BaLsAmoMenos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Πότε ήταν στόχος το δημόσιο; Σοβαρά τώρα. Εγώ μεγάλωσα στα 90s και 00s και κανείς δεν μίλαγε για το δημόσιο. Εκτός και αν πιάνονται ξέρω'γω αυτοί που θέλαν να γίνουν γιατροί και άρα να δουλέψουν σε δημόσια νοσοκομεία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Πότε ήταν στόχος το δημόσιο; Σοβαρά τώρα. Εγώ μεγάλωσα στα 90s και 00s και κανείς δεν μίλαγε για το δημόσιο. Εκτός και αν πιάνονται ξέρω'γω αυτοί που θέλαν να γίνουν γιατροί και άρα να δουλέψουν σε δημόσια νοσοκομεία. Δεν ξερω πως εννοεις την λεξη στοχος, αλλα παντα ηταν στοχος για πολυ κοσμο το δημοσιο. Οι λογοι πολλοι και αυτονοητοι. Μονιμοτητα που σου εξασφαλιζει τα παντα και σου επιτρεπει οτι προγραματισμο γουσταρεις στη ζωη σου, μισθος που επιτρεπει ανετη ζωη και σε ορισμενες περιπτωσεις πλουσιοποραχη και φυσικα δουλεια ασυγκριτα λιγοτερη απο εναν ιδιωτικο υπαλληλο (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων). Φυσικα ελαχιστοι το παραδεχονταν διοτι το να λες "εχω στοχο να γινω δημοσιος υπαλληλος" δεν ηταν και τοσο τιμητικο, με την ενοια οτι ηταν σαν να ελεγες πως εισαι κοματοσυκλο και γλυφεις κατουρημενες ποδιες για το πετυχεις, με την ενοια οτι εισαι νεος και δεν εχεις καμια φιλοδοξια, με την εννοια οτι θεωρεις τον εαυτο σου ανικανο και φοβασαι την αγορα εργασιας, με την ενοια οτι θα σε θεωρησουνε τεμπελη και βολεψακια. Σχετικα με τους στοχους μου το 60-70% αυτων, εχει να κανει με οικονομικα ζητηματα και κατ'επεκταση επαγγελματικα, συνεπως δεν μπαινω στον κοπο να τους αναφερω γιατι θα θεωρηθω επιεικως ματαιοδοξος απο τους φιλοσοφημενους τυπους του φορουμ που βρισκουν το νοημα της ζωης σε μια αιωρα στη Χονολουλου με τα κουτσουβελα να κυνηγουν χταποδια με τριαινες και αποχες και εσυ να φιλοσοφεις με τα φιλαρακια σου με μπυρες και μπαφους το ατιμο συστημα και το πως θα επρεπε να ειναι ο κοσμος, σκοτωνοντας παραλληλα οποια κουνουπια δεν σεβονται αυτες τις στιγμες συλλογισμου και σου διακοπτουν τον ειρμο.
-nick- Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 να κάνω σεξ με εξωγήινη τρίβυζη Ψψψψ διπλο ισπανικο
xreokopia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Η αρχιδίλα αυτού του ποστ μυρίζει μέχρι το σέξιον του προγραμματισμού. Πως μυριζουν τ αρχιδια?
tsifotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Πως μυριζουν τ αρχιδια? Με την μυτη, α και ενα καλο σημειωματαριο γευσιγνωσιας ωστε να καταγραψουμε την εμπειρια και να την μοιραστουμε με φιλους (υψηλη οξυτητα, συνθεση στο μπουκετο αρωματων λογω παλαιοτητας κλπ)
xreokopia Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Με την μυτη, α και ενα καλο σημειωματαριο γευσιγνωσιας ωστε να καταγραψουμε την εμπειρια και να την μοιραστουμε με φιλους (υψηλη οξυτητα, συνθεση στο μπουκετο αρωματων λογω παλαιοτητας κλπ) Εχεις μυρισει πολλα? Τα δικα σου παντως δυσκολο, εκτος αν φτανει η μυτη σου στ αρχιδια σου. Ξυρισμενα μυριζουν διαφορετικα απ οτι μαλλιαρα?
tsifotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Εχεις μυρισει πολλα? Τα δικα σου παντως δυσκολο, εκτος αν φτανει η μυτη σου στ αρχιδια σου. Ξυρισμενα μυριζουν διαφορετικα απ οτι μαλλιαρα? Οχι αλλα ακου πως εμαθα. Καποτε εφηβος σε μια συναυλια των Hole πεταξα το μποξερακι μου στην Courtney Love (επηρεασμενος απο τις γκομενες που πετουσανε κιλοτες στον Tom Jones στα 60s). "This smells like teen spirit" μου ειπε. Τα υπολοιπα ανηκουνε στην ιστορια
g_alkis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 να κάνω σεξ με εξωγήινη τρίβυζη Με απογοητεύεις. Νόμιζα οτι είχες ήδη κάνει.
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 να κάνω σεξ με εξωγήινη τρίβυζη Iσπανικό με options.
-nick- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Τεράστια επιτυχία. Όλοι τον έχουν πετύχει και όλοι θα τον πετύχουμε. Μην αγχώνεστε παιδιά. Όλα καλά θα πάνε. Arbeit macht frei. Η δουλειά θα με απελευθερώσει. Η δραστηριοτητα .... πολυ πιθανον... η δουλειά/δουλεία .... μαλλον το αντιθετο
capten- Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αυτήν την στιγμή τον μονο στόχο που έχω είναι να φιλήσω τον αγκώνα μου.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αυτήν την στιγμή τον μονο στόχο που έχω είναι να φιλήσω τον αγκώνα μου. Εγώ να δω το αυτί μου χωρίς καθρέπτη
skiabox Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Είμαι trader. Είμαι 24 ετών και δουλεύω για τον ευατό μου. Χωρίς αφεντικό. Χωρίς γραφειοκρατία. Χωρίς πρέπει. Είμαι σε ένα σημείο όπου έχω κατασταλάξει στο επάγγελμα της ζωής μου και αυτό, για μένα τουλάχιστον σημαίνει πολλά. Όταν κάνεις αυτό που θες, όταν η δουλειά σου είναι αυτό που αγαπάς, τότε βλέπεις τη ζωή πολύ διαφορετικά. Δεν είναι απαραίτητο η δουλειά που θα κάνεις να είναι πολύ κερδοφόρα, φτάνει να την αγαπάς. Γιατί μιλάω συνέχεια για τη δουλειά? Αφού όλη μέρα δουλεύουμε, δικαιούμαστε νομίζω αυτές τις πολλές ώρες να νιώθουμε γεμάτοι. Δε μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που ενθουσιάζονται με το τίποτα, που δεν ψάχνονται, που δεν κάνουν σχέδια, που δεν προβληματίζονται με το μέλλον τους, που όλη τους η ζωή είναι στοίχημα-καφές-μπάλα. Σε λίγο καιρό φεύγω. Λονδίνο, Σιγκαπούρη, Νεα Υόρκη δεν ξέρω που θα καταλήξω. Και εκεί με ένα λαπτοπ θα δουλεύω. Έχω βαρεθεί εδώ, όλα έχουν γίνει τόσο μίζερα, τόσο flat. Στόχος μου δεν είναι τα πολλά λεφτά (εντάξει είναι και αυτός) στόχος μου είναι να ζήσω μια ποιοτική ζωή με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Τσόρτσιλ είχε πει "είμαι πολύ απλός άνθρωπος, μου αρέσει ότι καλύτερο". Αυτός λοιπόν είναι ο στόχος μου, να γεμίσω τη ζωή μου με απολαύσεις όχι απαραίτητα με υλικά αγαθά, γιατί και η θέα ενός ηλιοβασιλέματος σε ένα τροπικό νησί απόλαυση είναι. Aλλά οι απολαύσεις λοιπόν, σχεδόν όλες, περνάνε από το χρήμα γιατί αν δεν έχεις χρήμα σε παίρνει και από κάτω και άστα να πάνε. Ποια ηλιοβασιλέματα, ποιες απολαύσεις και ποιά κολοκύθια... Καλύτερα να τολμήσουμε αυτό που ονειρεύομαστε παρά να φτάσουμε στα 60 και να λέμε στο καφένειο της γειτονιάς "εγώ στα 25 μου ήθελα να γίνω..." Σωστά slygeo87? Να πάμε για κανένα καφεδάκι πριν φύγεις συμπολίτη να μιλήσουμε για trading που είναι ένα από τα δύο αγαπημένα μου θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα