PARASwrite Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 οταν βγαινω εξω δεν πινω γιατι οδηγαω μια φορα ηπια σκετο καλουα και ξυπνησα στο σπιτι.
tsifotis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 space kalhua red bull. Θρεντ ανοιξες. Ποτό θα αναφερεις;
panos2171 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 johny (καμιά φορά με cola) το χειμώνα και vodka λεμόνι το καλοκαίρι.
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ένα καλό Single Malt που δεν έχω δοκιμάσει (λίγα αυτά σε μπαρ αλλά καμμιά φορά είμαι τυχερός) ή ένα Black στο χαλαρό. ΣΚΕΤΟ ΠΑΝΤΑ. Ετσι αποφεύγω και τις βλακείες ξυροκάρπια και τέτοια γιατί αλλοιώνουν την γεύση. Μαζί με νερό. Στο κλαμπ Ουίσκυ κόκα. Προσπαθώ να κάνω την παρέα μου να πίνει Teachers. Το έχω πετύχει περίπου. Σκέτο με κόκα ή πάγο το καλύτερο budget Ουίσκυ στην ελλάδα.
deesnider Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εδώ και πολλά χρόνια, σχεδόν αποκλειστικά Jameson. Έχω βρει σ' αυτό, ακριβώς τη γεύση που θέλω. Σε περίπτωση που δε θα το βρω, μπορώ να πιω ευχάριστα και κάποια καλή vodka. Αμφότερα χωρίς καμία πρόσμιξη, εκτός - ίσως - από ένα και μόνο παγάκι στο Jameson. Αυτό που δεν αντέχω με καμία δύναμη, είναι το Southern Comfort - και μόνο η μυρωδιά του μου φέρνει τάση για εμετό - και γενικά, οτιδήποτε "γλυκίζει"...
traganeus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Εγώ πίνω τον αγιασμό.... Tanqueray λεμονι και άγιος ο θεός!!!!
status Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Κατε σαρ Τσόνι Τσίβας Μπαλαντίνες Είσαι ο άνθρωπας μου, πίνεις και Χαιγκ; ;ρ
slygeo87 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Είσαι ο άνθρωπας μου, πίνεις και Χαιγκ; ;ρ Άκου τι ρωτάει.
Alxnks Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 αφου μιλαμε για εξω.. κυριως: jack daniels, συνηθως με κοκα αλλιως: ballantines, επισης absolut σκετη η με πορτοκαλι σε πιο αναλαφρες φασεις παιζει καμια corona, gordons, κανα southern με sprite και λοιπα γλυκαναλατα
HERTHAN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Φανατικος JAMESON εδω και 12 χρονια δεν το αλλαζω με τιποτα ειναι οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε ουισκι. Ακομα και κατι πανακριβα που εχω δοκιμασει ειναι για μενα το ισως το καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα