calci Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ρε παιδιά έχω μπλέξει τελευταία με γιατρούς και είμαι ψυχολογικά χάλια..δεν μπορώ να βγω έξω με παρέα και έτσι πρέπει να κάτσω σπίτι..όλη μέρα Σερφάρω στο ίντερνετ και τα έχω παίξει κυριολεκτικά..δεβ βλέπω τίποτα που να με ενδιαφέρει.. Για πείτε ρε παιδιά κάτι να κάνω..στείλτε κάνα λινκ με οποία μαλακια νομίζετε ότι μπορεί να χαμογελάσω λιγάκι..ότι νομίζει ο καθένας..ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ..κάτι που μα με κάνει να γελάσω..το έχω ανάγκη ρε παιδιά..περιμένω.
calci Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 κερναω Φίλε ευχαριστώ αλλά με το απαγόρευσε ΚΑΙ αυτό ο γιατρός.. Άλλη φορά
traganeus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 θες κωδικούς για brazzers? θα εχεις υλικό να λιώσεις!!!!!!
calci Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 θες κωδικούς για brazzers? θα εχεις υλικό να λιώσεις!!!!!! Χαχαχαχαχα φίλε μου ούτε αυτό μπορώ να κάνω αφού όλη μέρα πρέπει να είμαι στο σαλόνι..η μανα δίπλα μου..η φίλη της απέναντι μου..λίγο δύσκολο φίλε μου
traganeus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Άμα ξεκινήσεις να δίνεις πόνο θα δείς θα φύγουν απο το δωμάτιο! αχαχαχαχα Τι άλλο να σου πώ.... Κάτσε στο youtube και δες Σεφερλή τότε που έκανε την εκπομπή με το ταξί. Αν σου αρέσει και αυτό το χιούμορ θα βρείς αρκετό υλικό να γελάσεις.
calci Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Άμα ξεκινήσεις να δίνεις πόνο θα δείς θα φύγουν απο το δωμάτιο! αχαχαχαχα Δεν λεν να φύγουνε με τίποτα..η άλλη έφερε και φαγητό για αύριο να κάνει..θα κοιμηθεί εδώ φίλε μου. Μάλλον για σεφερλη με κόβω αλλά ώρες ώρες με ξενερώνει..τεσπα..ακούω προτάσεις..κοίτα να δεις που για πρώτη φορά θα πω κάλα που υπάρχει και το facebook..
calci Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Λιώστη στο κλανίδι!!!!! αχαχαχαχαχα Χαχαχαχα μαλάκα δεν τη παλεύεις με τίποτα έτσι... Τι να πω ακόμα και η ΠΑΟΚΑΡΑ σέρνεται.. Όλα χάλια ρε αδερφέ..
panosno1com Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καταρχην περαστικα, κατα δεύτερον αν εχεις καλο λαπτοπ ,(υποθετω λαπτοπ γιατι λες οτι εισαι σε σαλονι) βαλε κανα παιχνιδι να παιζεις, επισης αν θες να δεις καμια ταινια κοιτα απο monty pythons μεχρι mr bean (rowan atkinson καπως ετσι τον λενε) .. Περαστικα και σιδερενιος Ποσο διαστημα θα εισαι ετσι;
fylatos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Χαχαχαχα μαλάκα δεν τη παλεύεις με τίποτα έτσι... Τι να πω ακόμα και η ΠΑΟΚΑΡΑ σέρνεται.. Όλα χάλια ρε αδερφέ.. Αν το έχεις με τα αγγλικά δες George Carlin. Θα λιώσεις.
calci Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καταρχην περαστικα, κατα δεύτερον αν εχεις καλο λαπτοπ ,(υποθετω λαπτοπ γιατι λες οτι εισαι σε σαλονι) βαλε κανα παιχνιδι να παιζεις, επισης αν θες να δεις καμια ταινια κοιτα απο monty pythons μεχρι mr bean (rowan atkinson καπως ετσι τον λενε) .. Περαστικα και σιδερενιος Ποσο διαστημα θα εισαι ετσι; Ευχαριστώ φίλε.. Κάνα 2 μήνες ακόμη..τι να σου πω..με αυτά τα μπουρδελα νοσοκομεία που έχουμε με βλέπω μέχρι το καλοκαίρι να είμαι σε αυτή τη κατάσταση..απλά εντάξει το συνήθισα πλέον..μόνο που βαρέθηκα μα βλέπω ταινίες, να μπαίνω facebook, YouTube και τα κλασικα και είπα να μοιραστώ τον πόνο μου. Αν το έχεις με τα αγγλικά δες George Carlin. Θα λιώσεις. Φίλε σε ευχαριστώ για την πρόταση αλλά ειλικρινά έχω τρελαθεί να βλέπω ταινίες πλέον..θέλω κάτι βρε παιδί που να κάνω εγώ.. Βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
panosno1com Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 βασικα εισαι εντελως off ? δλδ δε μπορεις ουτε να σηκωθεις απ τον καναπε/κρεβατι ; ουτε στο μπαλκονι να πας που λεει ο λογος; κανα συγγενη [πχ ξαδελφος] δεν εχεις να ερθει να παιξετε χαρτια/ταβλi/something?
traganeus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δες και κανα βιντεάκι απο τον επιβήτορα της μουσικής http://www.youtube.com/watch?v=6Eu3G81D6j0&feature=related
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα