Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εχω μια sony bravia KDL-40P3600 και θελω απο τη θύρα usb να δω ταινίες. Γίνεται ή τσάμπα χάρηκα όταν είδα το usb. Περιμένω τη βοήθεια σας

Δημοσ.

θα σε στεναχωρήσω αλλά μάλον δεν παίζει ταινίες :( με βάση το εγχειρίδιο που διάβασα(θα το βρεις εδώ://pdf.crse.com/manuals/4159788421.pdf πήγαινε λίγο ποιο πάνω από την μέση για να βρεις τα ελληνικά )το usb το έχει μόνο για φωτογραφίες και τραγούδια

Δημοσ.

+1000 στο post του kostas_dr!

Καθαρά υποκειμενική θέση:

Όταν υπάρχει αυτό:

http://www.crystalaudio.gr/ProductDetails/c5e91f80-05f9-4130-8fae-113cdaf61226.aspx#

σ' αυτή την τιμή, σ' αυτό το μέγεθος και με αυτές τις δυνατότητες, είναι τουλάχιστον χάσιμο χρόνου, το να ψάχνεις αν και τι μπορεί να παίξει η τηλεόρασή σου μέσω της usb θύρας.

Προσωπικά, αν ήμουν στη φάση έρευνας αγοράς για τηλεόραση, δε θα ασχολούμουν καν με το τι υποστηρίζει το usb της (και καθόλου να μην είχε, σκασίλα μου! Πόσο μάλλον, αν μία χωρίς usb θύρα, κόστιζε λιγότερο... ) Αν δε, την είχα αγοράσει ήδη - όπως εσύ - και διαπίστωνα ότι δεν παίζει ταινίες π.χ., απλά θα ξεχνούσα την ύπαρξή του...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εχω μια sony bravia KDL-40P3600 και θελω απο τη θύρα usb να δω ταινίες. Γίνεται ή τσάμπα χάρηκα όταν είδα το usb. Περιμένω τη βοήθεια σας

καινουρια ειναι? η την εχεις καιρο?

παντως εγω θα διαφωνησω -λιγο- με τους προλαλησαντες, διοτι αν ειναι καινουρια, τοτε ειναι κριμα να εχεις δωσει τοσα λεφτα για τηλεοραση και να μην σου δινει αυτη τη δυνατοτητα, που σημερα με την τεχνολογια που υπαρχει, σιγα τα ωα...!!

θυρα υπαρχει (usb), media player -πιθανοτατα- εχει μεσα, ασχετα αν ειναι κλειδωμενο, οποτε τι τους λεει να αφησουν την δυνατοτητα αυτη ξεκλειδωτη? ασε που γλυτωνεις απο "κι αλλα καλωδια?"

κατα, τα λοιπα, θα συμφωνησω οτι με εναν εξωτερικο media player εισαι οκ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...