fylatos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 *δεν μπορώ να γράψω με λατινικούς χαρακτήρες memento mori
PARASwrite Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 πρεπει να εχουμε μνημη θανατου αλλα γιατι να τον φοβομαστε...
yannis27gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Όχι το δικό μου - ναι των αγαπημένων προσώπων
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Θα φοβηθώ τoν θανατο μονο οταν θα έχω μάθει πως να ζω...
oldermania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Πολυ ωραία το εθεσες ο τελευταίος Sent from my iPhone using Insomnia Εκανα αυτη την ερώτηση γιατι έχασα φιλαράκι ετών 38 Sent from my iPhone using Insomnia
Porg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Όχι το δικό μου - ναι των αγαπημένων προσώπων Με βασανίζει και μένα αυτή η σκέψη αν και δόξα το θεό είναι όλοι καλά.Εντάξει ζάχαρα κτλ δεν τα μετράμε
Septum Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Με τις στιγμες μου.Εχω εκρηξεις φοβου.Τωρα θα σου πω ουτε καν,και οτι ολοι μια μερα θα πεθανουμε αλλα καποιες κουλες στιγμες ανατριαχιαζω στην ιδεα.
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Σε λίγο πάω για ύπνο. Μπορεί να μην ξυπνήσω ποτέ. Τι να φοβάμαι λοιπόν; Τι θα χάσω; Θα το καταλάβω μήπως; Αφού όλα σκοτάδι μετά (δε πιστεύω σε παραδείσους και μετά θάνατον ζωή). Οπότε δεν έχω και τίποτε να φοβάμαι. Αλλά άμα πεθάνει αγαπημένο πρόσωπο, θα ζω την κάθε μέρα με την απώλεια αυτή. Κι αυτό το τρέμω.
oldermania Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Σωστά φίλε μου το είπες ηδη μου λείπει το φιλαράκι μου Sent from my iPhone using Insomnia
calci Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Φίλε ο θάνατος είναι ένα μέρος της ζωής.. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζήσουμε την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία μας.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αλλά άμα πεθάνει αγαπημένο πρόσωπο, θα ζω την κάθε μέρα με την απώλεια αυτή. Κι αυτό το τρέμω. το χειρότερο είναι πως θα το ζήσουμε κάμποσες φορές μέχρι να έρθει η σειρά μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα