leftis95 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να ασχοληθώ με την φυσιοθεραπεία και θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας. Έχετε κανα γνωστό να μου πείτε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα?
PARASwrite Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 φιλε σε καθε τομεα ουτε μελλον υπαρχει ουτε τιποτα. οπου και να πας το ιδιο και το αυτο ειναι. Δυστυχώς δεν την παλέυω ουτε εγω κάστανο....
leftermann Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 χοντρικά, και με βάση τα σημερινά δεδομένα: -ξέχνα τον δημόσιο τομέα. Παλιά παίρναν από κανέναν που και που, τώρα χλωμό. -ιδιωτικός υπάλληλος με 500κάτι ευρώ, και θέλει τύχη και γνωριμία για να βρεις. -οπότε πας για ελεύθερο επάγγελμα. Θες ένα σεβαστό κεφάλαιο για εξοπλισμό, συν έναν αρκετά μεγάλο χώρο (75 μέτρα νομίζω απαιτεί ο κανονισμός μίνιμουμ). σαν ε.ε. , και με τα σημερινά δεδομένα ξαναλέγω: -99% του κόσμου είναι ασφαλισμένοι στον εοπυυ -όλοι αυτοί πλέον έρχονται με παραπεμπτικό, κανένας δεν έρχεται χωρίς -ο εοπυυ θεωρητικά πληρώνει ικανοποιητικά λεφτά στην φυσικοθεραπευτική συνεδρία. Πρακτικά δεν πληρώνει τίποτα. Και πριν τον εοπυυ, ΙΚΑ ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ είχαν σχεδόν 2 χρόνια να πληρώσουν, αλλά τότε είχαμε και κόσμο που ερχόταν χωρίς παραπεμπτικό ταμείου (=πλήρωνε). -εν ολίγοις, θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες. Αν ο ΕΟΠΥΥ δεν πληρώσει, τα πράγματα θα είναι θεόχλωμα. Κατά τα άλλα, είναι πολύ γαμάτο επάγγελμα, αν σου αρέσει το αντικείμενο εννοείται. Δουλεύεις ότι ώρες θες, αν το απόγευμα βαριέσαι να πας στην δουλειά τους παίρνεις όλους τηλέφωνο και τους λες ότι έτυχε επείγον περιστατικό και πρέπει να πας οπωσδήποτε, όποτε θες να πας κάνα τριήμερο εκδρομή λες ότι έχεις συνέδριο στην Αθήνα (για μας τους μη αθηνατζήδες μετράει αν είναι στην αθήνα, ο αθηναίος θα πρέπει να πει Λονδίνο ή Παρίσι ή κάτι τέτοιο), οι παππουδογιαγιάδες σε γενικές γραμμές είναι και γαμώ, αν τους κάνεις και λίγο καλά την μέση σε έχουν σαν θεό, έχεις και κάνα τυχερό που και που (μπορείς να αναλάβεις αφιλοκερδώς την γυναικεία ομάδα βόλευ του δήμου σου, πρόσεξε, βόλευ, όχι μπάσκετ, με την καμία μην αναλάβεις το γυναικείο μπάσκετ), και άλλα ωραία. Εν τέλει, στην ερώτηση "είναι καλά;" απαντώ "είναι και γαμώ, αν δεν περιμένεις να γίνεις πλούσιος". Αν ρωτάς κάτι πιο εξειδικευμένο, εδώ είμαι, χικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα