ αμα κανεις πλακα μου λεει δεν το πηρα εγω. Λεω πριν 5 λεπτα το κρατουσα στα χερια μου και το εβαλα μεσα στο μπουφαν και εδω εισαι μονο εσυ και η κοπελα σου δεν παιρναει κανεις αλλος,ποιος το πηρε? Επισης αμα ελειπε μαζι με την θηκη θα μπορουσες να πεις οτι το εχασα,αλλα λειπει μονο το κιητο και η θηκη ειναι στο μπουφαν μου,τελειωνε και δωστο μου! Ε μου κανει τον κινεζο κτλπ και ψαξε με δεν το εχω και τετια. Λογικα οταν ειχε σηκωθει και πηγε ποιο κατω πηγε το εκρυψε και εβγαλε και την μπαταρια (γιατι πηρα τιλ απο το κινητο του και ηταν κλειστο) και λεω οκ παω σπιτι και θα παρω τηλ την αστυνομια (μπας και φοβηθει γιατι σε τετοια θεματα φοβαται παρα πολυ) αλλα παλι κανει τον κινεζο και καλα θελει και να με βοηθεισει να το βρω.

Και ηταν συνεχεια βλεμματα κτλπ με την κοπελα του οταν δεν κοιτουσα και ψυθιριζαν διαφορα οποτε ηταν σχεδιασμενο να μου το παρουν.

Ηθελα πολύ εκεινη τη στιγμη να τον σπάσω στο ξύλο (πειτε με ανοριμο η οτιδηποτε σε τετοιες περιπτωσεις ειναι η καλυτερη λυση) αλλα δεν το εκανα γιατι σκευτηκα μην μου κλεψει και το κινητο και με κανει και μυνηση για ξυλοδαρμο απο πανω και βγω διπλα χαμενος.

απο εδω απο εκει ο κυριος φοβαται να βγει απο το σπιτι μην τον πετυχω πουθενα και υποπτευεται τα παντα τωρα,ουτε τηλ μου σηκωνει ουτε τιποτα. Μου στελνει μυνηματα μην με ενοχλεις δεν μπορω να μιλησω γιατι θα παω εγω στην αστυνομια (και καλα) κτλπ...αλλα τον παιρνω τηλ στο σταθερο και το σηκωνει η μανα του και τον ζηταω και μου τον δινει και μπορουσε να μιλησει κανονικα,οποτε λεει ψεμματα και αποφευγει να μιλησει μαζι μου.

Εμαθα αρκετα σκηνικα απο εναν κοινο μας φιλο ο οποιος δεν μιλαει αλλο μαζι του γιατι και σε αυτον εκανε μπινιά,πηγε να του κλεψει τα χρυσαφικα της μανας του.

Σκευτικα 2 λυσεις...

Τον ειπα να μου δωσει το τηλ της κοπελας του να την ψαρεψω ποιο ευκολα μπας και παραδεχτει την αληθεια αλλα οχι δεν μου το δινει,ουτε καν την αφηνει να με παρει η ιδια εστω και με αποκρυψη. Γενικα αποφευγει να μηλησω μαζι της. Κατα πασα πιθανοτητα φοβαται μην τον καρφωσει η καρφωθει απο μονη της.

Η αλλη λυση ειναι να παω να τον πιασω να του παρω το κινητο, να παρω τηλ την κοπελα του απο το κινητο του και να την πω η μου λες την αληθεια η τον σπαω στο ξυλο επι τοπου. Ε,δεν μπορει,θα την ελεγε.

Εβαλα σε εφαρμογη την 2η λυση λοιπον πηγαμε 3 ατομα του την στησαμε κατω απο το σπιτι του παω μολις τον βλεπω να ερχετε τον πιανω και τον λεω για δοσε το κινητο σου να παρουμε ενα τηλ την κοπελα σου και μου λεει δεν το εχω. παω να βαλω το χερι μου στην τζεπη του να δω αμα το εχει και τρεχει φευγει εξω απο την πυλοτη της οικοδομης και φωναζει την μανα του απο το μπαλκονι.... (19 χρονων μαντραχαλος τωρα)

Του λεω να σου μιλησουμε ηρθαμε αν ηθελα να σε εδερνα θα σε εδερνα εκεινη τη στηγμη,τιποτα συνεχιζει φοναζει την μανα του. Εμπας περιπτωση ανεβαινω πανω μιλαω με την μανα του,παει ο πατριος του τον ανεβαζει πανω επειδη φοβοταν να ανεβει και μπαινει κατεθειαν μεσα στο σπιτι,δεν βγηκε καθολου να μου μιλησει,μονο με την μανα του και τον πατριο του καταφερα παλι να μιλησω και ακρη δεν εβγαλα. Απο τον τροπο που μιλουσαν και μονο πιστευω οτι τους το εχει πει οτι το πηρε αυτος και δεν μου το λενε,γιατι με ελεγε η μανα του οτι με ενοχλεις κτλπ...και ο πατριος του οτι του κατηγορο χωρις αποδειξεις...

