Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα πραμα θα σου πω.αν νομιζεις οτι ο τυπος εχει μπλεξει με σκατο παρεες(ναρκωτικα κτλ)αστο να παει να γαμ... το θεμα κ ξεχνα το κινητο.

αν ξερεις οτι ο τυπος ειναι νορμαλ τοτε σπασε του τα μουτρα...

Ο τυπος δεν εχει φιλους.Εχει κανει πουστιά σε ολους. Γι αυτο και ασχολειτε μονο με γκομενες.

Με ναρκωτικα δεν εχει μπλεξει με την καμια.

Γενικα το παιζει ιστοριας αλλα ειναι τερμα φλωρος. Αφου σε λεω φωναζε μαμα πο το μπαλκονι οταν του την εστησα ενω με ειχε πει στο τηλ οταν τον πηρα οτι αν συνεχιζο να τον ενοχλω θα με δειρει αυτος και καλα,φαντάσου.

Α και το καλυτερο,τον λεω οταν φοναζε μαμα "ρε ελα να σου μιλησω θελω,δεν εχεις @ρχίδι@? και μου λεει "όχι,φωναξε την μανα μου χτυπα το κουδουνι" :P

Μιλαμε για αξιολυπητο παιδακι!

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δεν εννοουσα να του παρεις το κινητο μονο :P

Oυτε λευτα κουβαλαει :P :P για 5 ευρω που ζητημα να εχει? :P

Κοιτα το κινητο σου δε θα το παρεις πισω. Απο κει και περα κανε τα παραπανω και καλυτερα μη μπλεκεις την αστυνομια. Το να παρεις εσυ ως αστυνομικος ειναι σιγουρα παρανομο. Το να τον σπασεις στο ξυλο ενω οι δικοι του ξερουν την κατασταση, θα σου κανουν στανταρ μυνηση.

Η μανα του με ειπε "ειναι πλεον ενηλικος αν νιωθει ενοχλημενος και θελει να κανει μυνηση ας την κανει μονος του,εγω λεει δεν μπορω να κανω κατι ειναι πλεον αυτοκηδεμονας"

Οποτε οι γονεις του δεν μπορουν να κανουν τιποτα,μονο οτι κανει αυτος.

Δημοσ.

Αδελφέ άμα το άτομο πάθει κάτι και σου κάνουν καταγγελία οι γονείς του, αυτό το thread ακόμα και εσύ να μην το έχεις κάνει σε ενοχοποιεί 100%. Το καλύτερο θα ήταν να έκανες ότι εσύ θεωρούσες σωστό και να μην άφηνες ίχνη. Αλλα τώρα πολυ αργά... Άστο γιατι έχεις εκτεθεί πολύ.

Δημοσ.

Αδελφέ άμα το άτομο πάθει κάτι και σου κάνουν καταγγελία οι γονείς του, αυτό το thread ακόμα και εσύ να μην το έχεις κάνει σε ενοχοποιεί 100%. Το καλύτερο θα ήταν να έκανες ότι εσύ θεωρούσες σωστό και να μην άφηνες ίχνη. Αλλα τώρα πολυ αργά... Άστο γιατι έχεις εκτεθεί πολύ.

Ξαναλεω οτι ειναι ενηλικος και δεν μπορουν οι γονεις του να κανουν μυνηση γι αυτον πλεον.

Δεν νομιζω να με ενοχοποιει τοσο πολυ,για να μην τον εσπασα εκεινη τη στιγμη στο ξυλο δειχνει οτι δεν ειμαι ατομο που θελει τετιου ιδους μπελαδες. Θελω απλα να κανω κατι οστε να μην εχει αποδειξεις οτι το εκανα εγω οπως και εγω με το κινητο μου!

Δημοσ.
Ένας μαμάκιας το παίζει ιστορίας κι έχει πέραση σε γκόμενες. Σε τι καιρούς ζούμε ρε

Αυτο σκεφτομουν και εγω!πφφφ

Δημοσ.

Τον βρίσκεις στον δρόμο, τον βάζεις κάτω, του βγάζεις το παντελόνι, παίρνεις ότι έχει το παντελόνι. Του βγάζεις την μπλούζα, τον αφήνεις με το βρακί ή και χωρίς το βρακί. Τα παίρνεις και φεύγεις πετώντας τα ρούχα σε έναν κάδο μετά απο 2-3 τετράγωνα. Κανόνισε να είναι λίγο μακρυά απο το σπίτι του να γίνει όσο περισσότερο ξεφτίλα γίνεται.

Εναλλακτικά κολλάς στην πλάτη του με κόλλα στιγμής μια σελίδα που λέει είμαι κλεφτρόνι και τον αφήνεις να προσπαθεί ή να βγάλει την σελίδα ή να κρύψει τα @@ του ή να τρέχει να γυρίσει σπίτι.....

Και κοιτάς να μην σε δει κανας άλλος.

Δημοσ.

Ένας μαμάκιας το παίζει ιστορίας κι έχει πέραση σε γκόμενες. Σε τι καιρούς ζούμε ρε

E αυτο ακριβως,το παιζει ιστοριας γι αυτο εχει περαση.

