Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν γινεται φιλε,ειχε ξανακανει βλακεία παλιοτερα εκλεψε λευτα απο ενα γραφειο που δουλευε η μανα του και τον επιασαν οι καμερες και για να μην παει μεσα το τομαρι του τον δανειζα εγω και η παρεα μου λευτα δανεικα για να τα δωσει πισω. Δεν θα εχει το θρασος να κλεψει εμενα τον ιδιο. Βλακεια μου που μετα απο αυτο το συμβαν τον εκανα παρεα,αλλα λεω ισως εκανε ενα λαθος και συμορφοθει. Τελικα ενας μ@λ@κ@ς παρέμεινε! Και συ ένας πανέξυπνος που βγήκες μαζί του βόλτα.
SlimData Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Κλοπή? Ούτε 1 ευρώ... Ήδη θα του είχα σπάσει και τα δυο χέρια. Δεν σου κάνω πλάκα. Δεν τρολάρω. Δεν σου λέω τι να κάνεις. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 To 1o,δεν θελω να το αφησω ετσι με την καμια. Δεν με ενδιαερει ουτε αν ερθει πλεον στον ισιο δρομο ουτε τιποτα. Ας νομιζει οτι ειμαι και μαλακας,τουλαχιστον αν κανω κατι θα νομιζει οτι ειμαι ενας μαλακας ο οποιος δεν το αφηνει ετσι ομως! Και τι θα αποκομισεις απο αυτο? Ηθικη ικανοποιηση? Αντιλαμβανεσαι οτι ειναι πιο πιθανο να εχεις μπλεξιματα? Μεθαυριο που με το καλο θα κουτουπωνεις γκομενακια, μολις βρεθει η κλασσικη πουτανα που θα στα φορεσει με εναν φιλο σου η εναν αγνωστο τι θα κανεις? Θα την σπασεις στο ξυλο αυτην και το φιλο της για να παρεις την εκδικηση σου και την ηθικη ικανοποιηση σου ως κερατωμενος αντρας? Δεν λυνονται ετσι οι διαφορες. Φροντισε απλως να εκμεταλευεσαι τετοιες εμπειριες και να βελτιωνεις τις δικες σου αμυνες, ωστε να μη σου ξανατυχουν τα ιδια. Γιατι τοτε, ναι θα φταις εσυ.
Haldol Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Πάντως MiDi_MiLiZ μη λες ότι τα 200€ του Xperia Neo-V δεν είναι τίποτα. Το παιδί απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι άτομο με υποχρεώσεις, οικογένεια, κλπ. Είναι μικρός. Που σημαίνει ότι οι «οικονομίες» του κατά πάσα πιθανότητα είναι το μεγαλύτερο μέρων των εσόδων του, δεν είναι περίσσευμα με την έννοια που εσύ το εκλαμβάνεις. Φαντάσου να σου «τσίμπαγε» εσένα κάποιος αντικείμενο αξίας 1200€ ας πούμε, εάν αμοίβεσαι με 700-800 € το μήνα.