Λεω εχω την θηκη του κινητου απο την ωρα που εγινε το σκηνικο φυλαγμενη σε ζελατινα,αν την παω για αποτυποματα στην αστυνομια τι θα γινει ομως? και λεει κανε οτι ειναι να κανεις αλλα μην ενοχλεις και τετοια...

(να το κανω αυτο δεν λεει γιατι απλα μπορει να πει μετα αυτος οτι ειχε πιασει την θηκη του την ειχα δωσει εγω ποιο πριν και γι αυτο βρισκεται στην θηκη αποτυπομα του)

Εσεις στην θεση μου τι θα κανατε? Λετε να τον σπασω στο ξυλο να τελειώνει? Ρισκαρω αμα φαω μυνηση για ξυλοδαρμο ομως μετα. Το σιγουρο ειναι οτι θελω να κανω κατι και δεν θα ισυχασω αμα δεν κανω.

Συγνωμη αμα σας κουρασα αλλα ηθελα να αναφερω οσες το περισσοτερο λεπτομεριες μπορουσα για να καταλαβεται ακριβως την κατασταση

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν τυχόν ξέρεις το ΙΜΕΙ, κλείδωσε το κινητό να τελειώνεις. Αφού δε θα το έχεις εσύ, δε θα το έχει και αυτός.

βάλε άλλους να τον δείρουν.

Ή και αυτό.

Δημοσ.

Εννοειται οτι εχω και το ΙΜΕΙ και τα παντα,ηδη εχω ενημερωσει την Sony για κλοπη,εχει μια υπηρεσια που ενημερωνει ολα τα service και αν τυχον οποιοσδηποτε το παει για service καποια στιγμη το κρατανε σαν κλεμενο και με ενημερωνουν. Μ@λ@κίες βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα κανει αυτος που (λογικα) θα το εχει πουλησει ως τωρα.

Α ρε να μην ζουμε στην Αγγλια που εχουν οι εταιριες κινητης υπηρεσια εντοπισμου μεσω GPS σε περιπτωση κλοπης ...

Λετε να το κλειδωσω απο τα δυκτια? Και αν μετα το βρω η μου το δωσει (λεμε τωρα 1 στις χίλιες) θα μπορω να το ξεκλειδωσω?

μπες στο σπιτι του με καποιον τροπο παιρνε αντικειμενα και φευγε.

Ελπίζω να trollάρεις

Δημοσ.

Ξεχνα το και κανε καλυτερη επιλογη φιλων :-D

Καλα το οτι δεν τον ξαναμιλαω εννοειτε,αλλα αμα δεν κανω κατι δεν θα ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου. Με εχει φαει το αγχος μια βδομαδα,δεν θα κανω εγω οικονομιες 1-2 μηνες για να παρω κινητο και θα μου το παρει ο καθε μ@λ@κ@ς. Όλα κι όλα.

Δημοσ.

Ελπίζω να trollάρεις

οχι απλα το βλεπω ως μονοδρομο,

δεν λεω να τα κλεψεις απλα θα τα τοποθετης καπου αλλου

και αν στο δωσει τα ξαναδινεις

Δημοσ.

οχι απλα το βλεπω ως μονοδρομο,

δεν λεω να τα κλεψεις απλα θα τα τοποθετης καπου αλλου

και αν στο δωσει τα ξαναδινεις

Με τιποτα,ειναι ρισκο,μακρυα απο εμας αυτα.

Δημοσ.

Το θεμα ηταν να γινει κατι με τους δικους του.Αφου δεν εβγαλες και εκει ακρη αστο , θα μπλεξεις και στο τελος.Θα φυγει μαλλον για πωληση να καλυψει τιποτα τρυπες .

Δημοσ.

Το θεμα ηταν να γινει κατι με τους δικους του.Αφου δεν εβγαλες και εκει ακρη αστο , θα μπλεξεις και στο τελος.Θα φυγει μαλλον για πωληση να καλυψει τιποτα τρυπες .

Θα εχει πουληθεί ήδη. εγω θελω να το παραδεχτει και να παρω τουλαχιστον πισω τα λευτα μου. πραμα δυσκολο,αρα τωρα μενει να την παθει και αυτος με καποιον τροπο.

Δημοσ.

Θελω πολυ ομως!

Μολις τωρα πηρα και τηλ. την Cosmote και μου ειπε δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα να το κλειδωσεις απο το δυκτιο μεσω του Imei.

Δημοσ.

Θελω πολυ ομως!

Μολις τωρα πηρα και τηλ. την Cosmote και μου ειπε δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα να το κλειδωσεις απο το δυκτιο μεσω του Imei.

την καρτα σιμ την εχεις αντικαταστησει ετσι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...