Που να ηξερες τι ελεγε οταν τα ειχε με μια φιλη μου! οτι και καλα του χροσταω μεγαλη χαρη γιατι με ειχε σωσει την ζωη σε μια φασαρια στα πανεπιστημια οταν πηγαιναν 2 τουμπανα να με μαχαιροσουν πεταχτηκε και σκωτοσε τον εναν και τον αλλον τον εσπασε τα ποδια. Απο τοτε του χροσταω την ζωη μου.

Επισης ειναι παγκοσμιος προταθκητης kick boxing

(Δεν εχω troll mode ON,αληθεια ειναι αυτα που λεω οσο και αν δεν το πιστευεται!)

Τον βρίσκεις στον δρόμο, τον βάζεις κάτω, του βγάζεις το παντελόνι, παίρνεις ότι έχει το παντελόνι. Του βγάζεις την μπλούζα, τον αφήνεις με το βρακί ή και χωρίς το βρακί. Τα παίρνεις και φεύγεις πετώντας τα ρούχα σε έναν κάδο μετά απο 2-3 τετράγωνα. Κανόνισε να είναι λίγο μακρυά απο το σπίτι του να γίνει όσο περισσότερο ξεφτίλα γίνεται.

Εναλλακτικά κολλάς στην πλάτη του με κόλλα στιγμής μια σελίδα που λέει είμαι κλεφτρόνι και τον αφήνεις να προσπαθεί ή να βγάλει την σελίδα ή να κρύψει τα @@ του ή να τρέχει να γυρίσει σπίτι.....

Και κοιτάς να μην σε δει κανας άλλος.

Πολυ καλη ιδεα αλλα αν ειναι να κανω κατι τοσο "ακραίο" προτιμω να του κανω την μούρη κιμά :P

Mε το να φαει ξυλο δεν νομιζω να ασχοληθει γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα ουτε η τελευταια που θα τον δειρει καποιος,αυτο ομως ψιλο-ξεπερναει τα ορια!

Δημοσ.

Μα αυτό είναι το θέμα, έχει συνηθίσει στις φάπες. Κάντου κάτι που να ντρέπεται να βγεί μετά απο το σπίτι. Αν φάει τίποτα μπουνιές θα λέει και στις γκόμενες μετά οτι μπλέχτηκε σε καβγα να σώσει καναν φίλο του πάλι και ιστορίες. Θα το κάνει ετσι ώστε να κερδίσει αυτός απο το ξύλο που θα φάει.

Δημοσ.

Προσεχε γιατι αμα ειναι πρωταθλητης kick boxing, μη φας εσυ το ξυλο στο τελος.

Καλα αν ειναι ετσι τοτε επρεπε να του εδινα μονος μου το κινητο μου σαν δωρο που μου εχει σωσει την ζωη.

Δημοσ.

E αυτο ακριβως' date='το παιζει ιστοριας γι αυτο εχει περαση.

Που να ηξερες τι ελεγε οταν τα ειχε με μια φιλη μου! οτι και καλα του χροσταω μεγαλη χαρη γιατι με ειχε σωσει την ζωη σε μια φασαρια στα πανεπιστημια οταν πηγαιναν 2 τουμπανα να με μαχαιροσουν πεταχτηκε και σκωτοσε τον εναν και τον αλλον τον εσπασε τα ποδια. Απο τοτε του χροσταω την ζωη μου.

Επισης ειναι παγκοσμιος προταθκητης kick boxing[/quote']

Οοο καλα ο τυπος δεν παιζεται!

Πηγαινε και σπαστου τα μουρα μωρε του χλεχλε γιατι δεν βλεπω να γινεται τιποτα αλλο..και αν σου πει τιποτα για μυνηση,ξαναφοβερισε τον η αλλιως(ακομη καλυτερα)παλι ξυλο..σοβαρα..

Δημοσ.

στο δενδροπόταμο θεσσαλονίκης ζεις;

χαχαχα! Δωσε μου το τηλεφωνο του, ηθελα ενα smartphone :P

Πλακα κανω, ξυλο προφανώς...

Βιάσε και την κοπέλα του αν μπορεις (χαχαχα!)

Τελος μαλλον παγκοσμιος πρωταθλητης μαμακομπαμπακισμου ειναι παρα μποξ κ κουραφέξαλα... (Ασε που οι "παγκοσμιοι" πρωταθλητες στην ελλαδα και 19 χρονων δεν ειναι κ πολλοι οποτε τον εκθετεις..)

Δημοσ.

στο δενδροπόταμο θεσσαλονίκης ζεις;

χαχαχα! Δωσε μου το τηλεφωνο του, ηθελα ενα smartphone :P

Πλακα κανω, ξυλο προφανώς...

Βιάσε και την κοπέλα του αν μπορεις (χαχαχα!)

Τελος μαλλον παγκοσμιος πρωταθλητης μαμακομπαμπακισμου ειναι παρα μποξ κ κουραφέξαλα... (Ασε που οι "παγκοσμιοι" πρωταθλητες στην ελλαδα και 19 χρονων δεν ειναι κ πολλοι οποτε τον εκθετεις..)

Όχι δεντροπόταμο αλλα παρόμοια περιοχή :P

Μωρε να μαθω το τηλ της και τελειωσε,να δεις τι καλα που θα φοβηθει και θα πει την αλήθεια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...