pcpanos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καταγγελια στην αστυνομια, και μαθε να διαλεγεις μετα καλυτερα τα ατομα που κανεις παρεα. Η αυτοδικια οπως ειπαν παραπανω τα παιδια μπορει να σε βαλει σε μεγαλυτερους μπελαδες. Ναι και θα ασχοληθει η αστυνομια με ενα κινητο... ολοκληρο φορτηγο μας κλεψανε και μας εγραψε κανονικα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Πάντως MiDi_MiLiZ μη λες ότι τα 200€ του Xperia Neo-V δεν είναι τίποτα. Το παιδί απ' ότι καταλαβαίνω δεν είναι άτομο με υποχρεώσεις, οικογένεια, κλπ. Είναι μικρός. Που σημαίνει ότι οι «οικονομίες» του κατά πάσα πιθανότητα είναι το μεγαλύτερο μέρων των εσόδων του, δεν είναι περίσσευμα με την έννοια που εσύ το εκλαμβάνεις. Φαντάσου να σου «τσίμπαγε» εσένα κάποιος αντικείμενο αξίας 1200€ ας πούμε, εάν αμοίβεσαι με 700-800 € το μήνα. Ο ιδιος ειπε οτι ηταν οικονομιες 1-2 μηνων και με αυτο το κριτηριο του απαντησα, δεδομενου οτι μιλαμε και για αδουλευτα λεφτα. Τοτε κι εγω ξοδευα κατι 800ρια ευρω σε μαλακιες απο χαρτζιλικια απο γιαγιαδες παπουδες θειους κλπ και δεν με πολυενοιαζε κιολας. Αντιλαμβανομαι την απογοητευση του οχι για την οικονομικη απωλεια, αλλα για το αγαπημενο του γκατζετ που εχασε τσαμπα και βερεσε και τα νευρα του που ο αλλος τον δουλευει μπρος στα ματια του, αλλα αυτο δε συνεπαγεται οτι θα παει να τον εκδικηθει με οτι τροπο σκεφτει η του προτεινουν στα φορα. Πρεπει να μαθει να αποδεχεται τα λαθη του, για να ειναι σε θεση να τα αποφυγει μελλοντικα. Και απτη στιγμη που ουτε κινητο προκειται να παρει πισω απτον εν λογω τυπο, ουτε τα 200 ευρω, δεν βλεπω τι ακριβως μπορει να κερδισει οσο το συνεχιζει.
pcpanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Και τι θα αποκομισεις απο αυτο? Ηθικη ικανοποιηση? Αντιλαμβανεσαι οτι ειναι πιο πιθανο να εχεις μπλεξιματα? Μεθαυριο που με το καλο θα κουτουπωνεις γκομενακια, μολις βρεθει η κλασσικη πουτανα που θα στα φορεσει με εναν φιλο σου η εναν αγνωστο τι θα κανεις? Θα την σπασεις στο ξυλο αυτην και το φιλο της για να παρεις την εκδικηση σου και την ηθικη ικανοποιηση σου ως κερατωμενος αντρας? Δεν λυνονται ετσι οι διαφορες. Φροντισε απλως να εκμεταλευεσαι τετοιες εμπειριες και να βελτιωνεις τις δικες σου αμυνες, ωστε να μη σου ξανατυχουν τα ιδια. Γιατι τοτε, ναι θα φταις εσυ. To μεθαυριο δεν το σχολιάζω! Εχει τυχει γκομενα να την εχει παρει όλη μου η παρεα ... ουτε ασχοληθηκα αφου ηταν φταιξιμο της γκομενας και ηταν η ιδια πουτάνα.. Για μια γκομενα,κλαιν μαιν. Αλλο ομως να σε κλεβουν,ποσο μαλλον ενας που προσπαθησες στο παρελθον νατον βοηθησεις σε ενα πολυ σοβαρο θεμα! Οσο για τα λευτα...τα λευτα δεν ηταν αδουλευτα η απο χαρτζιλικι. Δουλευω αλλα οχι σε τοσο συχνη βαση. π.χ. τωρα ειμαι με 1 μεροκαματο στις 2 βδομαδες.Περιμενω καλοκαιρι για να ανοιξει η δουλεια να εχω 2 μεροκαματα καθε βδομαδα. Οποτε με 4-5 μεροκαματα σε 2 μηνες τα ειχα κρατησει για το κινητο και δουλευα απο τις 7 το απογευμα ως τις 6 το πρωι(σε club) για να μου το κλεψει ο μαλακας? Δεν σφαξανε!
