stavi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Να αυτοκτονήσω την κατάλληλη στιγμη. πρόσεχε τι εύχεσαι... στο γυμνάσιο είχα κάνει μια αντίστοιχη ερώτηση σε ένα λεύκωμα και μια συμμαθήτρια απάντησε "να πεθάνω από ναρκωτικά" Τώρα είναι τελειωμένο τζάνγκι. Πέτυχε στη ζωή της Ένας συμφοιτητής μου έκανε την ίδια ερώτηση. Ήξερα τί ήθελε λίγο πολύ, να ακούσει, να γίνω πλούσια, επιχειρηματίας, καριερίστρια, μεγάλη ηθοποιός, διάσημη, αλλά του είπα αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω: "μια επιτυχημένη οικογένεια" Με κοιτάει με μια φάτσα ξενέρωτη.. "αυτό το θέλει και μια γυναίκα από το χωριό!" "ε εντάξει καλά" του λεώ, "αν βρεις τίποτα πιο δύσκολο από αυτό, πες μου!"
insomniaK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 αχ ναι, μακάρι να πεθάνω κατάκοιτος με αλτσχάιμερ, να με ξεσκατίζουν χωρίς να μπορώ να σκεφτώ ή ακομα και να εκφραστώ, όντας βάρος σε κάποιον άλλο... Θα μαι ζωντανός όμως.
stavi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 αχ ναι, μακάρι να πεθάνω κατάκοιτος με αλτσχάιμερ, να με ξεσκατίζουν χωρίς να μπορώ να σκεφτώ ή ακομα και να εκφραστώ, όντας βάρος σε κάποιον άλλο... Θα μαι ζωντανός όμως. θα μπορούσες πολύ απλά να ευχηθείς να είσαι εκατοντάχρονος και γεμάτος υγεία, αλλά μάλλον έχεις κάνει ήδη αυτή τη νέα εξέταση στο DNA σου που σου λέει τί παθήσεις θα πάθεις στο μέλλον.. όλα είναι γραμμένα στο γενετικό μας υλικό
insomniaK Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Το βελτιώνεις. Τώρα μάλιστα. Το όνειρο μου, να ξέρω από τι θα αρρωστήσω. Ότι χρήσιμο μπορώ να δώσω, θα μείνει καταγεγραμμένο και απλά θα την κάνω.
traganeus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 αχ ναι, μακάρι να πεθάνω κατάκοιτος με αλτσχάιμερ, να με ξεσκατίζουν χωρίς να μπορώ να σκεφτώ ή ακομα και να εκφραστώ, όντας βάρος σε κάποιον άλλο... Θα μαι ζωντανός όμως. Έτσι ακριβώς πήγε η γιαγιά μου μόνο που επιτάχυνε το όλο θέμα η κατάκλιση που είχε.... ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο πιστεύω, έζησα τρομερά πράγματα τα 2 χρόνια που τραβιόμασταν....
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Να πιασω την ζωη απο τα μαλλια και να την ξεζουμισω , οσες περισσοτερες φορες γινεται
stavi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Να πιασω την ζωη απο τα μαλλια και να την ξεζουμισω , οσες περισσοτερες φορες γινεται κατούρα και λίγο
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) κατούρα και λίγο Μην δειτε ανθρωπο με στοχο , αμεσως ... Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2012 από bluesattack
chill Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Έχω στόχο να θέσω στόχους το προσεχές χρονικό διάστημα!!!!!!
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Είμαι starkmernter. Είμαι 26 ετών και δεν σκύβω το κεφάλι μου σε κανέναν. Χωρίς αφέντες. Χωρίς να χτυπάω κάρτα. Χωρίς αλυσίδες. Σε λίγο καιρό παίρνω αμάξι. Bugatti, Bentley, BMW ή κάτι που δεν ξεκινάει με B. Δεν ξέρω σε ποιο θα καταλήξω. Δεν είναι αυτά ο στόχος μου, ωραία είναι τα μικρά πράγματα, η ανατολή πάνω από τον ορίζοντα ενώ πίνω 50άρι malt στο ιδιωτικό μου νησί, τα 24 λαγουδάκια στα κότερα και αυτός ο ελαφρύς απογευματινός ύπνος στη δερμάτινη πολυθρόνα του ιδιωτικού μου τζετ. Ωραία είναι αυτά και κάθε άνθρωπος θα συμφωνήσει, γιατί η υγεία είναι πάνω απ' όλα, αλλά το θέμα είναι να απολαμβάνεις αυτά που έχεις. Και να αγοράζεις αυτά που δεν έχεις. Για να τα απολαύσεις. Δεν είναι τα λεφτά ο σκοπός, δεν είμαι τόσο ρηχός. Ο σκοπός είναι αυτά που μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά.
