Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5733 15.6 (i3-370M 2.4 GHz, 6GB, 640GB, Windows 7 64-Bit) - 450€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Acer Aspire 5733 15.6 inch Laptop (Intel Core i3-370M Processor, RAM 6GB, HDD 640GB, Windows 7 Home Premium 64-Bit) 450€ με δωρεάν μεταφορικά, 530+ στο skroutz

έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά για αυτή τη τιμή , πως το βλέπεται?

Καλό είναι αλλά εγγύηση δε βλέπω ( να ξέρεις πάντως , η acer έχει χάλια υποστήριξη εδώ ) ,

πόσα χρόνια δίνουν ; Ναι καλό είναι !! :rolleyes:

Δημοσ.

χαίρεται στην παρεα..

Ναι η τιμη ειναι super...(450)

Κατοχος και γω acer ειμαι,εδω και λιγους μηνες (5742G, i5, 480M, 4gb, και 500gb,499 ευρω απο ελλαδα)προς το παρον άψογο ολα οκ! (φτου να μην το ματιασω). Αυτο που ξερω ειναι οτι η acer παντα ειχε την καλυτερη τιμη/αποδοση σε σχεση με τις αλλες μαρκες (Μ αυτα τα χαρακτηριστικα σε αλλες μαρκες η τιμη επαιζε στα 600+ ευρω).

Τωρα οσο για το σερβις και την υποστηριξη που λεει ο φιλος το εχω ακουσει απο πολλους (αν και εχω ακουσει απο πολλους παλι οτι εχει καλυτερεψει αρκετα σε σχεση με το παρελθον).

Να πω οτι μπορεις να κανεις επεκταση και 3 χρονια με ενα μικρο ποσο, οσο αφορα για αγορα απο ελλαδα, για εξωτερικο δεν γνωριζω (μικρο αναλογα με το πορτοφολι του καθενος)

Δημοσ.

Εγω πηρα το acer της υπογραφης (Aspire 5755G, με i7@2Ghz, 4 GB μνημη (του την εκανα 8), 500αρη δισκο και wifi n, μολις 750 ευρω.

Μια χαρα ειναι τα Acer, αφηστε τους κακοπροεραιτους να λενε. :mrgreen: Και το 5733 στα 450 ευρω... super.

Ολα τα μηχανακια χαλανε, οτι μαρκα και να ειναι. Μια ματια στα θεματα του forum θα πεισει οποιον εχει αντιρρηση...

Δημοσ.

Οχι ουτε με σφαιρες, αλλα ουτε με ...κανονια!

Καλη τιμη θα ηταν αν ειχε ανεξαρτητη καρτα γραφικων, που δεν εχει... Αλλα ακομα και τοτε δεν θα το ελεγες σουπερ, να φανταστεις τον αυγουστο πηρα λενοβο με τον ιδιο επεξεργαστη καρτα 512 ανεξαρτητη, 500 σκληρο, 4 ραμ στα 430...

H χρηση προταση ειναι Graphics: UMA; αλλα χανεται στο πολυ μπλαμπλα...

http://www.skroutz.gr/products/show/8503869 αυτο πχ ειναι ετη φωτος μακρια!! Νεος επεξεργαστης, ανεξαρτητη καρτα 1gb...

Χιλιες φορες να παρεις αυτο http://www.skroutz.gr/s/411990/Toshiba-Satellite-L750-1LM-i3-370M-4GB-500GB.html αν και το απο πανω εχει καλυτερα χαρακτηριστικα...

neeext...

Δημοσ.

και γω acer έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και 2 φίλοι μου που έχουν και αυτοί acer κανένα πρόβλημα

ψάχνω laptop για ένα φίλο και το acer μου φάνηκε καλή περίπτωση , είμαι μεταξύ acer και lenovo

αξίζει παραπάνω χρήματα για i5;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...