Panos.Powers Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Στην έφερε , αφού δεν έκανες τίποτα εκείνη τη στιγμή ενώ ήσουν σίγουρος τελείωσε. Απλά ξέχασε το και κόψε τους πολλούς τσαμπουκάδες μόνο κακό κάνουν.
kalantas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κοιτα φιλε ο τυπος στανταρ εχει μπλεξει με ναρκωτικα.. Δε ξερω τι βρωμιες πηγατε να κανετε στο παρκακι αλλα αυτος μπορει να κανει κ αλλες... Εγω θα σου ελεγα δεν αξιζει να τον σπασεις καν στο ξυλο, γιατι πιθανοτατα δε θα μπορει να σ δωσει πισω το κινητο ουτως η αλλως. Τραμπουκισε τον μερικες φορες, αν θες να τον" σωσεις" πες το κ στους δικους του το σκηνικο
pcpanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κοιτα φιλε ο τυπος στανταρ εχει μπλεξει με ναρκωτικα.. Δε ξερω τι βρωμιες πηγατε να κανετε στο παρκακι αλλα αυτος μπορει να κανει κ αλλες... Εγω θα σου ελεγα δεν αξιζει να τον σπασεις καν στο ξυλο, γιατι πιθανοτατα δε θα μπορει να σ δωσει πισω το κινητο ουτως η αλλως. Τραμπουκισε τον μερικες φορες, αν θες να τον" σωσεις" πες το κ στους δικους του το σκηνικο Toυς το εχω πει δεν καταλαβαινουν το μονο που τους νοιαζει ειναι να μην τους ενοχλω. Δεν με ενδιαφερει καν να τον σωσω,ποσο μαλλον τωρα που με εκανε αυτο! Δεν αξιζει να τον σπασω στο ξυλο μονο και μονο γιατι μπορει να με κανει μυνηση και να βρω τον μπελλα μου. Δεν νομιζω βεβαια,αλλα υπαρχει μια πιθανοτητα να το κανει... Αμα τον "φοβερήσω" βαζοντας καποιον με βαρια φονη,μεγάλο,να κανει οτι και καλα ειναι απο την αστυνομια και να τον παρει στο σταθερο να μηλησει και με την μανα του και να πει κατηγορειτε απο τον ταδε κυριο π.χ. (εμενα) για κλοπη και εχει ελεχτει και η θηκη του κινητου για αποτυποματα και εχουν βρει και δικα του?
kalantas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Οχι. Αν εχεις σκοπο να το κανεις αυτο πηγαινε κατευθριαν στην αστυνομια... Απλα οπου τον πετυχαινεις θα τον τραμπουκιζεις δημοσιως.
pcpanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Οχι. Αν εχεις σκοπο να το κανεις αυτο πηγαινε κατευθριαν στην αστυνομια... Απλα οπου τον πετυχαινεις θα τον τραμπουκιζεις δημοσιως. Mιλησα με εναν φιλο μας αστυνομο και ειπε δεν ξερει αν εχει η αστυνομια το δικαιομα ομως να του τηλεφωνησει χωρις να του κανω μυνηση...και το παραβολο για την μυνηση ειναι 150 ευρω,δεν με συμφερει!
daPro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 ενα πραμα θα σου πω.αν νομιζεις οτι ο τυπος εχει μπλεξει με σκατο παρεες(ναρκωτικα κτλ)αστο να παει να γαμ... το θεμα κ ξεχνα το κινητο. αν ξερεις οτι ο τυπος ειναι νορμαλ τοτε σπασε του τα μουτρα...
Aggeluska Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ναι οντος επρεπε εκεινη τη στιγμη να τον εκανα μαυρο στο ξυλο! Aλλα καλιο αργα παρα ποτε. Θα το εκανα αυτο που λες αλλα το κινητο του ειναι ενα παλιο SAGEM οποτε αδικα ο κοπος. και να το παρω θα το πεταξω. Εννοειται οτι ενημερωσα τους γονεις του,το γραφω και στο θεμα αλλα τιποταα...αν λεει πεσει κατι στην αντιληψη μας θα σε πουμε και φούτσες μπλέ! δεν εννοουσα να του παρεις το κινητο μονο
kalantas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κοιτα το κινητο σου δε θα το παρεις πισω. Απο κει και περα κανε τα παραπανω και καλυτερα μη μπλεκεις την αστυνομια. Το να παρεις εσυ ως αστυνομικος ειναι σιγουρα παρανομο. Το να τον σπασεις στο ξυλο ενω οι δικοι του ξερουν την κατασταση, θα σου κανουν στανταρ μυνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις