Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ο πατερας μου ενα λαπτοπ απο το 2004 με 15αρα οθονη, Intel Centrino 1.6Ghz, 1gb ram και Intel Chipset Family καρτα γραφικων, αγορασμενο τοτε 1500 ευρω, το οποιο το εχει για επαγγελματικη χρηση στο χωρο εργασιας.

Μεχρι χτες το laptop δουλευε κανονικα και σημερα το πρωι μου ειπε οτι δεν αναβε η οθονη. πηγα να το κοιταξω, πατησα το power και η οθονη ηταν γκρι, δεν εδειχνε τιποτα. το εκλεισα κρατωντας πατημενο το power button και το ξανα ανοιξα και παλι το ιδιο. το αφησα να δω αν θα φωτισει καθολου φορτωνοντας τα windows, αλλα ενω το ακουσα οτι μπηκε (ηχος του startup) παλι δεν εδειχνε τιποτα. καπακωνω την οθονη και την ξανασηκωνω. χρωματιστηκε μεν αλλα σε δευτερολεπτα μεσα ξεθωριασε βλεποντας πολυχρωμες γραμμες και συννεφακια. με το κατω πανω της οθονης φωτιζει και ξεφωτιζει σε δευτερολεπτα.

Να υποθεσω οτι χαλασε το κυκλωμα των γραφικων η το monitor ? φτιαχνετε και αν ναι αξιζει ?

Δεδομενου οτι ειναι παρα πολυ παλιο το laptop χρειαζεται ο πατερας μου αμεσα να αγορασει ενα κοντα 550 ευρω για καθημερινη χρηση καθοτι το παλιο αποτελουσε το εργαλειο της δουλειας.

Οποτε το λαπτοπ προοριζεται για το επαγγελματικο προγραμμα που χρησιμοποιει (ραντεβου κτλ), χρηση ιντερνετ, office + pdf , αντιγραφη dvd, αναπαραγωγη μουσικης και ταινιας (τα βασικα δηλαδη).

Θα ηθελα προτασεις απο μαγαζια στην Αθηνα (κοιταξα e-laptops.gr και msystems.gr)

Δημοσ.

δε ξερω αν αξιζουν οι AMD που βλεπω σε καποια φτηνα λαπτοπ. νομιζω πρεπει να ειναι οι λεγομενοι APU αν δεν κανω λαθος. αλλα μου φαινονται πολυ χαμηλα συγχρονισμενοι (πχ 1.4GHhz)

κλεινω πιο πολυ προς Dell Inspiron Q15R

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...