B1LLY5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Χθες πήρα την απόφαση να περάσω στο Pc μου ένα δεύτερο chip για να επεκτείνω λιγάκι την μνήμη Ram μου. Μετά απο λίγο ψάξιμο βρήκα ένα πρόγραμμα που σου έδειχνε τις πληροφορίες τις Ram μου και έτσι είδα τις πληροφορίες :Ρ Σας τις παρουσιάζω και ρωτάω εγώ τώρα ;Ρ Τι θα πρέπει να έχει η καινούρια ; Ξέρω η ερώτηση είναι γελοία αλλα δεν είμαι και expert,τώρα ξεκίνησα να ασχολούμαι Σας παρουσιάζω τα χαρακτηριστικά αυτής που φοράω τώρα -DDR2 Size : 1024 MBytes Κατασκευαστής : Kingston Max Bandwith : PC2-5300 (333 MHz) Aς μου απαντήσει λοιπόν κάποιος που ξέρει τι ιδιαιτερότητες θα πρέπει να έχει αυτή που θα αγοράσω !
Thanos1972 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Πες μας ποια ειναι η μητρικη σου κιολας και εαν μπορεις και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και ποια η χρηση του.και ποιο λειτουργικο συστημα εχεις?windows 7 64 bit η windows xp? Για την ερωτηση σου αυτη που εχεις ειναι μαρκα kingston ddr2 που τρεχει στα 533mhz. το ιδανικοτερο θα ηταν να βρεις μια ιδια.εαν δεν μπορεις λογικα θα μπορεσεις να βαλεις και 667 η 800 και απλα η μητρικη θα ριξει την συχνοτητα της καινουργιας στα 533.γιαυτο σε ρωταω τα υπολοιπα χαρακτηριστικα για να δουμε εαν μπορει να την παρει. Σε καθε περιπτωση πας για μεταχειρισμενη και οχι καινουργια. Edit:βασικα υστερα που διαβασα την απαντηση του john lamia και ξανακοιταξα το ποστ απορω πως σου ειπα οτι ειναι στα 533mhz και οχι στα 667mhz που διευκρινιζεις οτι ειναι.my bad
John-lamia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 λοιπον η μνημη σου ειναι ddr2 @667mhz και λογικα η χρονισμοι της πρεπει να ειναι cas 4-4-4-12. με 1024 μνημη που εχεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα σημερα. βασικα πες μας ποσα χρηματα δινεις για μνημη. πληροφοριακά το 1GB ξεκιναει απ τα 20€ το πολυ. Για την ερωτηση σου αυτη που εχεις ειναι μαρκα kingston ddr2 που τρεχει στα 533mhz. ddr2 PC5300 333@ 667. δες εδω... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554783 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553004
B1LLY5 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ πολύ παιδιά ! Σε καλή τιμή και μια χαρά ! να ρωτήσω κάτι ... την παιρνω και την βαζω απλα στις εσοχες ? δεν θελει κανενα install ? όσο για την άλλη ερώτηση : Manufacter : BIOSTAR Grouo Model : NF61S-M2A Πες μας ποια ειναι η μητρικη σου κιολας και εαν μπορεις και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και ποια η χρηση του.και ποιο λειτουργικο συστημα εχεις?windows 7 64 bit η windows xp? Για την ερωτηση σου αυτη που εχεις ειναι μαρκα kingston ddr2 που τρεχει στα 533mhz. το ιδανικοτερο θα ηταν να βρεις μια ιδια.εαν δεν μπορεις λογικα θα μπορεσεις να βαλεις και 667 η 800 και απλα η μητρικη θα ριξει την συχνοτητα της καινουργιας στα 533.γιαυτο σε ρωταω τα υπολοιπα χαρακτηριστικα για να δουμε εαν μπορει να την παρει. Σε καθε περιπτωση πας για μεταχειρισμενη και οχι καινουργια. Edit:βασικα υστερα που διαβασα την απαντηση του john lamia και ξανακοιταξα το ποστ απορω πως σου ειπα οτι ειναι στα 533mhz και οχι στα 667mhz που διευκρινιζεις οτι ειναι.my bad Windows XP SP2 64Bit Motherboard : Manufacturer : Biostar Group Model : NF61S Μα γιατί να πάρω μεταχειρισμένη εφόσον κάνει 20 € ! Άλλοστε για να βάλω Windows 7 την θέλω !
terry308 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μπορείς να βαλεις έως 2gb ram , την αγοράζεις και την τοποθετείς ... θα ανοιξεις τα "αυτακια" απο το slot της μνημης ... θα την βάλεις με προσοχή στις εγκοπές ... -αλλιως δεν θα μπει- και μολις μπει κανονικα θα κλείσουν τα "αυτάκια" μόνα τους How to Install Memory in a PC Desktop Computer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα