deadwar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια.Επειδη το θεμα εχει φτασει να καταντα κουραστικο και ενοχλητικο και να προσβαλλει και την σχεση μου θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε αν υπαρχει καποια υπηρεσια του ΟΤΕ ή τροπος (διαδικασια)να μαθω ποια κ*****α παιρνει την δικια μου καθε μερα στο σπιτι της αργα βραδυ και της λεει λαλακιες.Εχει καταντησει πολυ κουραστικο και θελει απλα να διαλυσει την σχεση.Απλα γνωριζει καποιος τι μπορω να κανω για να βρω τον αριθμο;Υπαρχει καποια υπερεσια του ΟΤΕ;Αυτη οπως καταλαβατε παιρνει στο σταθερο ειτε στην δουλεια της ειτε στο σπιτι της. Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον μου απαντησει 1
Alxnks Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 υπαρχει υπηρεσια και χρεωνεται ομως να ξερεις. 1
Panos.Powers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Παρε να ρωτησεις υπαρχει μια υπηρεσια επι πληρωμη αλλα ισχυει μονο για λιγες μερες νομιζω.
stavi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 μια φορά περπατούσα μ'έναν τύπο στο δρόμο και τον παίρνει κάποιος από απόκρυψη και του το κλείνει, γύρω στις 11-12 το βράδυ. Τον βλέπω εγώ πολύ φορτωμένο... κάτι μουρμούριζε εκεί.. καλά θα σου δείξω και κάι τέτοια, "εντάξει μωρέ" του λέω "πως κάνεις έτσι μην δίνεις σημασία" αυτός τα δικά του "ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ" δεν τον ήξερα και καλά λέω "τι psycho είναι αυτός ρε πούστη, πώς κάνει έτσι" άσε που όλο κι εμείς έχουμε πάρει κανέναν με απόκρυψη και ελπίζουμε καταβάθος να γουστάρει κι όλας του λέω "έλα μωρε, καμιά πρώην γκόμενα θα είνα που θα σε γουστάρει ακόμα" "ΌΧΙ" μου λέει "και την άλλη φορά που με έπαιρνε κάποιος με απόκρυψη πήγα στον ΟΤΕ και έβαλα να παρακολουθούν το τηλέφωνό μου" και μετά πήγε και στον εισαγγελέα και ο εισαγγελέας μίλησε με αυτόν που έπαιρνε τηλέφωνο και του είπε οτι αν συνεχίσει έτσι θα του γίνει μήνυση και ο άλλος είπε οτι νόμιζε ότι έπαιρνε μια γκόμενα και μετά δεν ξαναπήρε.
deadwar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 εχετε δικιο.το βρηκα αλλα δεν συμφερει http://oteshop.ote.gr/portal/page/portal/OTESHOP/customer_service/entopismos_kakoboulon_kliseon 65 ευρω περιπου για 10 μερες;;;και αμα σε παρει ο αλλος θα τον προειδοποιησει 1τα με ηχογραφημενο μηνυμα!δηλαδη ελεος!αντι να προστατεψουν εμας προστατευουν αυτους.σιγα μην ακουσει ο αλλος αυτο και συνεχισει την κληση!απλα ελεεινο!
stavi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 γιατί δε ρωτάς στον ΟΤΕ, άντε με τις αποκρύψεις πια. Μπόρει να σε παίρνει ο κάθε ανώμαλος και να σε απειλεί να σου κάνει τα νεύρα κρόσια, τι μαλακίες είναι αυτές. Χωρίς χρέωση πρέπει να γίνει αυτό. Αλλά τώρα που το λες νομίζω κι αυτός μου είχε πει ότι είχε πληρώσει
kostarika Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Να πεις την πρώην σου να μην ενοχλεί τη νυν σου.
Toufas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=mLGzTZe-l0A#t=152s
deadwar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Να πεις την πρώην σου να μην ενοχλεί τη νυν σου. δεν ειναι καμια πρωην....
stavi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 δεν ειναι καμια πρωην.... είναι τωρινή; έλα σε πειράζω, είναι όντως μαλακία αυτό που σας συμβαίνει, δε θα ήθελα να σου συμβεί. Μπορεί να χαλάσει η σχέση από κάποια ψυχοπαθή που τηλεφωνάει σαν μαλάκω στο δικό σου και του λέει και καλά ότι σε απατάει μαζί της. Το είχαν κάνει στη μάνα μου μια φορά και μάλιστα την πήραν τηλέφωνο στο σχολείο όπου δούλευε, (τί βόδια!) και καλά της είπαν ότι ο πατέρας μου νταλαβερίζεται με άλλη, αλλά η μάνα μου δε μάσησε, πολύ ευγενικά της είπε να μην την ξαναενοχλήσουν με τέτοιες βλακείες.
deadwar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 εμενα δεν λεει οτι την απαταω και τετοια.λεει απλα οτι οσο αυτη ειναι σπιτι κ εγω στην δουλεια μονο δουλεια δεν κανω οτι εχω αλλα σχεδια οτι εχουμε διαφορα ηλικιας και δεν κανει για εμενα κ ολα αυτα!απο οτι μου ειπε ειναι μικρη αυτη κατω τον 24 κ φανταζομαι καμια πουτανα απο την δουλεια μου ειναι(ειμαι βοηθος σερβιτορου)που επειδη ειδε την δικια μου την ημερα της γυναικας τρελαθηκε και αρχισε αυτες τις μαλακιες.γιατι ολα απο την πεμπτη που μας ειδαν μαζι ξεκινησαν.το κουλο ομως ειναι οτι σημερα την ξαναπηρε στης 8 στην δουλεια κ επειδη δν ηταν εκει το σηκωσε αλλη κ της ειπε οτι η ταδε δεν ειναι εδω και λεει αυτο το λαλακισμενο "μηπως μπορειτε να μου δωσετε το κινητο της;" Το λεω αυτο γιατι το ευλογο ερωτημα εδω ειναι πως στο διαολο εχει το τηλεφωνο του σπιτιου της και της δουλειας της και δν ξερει το κινητο της που μπορει πολυ ευκολα να το βρει απο ενα 11888 γιατι δν το εχει απορητο!του σπιτιου της ειδικα θα πρεπει να ξερει πως λεγονται οι γονεις της γιατι δν ειναι στο ονομα της.οποτε σημερα με αυτο παραξευνετηκα ακομα περισσοτερο!!!
stavi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 η γκόμενα πρέπει να είναι εντελώς βλαμμένη έτσι; τώρα σκέφτομαι πως θα το χειριζόμουν εγώ αν μου τύχαινε κάτι αντίστοιχο... θα της έλεγα ένα "άάάντε ρε γαμήσου!" και θα της το κλεινα. Να της το κλείνει στο καπάκι, να μην κάθεται να ακούει τις παπαρίες της. Να της πει της μαλακισμένης ότι θα της κάνει μήνυση. Μ΄έχει εκνευρίσει, πραγματικά, γιατί είναι κάτι μπατζόλες να πούμε που τις τρώει η ζήλεια και ο φθόνος σαν το σαράκι, κι αν σε δουνε εσένα καλά, προσπαθούνε να στο γαμήσουν οι χαιρέκακες.
deadwar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 αυτο ακριβως!πολλοι εχουν σκασει με την σχεση μου και να δεις που αυτη η λαλιολα θα ειναι απο την δουλεια.Ειναι καφετερια με προσωπικο 8 ατομα καθημερινα και περιπου 20 στο συνολο που εχει μερικες που βλεπω το πως συμπεριφερονται.απλα ολες ειδαν την δικια μου την πεμπτη και απο εκεινη την μερα ξεκινησαν ολα αυτα.Ειναι πραγματικα ενα χωριο και δουλευω μονο και μονο για το μεροκαματο γιατι ειλικρινα δεν υπαρχει (προσ το παρων)κατι αλλο να κανω εδω στην κερκυρα παρολο που εχω τελειωσει σχολη με υπολογιστες.παλι καλα που εχω αυτη την δουλιτσα αλλα ψυχολογικα με φθειρει πλεον!εδω βγαλανε βρομα οι αντρες(κ φυσικα δεν μου λενε ποιος)οτι ειμαι γκει,μετα απο λιγο καιρο ελεγαν οτι παω να φαω την θεση του υπευθυνου(εντωμεταξυ ειναι ζητημα αν ειμαι ενα με εναμιση μηνα στην δουλεια και οπως ειπα σαν βοηθος σερβιτορου) και απο την πεμτη και μετα γινεται αυτο το σκηνικο και ολα αυτα απο οταν πηγα σε αυτη την μαμημενη δουλεια που οπως ειπα ειναι σαν ενα χωριο εκει!αλλα με το να φυγω και χωρις δουλεια θα μεινω και το χατιρι θα κανω σιγουρα σε μερικους
nick#18 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Προσωπικα εχω ησυχασει με αυτο... https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.telemarks.CallFilter2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLmNvLnRlbGVtYXJrcy5DYWxsRmlsdGVyMiJd οποιος θελει ας παρει χωρις....
deadwar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 αυτο ειναι για κινητα που λες. εγω οπως εγραψα την παιρνει στο σταθερο του σπιτιου και της δουλειας.αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης.θα μπορουσε να αλλαξει αριθμο στο σπιτι και να δηλωσει στον οτε οτι θελει να ειναι απορρητο;αν ναι τοτε γινεται μετα καποιος να το βρει καλωντας 11888 ή κατι αντιστοιχο;ακουσα πως αν το δηλωσει απορρητο τοτε μετα για να το βρει καποιος γινεται μονο μεσω αστυνομιας.ισχυει;γιατι αν ισχυει το αλλαζει (τουλαχιστον στο σπιτι)και τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις