nikolas16 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Ξερετε κανενα καλο μαγαζακι? Καλυτερα κεντρο Θα προτιμουσα να παω εγω το σχεδιο που θελω να μου κανει
leonidas_fs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κέντρο Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή υπόλοιπη Ελλάδα? Βασικά νομίζω πως όλα τα tattoo studio κάνουν και Hena...θυμάμαι έιχα κάνει οταν ήμουν μικρός..( Πριν κάνω 2 tattoo..) Δεν αξίζει...σε 2-3 μέρες αρχίζει και ξεθωριάζει το χρώμα!
nikolas16 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Κέντρο Θεσσαλονίκη, Αθήνα ή υπόλοιπη Ελλάδα? Βασικά νομίζω πως όλα τα tattoo studio κάνουν και Hena...θυμάμαι έιχα κάνει οταν ήμουν μικρός..( Πριν κάνω 2 tattoo..) Δεν αξίζει...σε 2-3 μέρες αρχίζει και ξεθωριάζει το χρώμα! για 3ημερη θελω να το κανω ! κεντρο αθηνα
nikolas16 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 εσυ άρχισες. ελατε τωρα θελω ενα μαγαζι που να μπορει να μου κανει αυτο http://blog.mediaonmars.com.au/wp-content/uploads/2010/10/head.jpg τοσο δυσκολο ειναι? Τελικά τι ντύθηκες τις απόκριες? Πορτατιφ! Οπως ελεγα αλλα βαρεθηκα να ανεβασω φοτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα