mandal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ψάχνω να αντικαταστήσω το παλιό μου ρουτερ,ενα Linksys WAG200G το οποίο τα τελευταία 4 χρόνια περίπου είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. στο δίκτυο συνδέονται μόνιμα 2 σταθεροί (ο ένας κατεβαστήρι 24/7 ανοιχτός) και περιστασιακά άλλος 1 η και 2 ταυτόχρονα επίσης ασύρματα άλλες 3-4 συσκευές. μαξ μπάτζετ 80 ευρώ. γλυκοκοιτάζω αυτό που αποτι διαβάζω και εδώ μέσα είναι καλό http://www.skroutz.gr/s/313484/Draytek-Vigor2710e.html αν και αυτό το "e" στο τέλος με προβληματίζει αλλά δεν ξέρω...δεν εχει wireless. τα φώτα σας
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 το draytek αυτό είναι χωρίς wifi, θα πρέπει να ανέβει στα 110 euro για την wifi version http://www.skroutz.gr/s/313482/Draytek-Vigor2710ne.html?keyphrase=2710ne οπότε σε βλέπω για αυτό http://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem.html?keyphrase=dgn2200
africa_twin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 οπότε σε βλέπω για αυτό http://www.skroutz.g...yphrase=dgn2200 +1 ίσως η καλύτερη σχέση τιμής με απόδοση!!!
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 επισης απο το www.ebw.gr το vigor 2700 vg με 25 ευρω.του αλλαζεις Firmware(Υπαρχουν οδηγιες και εδω) του περνας generic firmware και εισαι ετοιμος.απλα δεν εχει 802.11n εχει b/g
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ναι από wifi G θα πάει σε wifi G, φοβερή αναβάθμιση...γράφει κιόλας 3-4 συσκεύες wireless, μια "σοβαρή" χρήση να κάνει από αυτές και το G έχει πιτώσει σε χρόνο dt...
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ναι από wifi G θα πάει σε wifi G, φοβερή αναβάθμιση...γράφει κιόλας 3-4 συσκεύες wireless, μια "σοβαρή" χρήση να κάνει από αυτές και το G έχει πιτώσει σε χρόνο dt... α.Ψάχνω να αντικαταστήσω το παλιό μου ρουτερ,ενα Linksys WAG200G το οποίο τα τελευταία 4 χρόνια περίπου είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. ειχε σταθει στο υψος αρα σημαινει οτι τον καλυψε. β.δεν γραφει οτι μπαινουν ολες μαζι. γ.δεν σημαινει οτι κατεβαζουν ολες επισης πιτα. δ.δεν γραφει οτι θελει μεταφορα αρχειων απο το δικτυο. ε.και στα hotspot 20 μπαινουν μαζι και παιζει. στ.μπορει να μην εχει ανταπτορες για n. οποτε μπορει να μην το χρειαζεται κατι το N.και απο τα 25 ευρω στα 80 η στα 60 ειναι διαφορα για μερικους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 α.Ψάχνω να αντικαταστήσω το παλιό μου ρουτερ,ενα Linksys WAG200G το οποίο τα τελευταία 4 χρόνια περίπου είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. ειχε σταθει στο υψος αρα σημαινει οτι τον καλυψε. β.δεν γραφει οτι μπαινουν ολες μαζι. γ.δεν σημαινει οτι κατεβαζουν ολες επισης πιτα. δ.δεν γραφει οτι θελει μεταφορα αρχειων απο το δικτυο. ε.και στα hotspot 20 μπαινουν μαζι και παιζει. στ.μπορει να μην εχει ανταπτορες για n. οποτε μπορει να μην το χρειαζεται κατι το N.και απο τα 25 ευρω στα 80 η στα 60 ειναι διαφορα για μερικους. α. από την στιγμή που δεν λέει ότι χάλασε, υποθέτουμε ότι θέλει κάτι παραπάνω, όχι να έχει πάλι σχεδόν το ίδιο... β.γ.δ.ε δεν γράφει αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί να μπουν ταυτόχρονα και να κάνει μεταφορά αρχείων, τι κάνει? πήζει... στ. μπορεί να μην έχει τώρα, αλλά δεν ξέρεις τι θα κάνει στο μέλλον, για ποιο λόγο να περιορίζεται?
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 α. από την στιγμή που δεν λέει ότι χάλασε, υποθέτουμε ότι θέλει κάτι παραπάνω, όχι να έχει πάλι σχεδόν το ίδιο... β.γ.δ.ε δεν γράφει αλλά σε περίπτωση που χρειαστεί να μπουν ταυτόχρονα και να κάνει μεταφορά αρχείων, τι κάνει? πήζει... στ. μπορεί να μην έχει τώρα, αλλά δεν ξέρεις τι θα κάνει στο μέλλον, για ποιο λόγο να περιορίζεται? α.υποθετουμε β.γ.δ.ε.αν δεν χρειαζεται? στ.για το οικονομικο οχι για αλλο λογο.αλλιως μαζι σου και για το vigor 2710. ok leei μεχρι 80 αλλα μπορει τα 25 ευρω να του φανουν καλυτερα.δεν ξερω την οικονομικη κατασταση του καθενος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 α.υποθετουμε το ίδιο κάνεις κι εσύ... ok leei μεχρι 80 αλλα μπορει τα 25 ευρω να του φανουν καλυτερα.δεν ξερω την οικονομικη κατασταση του καθενος. όπως και το να μείνει στο linksys
mandal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ καταρχήν όλους για τις απαντήσεις Το λινκσις ναι ήταν φοβερό αλλά σιγά σιγά παραδίδει πνεύμα(απο τα ~20Mbps που συχρονιζε τώρα έχει πέσει στα 13,κολαει ακόμα κ σε idle με ένα pc να χρησιμοποιεί το δίκτυο και δεν μπορείς να μπεις ούτε στο web interface,θέλει βάλε βγάλε απο την πρίζα 4-5 φορές τη μέρα). Δίνω ίντερνετ σε 2 διαμερίσματα ένα στον απο πάνω όροφο και ένα δίπλα,δεν ξέρω αν έχουν όλοι Ν κάρτες αλλά είναι backward compatible ετσι; γενικά δεν χρησιμοποιώ το wifi για μεταφορά αρχείων. Έψαχνα και για αναβάθμιση με την ευκαιρία και όχι απλή αντικατάσταση, συγνώμη αν δεν ήμουνα σαφής παρήγγειλα τελικά το DGN2200.Aν τα βρω σκούρα θα σας κάνω summon παλι .Ευχαριστώ!
jim_p Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Επειδη δεν εχω να προτεινω καποιο αλλο ρουτερ, μηπως θα ηταν καλυτερα να του κανεις μια αναβαθμηση στο firmware του ή να βαλεις openwag? (μαλλον αργησα :S)
disqualified Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ καταρχήν όλους για τις απαντήσεις Το λινκσις ναι ήταν φοβερό αλλά σιγά σιγά παραδίδει πνεύμα(απο τα ~20Mbps που συχρονιζε τώρα έχει πέσει στα 13,κολαει ακόμα κ σε idle με ένα pc να χρησιμοποιεί το δίκτυο και δεν μπορείς να μπεις ούτε στο web interface,θέλει βάλε βγάλε απο την πρίζα 4-5 φορές τη μέρα). Δίνω ίντερνετ σε 2 διαμερίσματα ένα στον απο πάνω όροφο και ένα δίπλα,δεν ξέρω αν έχουν όλοι Ν κάρτες αλλά είναι backward compatible ετσι; γενικά δεν χρησιμοποιώ το wifi για μεταφορά αρχείων. Έψαχνα και για αναβάθμιση με την ευκαιρία και όχι απλή αντικατάσταση, συγνώμη αν δεν ήμουνα σαφής παρήγγειλα τελικά το DGN2200.Aν τα βρω σκούρα θα σας κάνω summon παλι .Ευχαριστώ! Πολλα περιεργα μου εκανε και το δικο μου WAG200, οπως ενω εδειχνε συνδεδεμενο σερνοταν μονο chat μπορουσες να κανεις. Ειχα χασει καθε ελπιδα καθως εστω μονος σου να του εκανες ενα restart δε μπορουσες να συνδεθεις με τιποτα μετα για μεγαλο χρονικο διαστημα και στον ΟΤΕ ελεγαν οτι δνε υπηρχε βλαβη. Ελεγα λοιπον οτι ειχε χαλασει. Ε καποια στιγμη αυτα εξαφανιστηκαν...
Ntinaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 το wag200g ειναι απιστευτη σαπιλα. απορω γιατι αρεσει στο κοσμο και το προτεινουν τοσο πολυ. το καλυτερο ρουτερ που εχει περασει απο τα χερια μου ειναι το Usr9108/9107. σταθερα,ποιοτικα και συνεργαζονται και με το dmt tool... ισως θα ηταν καλο ο φιλος να μην επαιρνε κανα μοντεμ-ρουτερ(ειδικα ακριβο) γιατι οπου να ναι ερχεται το vdsl και θα παει χαμενο συντομα. οποτε ας επαιρνε κανα καλο ρουτερ(σκετο) με wifi n και 1000ρι δικτυο και να το κοτσαρει πανω σε οτιδηποτε μοντεμ θα δινουν οι isp για το vdsl.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 έρχεται το vdsl my ass, αργούμε αρκετά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα