Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μην ξεχασετε να ενωσετε και τα σπιτια με wifi.ο ενας backup για τον αλλον.χαχα.

Καλή ιδέα...

@Marria Τι λες; Είσαι;

Δημοσ.

Εδώ και 2 μέρες παρατήρησα και εγω απρόσμενη αύξηση ταχύτητας στο δίκτυο της Forthnet που είμαι και εγώ. Η ταχύτητα που κλειδώνει το router είναι η ίδια (14500kbps) , η IP η ίδια (ανοιχτό router συνεχώς εδώ και 3 μήνες).

Όλες οι σελίδες φορτώνουν εντυπωσιακά πιο γρήγορα , η ταχύτητα κατεβάσματος αρχείων μεγάλωσε και τέλος όλα τα online speedtests δίνουν μεγαλύτερες τιμές downloading.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό http://www.adslgr.com/features/SpeedMeter/ όπου τερματίζει με 8000kbps μεικτή όταν παλιότερα δεν έδινε πάνω απο 2300.

Τί γίνεται ρε παιδιά? :lol:

Δημοσ.

Καλά μη βγάζεις συμπέρασμα από τέτοια speedtests. Εμένα έβγαλε κάπου 3Mbps. Στο καπάκι κατέβασα ένα μεγάλο αρχείο από nvidia και σταθεροποιήθηκε στα 1950-2000kB/s.

Δημοσ.

Εδώ και 2 μέρες παρατήρησα και εγω απρόσμενη αύξηση ταχύτητας στο δίκτυο της Forthnet που είμαι και εγώ. Η ταχύτητα που κλειδώνει το router είναι η ίδια (14500kbps) , η IP η ίδια (ανοιχτό router συνεχώς εδώ και 3 μήνες).

Όλες οι σελίδες φορτώνουν εντυπωσιακά πιο γρήγορα , η ταχύτητα κατεβάσματος αρχείων μεγάλωσε και τέλος όλα τα online speedtests δίνουν μεγαλύτερες τιμές downloading.

Χαρακτηριστικό είναι αυτό http://www.adslgr.co...res/SpeedMeter/ όπου τερματίζει με 8000kbps μεικτή όταν παλιότερα δεν έδινε πάνω απο 2300.

Τί γίνεται ρε παιδιά? :lol:

ο φιλος συγχρονιζει παραπανω που ανοιξε το θεμα οχι κατεβαζει παραπανω.εσενα ισως εγινε καποια αναβαθμιση στο dslamκαι για αυτο παιζεις καλυτερα.τεσπα και τα τεστ δεν ειναι οτι καλυτερο.καλυτερα download απο καναν Ftp για να δεις τι γινεται η απο κανα γρηγορο site για να δεις ποσο παιζει.

Καλά μη βγάζεις συμπέρασμα από τέτοια speedtests. Εμένα έβγαλε κάπου 3Mbps. Στο καπάκι κατέβασα ένα μεγάλο αρχείο από nvidia και σταθεροποιήθηκε στα 1950-2000kB/s.

speedtest usually sucks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...