witty Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα, Πριν 3 μήνες αγόρασα ένα ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με 2 χρόνια εγγύηση από μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων Χθες στάματησε να λειτουργεί και τους ζήτησα να μου το αντικαταστήσουν. Αρνούνται, λέγοντας μου ότι απλά θα μου το επισκευάσουν. το εγχειρίδιο απλά αναφέρει ότι το τηλέφωνο έχει 2 χρόνια εγγύηση, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Είναι δίκαιο αυτό που λένε; ή όταν μία συσκευή σταματήσει να λειτουργεί υπάρχει υποχρεώση να αντικατασταθεί;
DrLo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ναι είναι δίκαιο. Όχι δεν υπάρχει υποχρέωση να αντικατασταθεί
isay Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 @witty Εγγύηση σημαίνει επισκευή. Αντικατάσταση γίνεται αν η επισκευή ειναι πιο ακριβή απο την επισκευή.
PARASwrite Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ναι εχεις δικαιο ο πρωτος και ο δευτερος + αν βρισκοντας σε DOA (7μερες απο την ημερα αγορας)
REDODIN7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Κανετε μεγαλο λαθος παιδια, οταν μια συσκευη χαλαει σε μικρο χρονικο διαστημα (νομιζω 6μηνο) ειναι υποχρεωμενη να στην αλλαξουν καθος απο την νομοθεσια θεωριτε εξ αρχης ελατοματικη.
sugata Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Κανετε μεγαλο λαθος παιδια, οταν μια συσκευη χαλαει σε μικρο χρονικο διαστημα (νομιζω 6μηνο) ειναι υποχρεωμενη να στην αλλαξουν καθος απο την νομοθεσια θεωριτε εξ αρχης ελατοματικη. Τη νομοθεσία. Πού 'ναι?
REDODIN7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Τη νομοθεσία. Πού 'ναι? Θα την βρω και θα την ανεβασω, παντως ειμαι 99% συγουρος γιατι ειχα παλιοτερα ιδιο προβλημα και ειχα εποικοινωνησει με το συνηγορο του πολιτη. Τη νομοθεσία. Πού 'ναι? Λοιπον το βρηκα για δες εδω
sugata Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θα την βρω και θα την ανεβασω, παντως ειμαι 99% συγουρος γιατι ειχα παλιοτερα ιδιο προβλημα και ειχα εποικοινωνησει με το συνηγορο του πολιτη. Λοιπον το βρηκα για δες εδω Άρθρο 540...να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο...
DrLo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Θα την βρω και θα την ανεβασω, παντως ειμαι 99% συγουρος γιατι ειχα παλιοτερα ιδιο προβλημα και ειχα εποικοινωνησει με το συνηγορο του πολιτη. Λοιπον το βρηκα για δες εδω Τι σχέση έχει ο συνήγορος του Πολίτη.?? Κάνε και copy-paste το τμήμα του νόμου που λέει αυτό που υποστηρίζεις
witty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 @REDODIN7 Σε ευχαριστώ. Στην 1η σελίδα, το άρθρα 537, 2η παράγραφος, και το άρθρο 540 είναι σαφέστατα
REDODIN7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Τι σχέση έχει ο συνήγορος του Πολίτη.?? Κάνε και copy-paste το τμήμα του νόμου που λέει αυτό που υποστηρίζεις Πως δεν εχει σχεση αυτος σε ενημερωνει για τα δικαιοματα σου και πολλες φορες σου παρεχει δικηγορο δωρεαν.
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Σωστός ο REDODIN7 537 παρ 2 ειναι το κλειδί. δικαιομα? ντουκου all in
REDODIN7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 @REDODIN7 Σε ευχαριστώ. Στην 1η σελίδα, το άρθρα 537, 2η παράγραφος, και το άρθρο 540 είναι σαφέστατα Τιποτα φιλε χαρα μου να βοηθαω οποιον μπορω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα