poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ καταρχήν όλους για τις απαντήσεις Το λινκσις ναι ήταν φοβερό αλλά σιγά σιγά παραδίδει πνεύμα(απο τα ~20Mbps που συχρονιζε τώρα έχει πέσει στα 13,κολαει ακόμα κ σε idle με ένα pc να χρησιμοποιεί το δίκτυο και δεν μπορείς να μπεις ούτε στο web interface,θέλει βάλε βγάλε απο την πρίζα 4-5 φορές τη μέρα). Δίνω ίντερνετ σε 2 διαμερίσματα ένα στον απο πάνω όροφο και ένα δίπλα,δεν ξέρω αν έχουν όλοι Ν κάρτες αλλά είναι backward compatible ετσι; γενικά δεν χρησιμοποιώ το wifi για μεταφορά αρχείων. Έψαχνα και για αναβάθμιση με την ευκαιρία και όχι απλή αντικατάσταση, συγνώμη αν δεν ήμουνα σαφής παρήγγειλα τελικά το DGN2200.Aν τα βρω σκούρα θα σας κάνω summon παλι .Ευχαριστώ! δοκιμασε απο περιεργεια Hard reset και περνα του και ενα Open wag να δεις.ναι ειναι backward compatible.το dgn2200 και γενικα καποια Netgear θεωρητικα τα δινει το πλαισιο με lifetime. Πολλα περιεργα μου εκανε και το δικο μου WAG200, οπως ενω εδειχνε συνδεδεμενο σερνοταν μονο chat μπορουσες να κανεις. Ειχα χασει καθε ελπιδα καθως εστω μονος σου να του εκανες ενα restart δε μπορουσες να συνδεθεις με τιποτα μετα για μεγαλο χρονικο διαστημα και στον ΟΤΕ ελεγαν οτι δνε υπηρχε βλαβη. Ελεγα λοιπον οτι ειχε χαλασει. Ε καποια στιγμη αυτα εξαφανιστηκαν... κατι θα εκανες λογικα για να εξαφανιστουν.. το wag200g ειναι απιστευτη σαπιλα. απορω γιατι αρεσει στο κοσμο και το προτεινουν τοσο πολυ. το καλυτερο ρουτερ που εχει περασει απο τα χερια μου ειναι το Usr9108/9107. σταθερα,ποιοτικα και συνεργαζονται και με το dmt tool... ισως θα ηταν καλο ο φιλος να μην επαιρνε κανα μοντεμ-ρουτερ(ειδικα ακριβο) γιατι οπου να ναι ερχεται το vdsl και θα παει χαμενο συντομα. οποτε ας επαιρνε κανα καλο ρουτερ(σκετο) με wifi n και 1000ρι δικτυο και να το κοτσαρει πανω σε οτιδηποτε μοντεμ θα δινουν οι isp για το vdsl. καμια σχεση.το wag200 δεν ειναι σαπιλα.πολυ καλο ρουτερ.αν αντεχε και λιγο πιο χαλια γραμμες θα ηταν ακομα καλυτερο.τωρα για το vdsl οκ σε αλλη χωρα μπορει ελλαδα ζησε να φας τριφυλλι. έρχεται το vdsl my ass, αργούμε αρκετά... χαιρομαι που συμφωνουμε μετα απο 2 χρονια διαφωνιας και αφου περασει το 2011:P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 χαιρομαι που συμφωνουμε μετα απο 2 χρονια διαφωνιας και αφου περασει το 2011:P κρίση + ΕΕΤΤ= deadly combo...
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 για αυτο και εγω ελεγα vdsl @@.οκ ο οτε εχει ορεξη να το κανει αλλα οπως σε ολα τα πραγματα παντα υπαρχει καποιος που θελει να τα σταματησει.αυτο ισχυει σε ολα.απο το να φτιαχτει πιστα grand prix στο ελληνικο μεχρι και το να πετας αεροπλανο στην λαμια και να παιρνει τηλεφωνο η αλλη και να λεει πειτε τους να σταματησουν δεν μπορω να διαβασω.παντα για καποιο αγνωστο λογο μπαινει ενα φρενο παντου και για αυτο η χωρα παει οπισθεν.αλλες φορες για σημαντικο λογο το φρενο αλλες φορες επειδη κανεις δεν θελει να ασχοληθει. off topic Λιγο αλλα fuc... me με αυτην την χωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα