Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πριν 3 μήνες αγόρασα ένα ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με 2 χρόνια εγγύηση από μία μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων

Χθες στάματησε να λειτουργεί και τους ζήτησα να μου το αντικαταστήσουν. Αρνούνται, λέγοντας μου ότι απλά θα μου το επισκευάσουν.

το εγχειρίδιο απλά αναφέρει ότι το τηλέφωνο έχει 2 χρόνια εγγύηση, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Είναι δίκαιο αυτό που λένε; ή όταν μία συσκευή σταματήσει να λειτουργεί υπάρχει υποχρεώση να αντικατασταθεί;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@witty

Εγγύηση σημαίνει επισκευή. Αντικατάσταση γίνεται αν η επισκευή ειναι πιο ακριβή απο την επισκευή.

Δημοσ.

Κανετε μεγαλο λαθος παιδια, οταν μια συσκευη χαλαει σε μικρο χρονικο διαστημα (νομιζω 6μηνο) ειναι υποχρεωμενη να στην αλλαξουν καθος απο την νομοθεσια θεωριτε εξ αρχης ελατοματικη.

Δημοσ.

Κανετε μεγαλο λαθος παιδια, οταν μια συσκευη χαλαει σε μικρο χρονικο διαστημα (νομιζω 6μηνο) ειναι υποχρεωμενη να στην αλλαξουν καθος απο την νομοθεσια θεωριτε εξ αρχης ελατοματικη.

Τη νομοθεσία.

Πού 'ναι?

Δημοσ.

Τη νομοθεσία.

Πού 'ναι?

Θα την βρω και θα την ανεβασω, παντως ειμαι 99% συγουρος γιατι ειχα παλιοτερα ιδιο προβλημα και ειχα εποικοινωνησει με το συνηγορο του πολιτη.

Τη νομοθεσία.

Πού 'ναι?

Λοιπον το βρηκα για δες εδω

Δημοσ.

Θα την βρω και θα την ανεβασω, παντως ειμαι 99% συγουρος γιατι ειχα παλιοτερα ιδιο προβλημα και ειχα εποικοινωνησει με το συνηγορο του πολιτη.

Άρθρο 540...να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο...

Δημοσ.

Τι σχέση έχει ο συνήγορος του Πολίτη.??

Κάνε και copy-paste το τμήμα του νόμου που λέει αυτό που υποστηρίζεις

Δημοσ.

@REDODIN7

Σε ευχαριστώ.

Στην 1η σελίδα, το άρθρα 537, 2η παράγραφος, και το άρθρο 540 είναι σαφέστατα

Δημοσ.

Τι σχέση έχει ο συνήγορος του Πολίτη.??

Κάνε και copy-paste το τμήμα του νόμου που λέει αυτό που υποστηρίζεις

nms.png

Πως δεν εχει σχεση αυτος σε ενημερωνει για τα δικαιοματα σου και πολλες φορες σου παρεχει δικηγορο δωρεαν.

Δημοσ.

@REDODIN7

Σε ευχαριστώ.

Στην 1η σελίδα, το άρθρα 537, 2η παράγραφος, και το άρθρο 540 είναι σαφέστατα

Τιποτα φιλε χαρα μου να βοηθαω οποιον μπορω :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...