Giorgos09 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Bottom line: Ολες οι απαντησεις στο πως θα βολεψω τον εαυτο μου.
viper2005 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ποιος είναι ο στόχος στη ζωή σας; Πού έχετε πετύχει και που θέλετε να τα καταφέρετε; να αγορασω ενα καστρο ή στην χειροτερη ενα λοφτ λιγο πολυ τα εχω καταφερει ολα εκτος απο το charcoal drawing επισης i always fail @ math...
thanocaster Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Είμαι starkmernter. Είμαι 26 ετών και δεν σκύβω το κεφάλι μου σε κανέναν. Χωρίς αφέντες. Χωρίς να χτυπάω κάρτα. Χωρίς αλυσίδες. Σε λίγο καιρό παίρνω αμάξι. Bugatti, Bentley, BMW ή κάτι που δεν ξεκινάει με B. Δεν ξέρω σε ποιο θα καταλήξω. Δεν είναι αυτά ο στόχος μου, ωραία είναι τα μικρά πράγματα, η ανατολή πάνω από τον ορίζοντα ενώ πίνω 50άρι malt στο ιδιωτικό μου νησί, τα 24 λαγουδάκια στα κότερα και αυτός ο ελαφρύς απογευματινός ύπνος στη δερμάτινη πολυθρόνα του ιδιωτικού μου τζετ. Ωραία είναι αυτά και κάθε άνθρωπος θα συμφωνήσει, γιατί η υγεία είναι πάνω απ' όλα, αλλά το θέμα είναι να απολαμβάνεις αυτά που έχεις. Και να αγοράζεις αυτά που δεν έχεις. Για να τα απολαύσεις. Δεν είναι τα λεφτά ο σκοπός, δεν είμαι τόσο ρηχός. Ο σκοπός είναι αυτά που μπορείς να αγοράσεις με τα λεφτά. Η αρχιδίλα αυτού του ποστ μυρίζει μέχρι το σέξιον του προγραμματισμού.
freedubus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Να καταφέρω να γίνω κι εγώ όπως το 95-98% της "μορφωμένης", "σπουδαγμένης" καλομαθημένης γενιάς μου, γεμάτος νοσταλγία για τα χρυσά ανέμελα φοιτητοχρόνια που πέρασαν και δεν θα ξαναρθούν, τα φράγκα του γονιού που κόπηκαν, τίγκα στην κατάθλιψη για τη φούσκα που έσκασε, για το μπιφτέκι που μου φάγανε και για το ζοφερό μέλλον, συνεχίζοντας αυτό που έκανα τόσα χρόνια εκπαίδευσης: να καλλιεργούμαι, να μορφώνομαι, να θέτω στόχους, να επενδύω σε γνώση και δεξιότητες, όπως έμαθα στο Ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα που περήφανα φοίτησα να καίγομαι με RPG, ποκεράκια, ουίσκια, τρίφυλλα, μεταμεσονύκτια ντελιβεράδικα, καμένες σειρές και καφρίλα, μπας και νιώσω πιο κοινωνικοποιημένος και πιο "εντός πραγματικότητας". Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2012 από freedubus
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ο στόχος μου είναι να έχω συνεχώς στόχους. Η ευτυχία βρίσκεται στην διεκδίκηση των στόχων (όχι στην επίτευξη). Οι μόνοι στόχοι που σε "χτίζουν" για την υπόλοιπη ζωή σου είναι οι πνευματικοί (τα ταξίδια, η δημιουργία ενός έργου ή μιας ιδέας, μια φιλία κτλ που το μυαλό μας ωραιοποιεί όσο περνάει ο καιρός) και όχι οι υλικοί (λεφτά, κινητό, σπίτι, αυτοκίνητο κτλ που το μυαλό μας απομυθοποιεί με τον καιρό / φθείρονται).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα