Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω πελαγωσει με παιρνουν ολη μερα τηλ σε σπιτι και κινητο και οταν τους λεω δεν εχω χρηματα να σας βαλω απαιτουν να παω αμεσα να βαλω αυριο χρηματα τι να κανω?

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αυτοί την δουλειά τους κάνουν...Εαν δεν μπορείς να βάλεις χρήματα,απλα λέγε ναι θα πάω και μήν πας..

Δημοσ.

πολυ ψυχοφθορο χθες τους ειπα να πανε να τα παρουν απο παπανδρεου και παπαδημου βενιζελο:))))))))))))))))))

Αν σου μιλανε ασχημα, ξεκινα τα γαμωσταυρα, τουλαχιστον να βρισκεις καπου να ξεσπας :rolleyes:

Μετα θα νιωθεις πολυ καλυτερα.

Δημοσ.

Τρέλα πούλα τους ρε συ. Εγώ με την μάνα μου είχα ενα μήνα σε μια που μας έπαιρνε (έχουμε αναγνώριση) της πίναμε το αίμα. Οτι μαλακία μου κατέβαινε της την έλεγα. Να έρθουν να κάνουν κατάσχεση ένα σετ μαχαίρια της είπα και κάτι καλάμια ψαρέματος, μετά για ένα καιρό απάνταγα σαν ψησταριά ο Τάκης, και φώναζα και καλά στον ψήστη μας επειδή είχε κάνει λάθος με κάτι πιτόγυρα. Μας είχε πρήξει να πούμε για μια δόση 50€ που είχαμε αργήσει 5 μέρες. Ε το άφησα να ξεπεράσει τον μήνα. Είχε αγανακτήσει αυτή.

• Moderators
Δημοσ.

Αν σου μιλανε ασχημα, ξεκινα τα γαμωσταυρα, τουλαχιστον να βρισκεις καπου να ξεσπας :rolleyes:

Μετα θα νιωθεις πολυ καλυτερα.

Έλα ρε, τι γαμώσταυρα, είπαμε, έχουμε κι ένα επίπεδο.

TS, να εύχεσαι καρκίνους στα παιδιά τους. Έτσι στο κλείνουν κατευθείαν, συνήθως. :-)

τι δουλεια και αυτη δεν θα την εκανα με τιποτα

Δεν είναι δουλειά. Μια μαλακία είναι και θα έπρεπε να ντρέπεται όποιος την κάνει. Μία κοπέλα ήξερα που έκανε αυτό το πράγμα και όταν το έμαθα, μετά δεν ήθελε να με ξέρει αυτή, τόσο χώμα που την έκανα.

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω κανέναν που κάνει αυτή τη δουλειά, υποθέτω ότι οι άνθρωποι που την κάνουν από ανάγκη για πενταροδεκάρες και να μην μείνουν στο δρόμο το κάνουν. Δεν νομίζω να φτιάχνεται κανείς με το να φωνάζει στον κόσμο για τα λεφτά ενός νταβατζή και να παίρνει μισθό πείνας.

Κατά τα άλλα ναι, είναι μια ευκαιρία για να βρίσκεις τρόπους να τους δουλεύεις :P

Δημοσ.

το να λεει τρεχα τωρα να βαλεις 50 ε εγω τα πηρα στο κρανιο και αρχισα να τους δουλευω

Καλά αυτό είναι γελοίο, για σεβαστά ποσά που τους χρωστάς όμως έχουν κάθε λόγο να σε παίρνουν και να σου τα πρήζουν ή για την ακρίβεια να τους βάζουν να στα πρήζουν.

Δημοσ.

Εμενα πιο παλια ειχαν παρει σπιτι τηλεφωνο και ηθελαν απο τον πατερα μου να

παει να πληρωσει ενα δανειο.

Το σηκωσα και τους ειπα οτι σηκωθηκε κι εφυγε και μου χρωσταει κι εμενα λεφτα και

αν τον βρουνε να με παρουν τηλεφωνο για να μου δωσει τα χρηματα που μου πηρε.

Για μια εβδομαδα τους επαιρνα τηλεφωνο καθε μερα 3-4 φορες και τους εσπαζα τα αρχ@@@α

αν τον βρηκαν.

Τους φωναζα κιολας να κανουν οτι μπορουν για να τον βρουν γιατι θελω τα χρηματα.

Απο τοτε εχουν περασει περιπου 8-9 χρονια και δεν μας εχει ενοχλησει κανενας ξανα. :P

Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά, δηλαδή φταίει περισσότερο αυτός που παίρνει τηλέφωνο από την τράπεζα και ζητάει τα χρήματα από αυτόν που πήρε το διακοποδάνειο και τώρα δεν έχει να πληρώσει; δεν πρέπει να τα κρίνουμε κατά περίπτωση;

και εξάλλου τη δουλειά του κάνει και αυτός, δεν νομίζω να έχει βίτσιο και να γουστάρει.. κλείστε του το τηλέφωνο στα μούτρα και μην απαντάτε όποτε παίρνει..

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε.

Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο θα τους λες με πολύ ήρεμο ύφος, πως δεν υπάρχουν λεφτά για να πληρώσεις.

Αν σε απειλήσουν που θα το κάνουν, προσπάθησε να είσαι αδιάφορος.

Απαντήσεις τύπου " ναι ωραία και? Θέλετε κάτι άλλο? Καληνύχτα σας", τους αποστομώνουν και η ιστορία τελειώνει.

Η δουλειά τους είναι να σε ενοχλούν και όσους καρκίνους και αν ευχηθείς στα παιδιά τους, πέρα από το ότι ειναι παράνομο να τους βρίζεις, αν σε παίρνουν σε σεβαστή ώρα και δε σε βρίζουν και αυτοί, δε θα σταματήσουν να σε ενοχλούν εως ότου να δουν στο σύστημα πως το ποσό έχει πληρωθεί.

Σκοπός είναι να μη συγχιστείς εσύ και φυσικά να γνωρίζεις πως η εισπρακτική εταιρία έχει ως σκοπό να σε πιέσει να πληρώσει. Συνήθως τα άτομα που τηλεφωνούν είναι και αυτοί χρεωμένοι.

Υ.Γ- Λόγω της εποχής οι τράπεζες έχουν αρχίσει και κόβουν σιγά σιγά τις εισπρακτικές εταιρίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...