nick xanthi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω ένα θερμαντικό. Τι προτείνετε ;;; Επίσης θα ηθελα να ρωτήσω τι εννοούμε όταν λεμε (σε μία θερμαντική συσκευή) διπλη μόνωση .
Kinezos2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Φιλε ακριβως το ίδιο πρόβλημα ειχα και γω με τον πατέρα μου που είναι και άρρωστος και ηθελε καλη θέρμανση στο σπίτι γιατι δεν μας συμφέρει για τεχνικους λογους να καιμε καυστηρα πολλων θερμιδων.. Παρε ασυζητιτι ενα καλο καλοριφέρ λαδιου.. χωρις να θέλω να κανω διαφημιση εγω πήρα ένα Ντελονγκι πολυ δυνατο με διπλες φέτες.. 150 Ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.. δεν καιει και πολυ ρευμα γιατι κραταει πολυ θερμοτητα και την απελευθερωνει σταδιακα και ομοιομορφα.. Πολυ ζεστουλα λεμε..
kfyros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 κλιματιστικό ... ένα 24άρι της πλάκας καίει γύρω στη 1 κιλοβατώρα και ζεσταίνει χώρο 50 μέτρα, ένα καλοριφέρ λαδιού καίει 2,5κιλοβατώρες και ζεσταίνει τα αρχ.... σου. Αν στεγνώνει ο αέρας πάρε κλιματιστικό με ιονιστή - υγραντήρα, ή απλά βάλε 2-3 μπωλ με νερό και φύλα δάφνης στο χώρο (και άλλαζε τα 2 φορές τη βδομάδα)..
leonidas_fs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Φίλε ή κλιματιστικό ή καλοριφέρ λαδιού! Το αερόθερμο είναι μεγάλη απάτη..Με το που το κλείσεις σε 5 λεπτά ο χώρος είναι πάλι κρύος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα